Channeling 153: Newport Californië / De energie van de toekomst 1

Kryon Channeling 153:

 De energie van de toekomst. 1

Lee Carroll / 7 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Newport, Californië op 7 december 2014.

Gegroet geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze speciale channeling zal vol informatie zitten, zoals zo vaak, maar er is ook iets anders dat wij aanbieden. Wij komen aan het einde van jullie kalenderjaar 2014. Dit is normaliter een tijd voor reflectie en, in deze speciale zaal, is de energie die wij met de groep om jullie heen wensen te brengen, de energie van felicitatie.

Ik wil dat jullie gaan zitten en je de komende ogenblikken koesteren in eer, ik zou graag willen dat jullie proberen afstand te nemen van de zorgen en problemen waarmee jullie hier kwamen. Als jullie hier zitten en pijn in je lichaam hebben, neem er afstand van. Lichamelijk gezien begrijpen wij volledig dat jullie zijn wie jullie zijn en dat jullie moeten doorstaan wat jullie moeten doorstaan, maar jullie hebben de macht om je er een tijdje van te distantiëren – voor de komende momenten.

Wat de volgende boodschap ook is, of wat er ook wordt gezegd, er is een andere energie die deze zaal doordringt. Hij zweeft boven jullie , kijkt naar jullie, herinnert zich jullie, is jullie dankbaar en kent jullie. Zelfs als wij met de informatie beginnen vragen wij of binnen deze momenten de veelvoudigheid van de uitgaande boodschappen tot op hun maximum gevoeld en genoten zullen worden.

———

Het uitgangspunt van cellulaire evolutie

Als jullie hiernaar luisteren of dit lezen en niet lichamelijk aanwezig zijn bij deze ontmoeting, moeten wij even naar iets teruggaan – een uitgangspunt. Er zijn enkele wetenschappers en onderzoekers die geloven dat het menselijk brein alles bevat dat het ooit zou kunnen bevatten. Dit wil zeggen: het bevat genie, intelligentie, manifestatie over fysieke zaken en meesterschap in elke aparte menselijke cel.

Maardeze attributen zijn weggeborgen en, op de een of andere manier, afhankelijk van de chemie en de energie die in elk menselijk brein multidimensionaal is, er is een aanwezigheid van energie die het afgesloten houdt. Het geloof is, dat misschien, op de juiste tijd, bepaalde energieën door zullen komen en dit ontsluiten. Dit is de theorie – dat mensen compleet en ontwikkeld en overal klaar voor zijn.

Dan is er een tegenovergestelde theorie die zegt dat het menselijk brein niet compleet is en het een product is van doorgaande en toekomstige evolutie. Hij zegt dat jullie niet slimmer zijn dan de manier waarop het volledige lichaam slim kan zijn. Er is niets meer in jullie lichaam dan wat jullie kunnen zien en jullie zullen uiteindelijk cellen laten groeien om een meer ontwikkeld menselijk wezen te scheppen.

Van deze beide twee theorieën, zal ik jullie zeggen, is de laatste de meest nauwkeurige. Evolutie zal vanaf nu op energie gebaseerd zijn, niet gebaseerd op chemie, en het zal verborgen wijsheid en cellulaire efficiency ontsluiten – iets dat er al is en ingebouwd is.

Soms komt het bewijs voor dit uitgangspunt uit vreemde hoeken, lieve mensen, en jullie zien het en kunnen er geen chocola van maken. Een hersenbeschadiging zal een Akasha-herinneren veroorzaken die getriggerd kan worden en een kunstenaar kan opeens een kunstenaar zijn terwijl hij dit daarvoor nooit was geweest. Soms zal er iets gebeuren, een klap op het hoofd, misschien een blowtje, waarbij een genie geproduceerd zal worden waar dit genie er voorheen niet was.

Dit zijn kleine bewijzen die jullie hebben die vertellen dat de voorgaande theorie absoluut waar is, een die zegt: “binnenin jullie staat alles erop te wachten om naar buiten te komen.”

Kijk eens naar een spontane genezing, want het is een puzzel, en sommigen denken dat het een wonder is. Hoe is het mogelijk dat het lichaam zichzelf ineens kan genezen van de meest zware onbalans en ziekten die bij de mens bekend zijn? Toch gebeurt het regelmatig. Jullie komen nu dus op het gebied van wat wij jullie hebben geleerd, dat van spirituele logica.

Kijk eens naar wat wij in het verleden hebben gezegd: De oude energie, die nu op de planeet is, hield jullie DNA opgesloten tot op ongeveer 33 tot 34 procent. De langlevende en wijze meesters die op deze planeer rondliepen, hadden dat van hun op 80 tot 90 procent. Alles dat zij deden was jullie laten zien wat jullie zouden kunnen doen. Wij hebben dit steeds weer verteld. Laat dit het uitgangspunt zijn waarop wij gaan beginnen.

Wordt vervolgd