Channeling 154: De menselijke ziel onthuld 1

Kryon Channeling 154:

De menselijke ziel onthuld 1

Lee Carroll / 13 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in San Rafael, Californië op 13 december 2014.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Wij willen even wachten om de Groep binnen te laten komen en voor degenen onder ons die sensitief zijn dit te kunnen laten voelen. Het is heel moeilijk om informatie te brengen die die verder gaat dan wat jullie verwachten. Zelfs nadat deze informatie is gegeven is het onbekend of het wel of niet in jullie geest blijft hangen want een deel van de informatie is gevorderde informatie.

Dit is de laatste channeling van het jaar 2014. De twee laatste keren dat ik voor jullie zat heb ik samenvattingen gegeven maar dit is helemaal geen samenvatting. Het is: “de volgende stap.” Ik ga hem noemen: “De Menselijke Ziel Onthuld.”

Deze informatie gaat echt iets uitleggen dat niet uit te leggen is, maar wij moeten het samenvoegen en dit wilde ik dit jaar doen.

De Moeilijkheid bij het Communiceren

Ik wil beginnen met een voorbeeld van wat wij proberen te doen. Ik wil jullie gaan vertellen over de ziel. Ik wil dit jullie gaan vertellen met termen en woorden die ik nooit eerder heb gebruikt maar dat kan ik niet. Jullie hebben daar de woorden of de ervaringen en de energie er niet voor om het in verband te brengen.

Daarbij hebben jullie werkelijk geen concept van waar jullie naartoe gaan – niet echt – en toch is dit zo prachtig! Een voorbeeld: Laten wij even zeggen –stel het je gewoon voor – dat er een schip hier landt dat van een andere planeet komt. Het komt met goede bedoelingen en er stapt een humanoïde paar uit! Zij geven jullie hun namen en waar zij vandaan komen en zij spreken jullie taal. Maar als jullie naar hen kijken weten jullie heel goed dat zij niet het zaad van God in zich hebben dat jullie wel hebben. Het is geen deel van hun scenario en toch hebben zij intelligentie en zijn zij geïnteresseerd in de mensen. Maar jullie kunnen zien dat zij “wetenschappelijk” zijn en er geen echte compassie is.

Denk je in dat zij veilig zijn en dat zij op een ontdekkingsmissie zijn en jullie de enige mensen zijn die in staat zijn om met hen te spreken. Gewoon doen alsof…

Alles dat zij over de mensheid zullen horen gaat via jullie. Wat zouden zij jullie kunnen vragen? Laten wij doen alsof…

Zij weten alles over de menselijke geschiedenis en toch hebben zij een brandende vraag die alleen een mens kan beantwoorden. Zij vragen jullie dit: “Zolang wij hebben toegekeken en de mensheid hebben bestudeerd is er een groot mysterie voor ons. Er is een ding dat wij niet hebben begrepen. Vertel ons alsjeblieft over Liefde.”

Waar beginnen jullie dan? En dan, welke soort Liefde? Gaan jullie hen vertellen over de liefde die jullie voelen voor de planeet, de liefde voor je partner, voor de dieren in je leven, voor je voorouders, voor je vader en moeder? Over de liefde voor degenen die zijn overgegaan? Hoe zouden jullie beginnen? Hoeveel soorten liefde zijn er? Wat zijn de verschillen?

En als jullie zouden beginnen om het hen te vertellen, en zelfs als jullie en zij voldoende tijd zouden hebben, waar zouden jullie dan beginnen? Hoe zouden jullie het onzichtbare, emotionele veld van liefde beschrijven?

Jullie zouden kunnen zeggen wat jullie willen zeggen maar zij zouden jullie niet begrijpen. Zie je, zij hebben het concept niet. Als jullie verliefd worden is er een “dichtheid” van Spirit, iets aangenaams dat toch onzichtbaar, onbewijsbaar en onmeetbaar is. Jullie kijken in de ogen van een pasgeborene en er is liefde en er is directe communicatie.

Liefde heeft een veld om zich heen dat prachtig is en het vibreert. Twee mensen vormen samen een band en scheppen feitelijk een derde energie als zij samenkomen. Liefde communiceert ogenblikkelijk over grote afstanden. Het is meer dan taal. Hoe zouden jullie dit gaan beschrijven?

Laten wij ervan uitgaan dat zij zitten en naar jullie luisteren. Zolang jullie willen spreken maken zij aantekeningen. Als het tijd is om te gaan, bedanken zij jullie, schudden jullie de hand  en zij menen het. Zij zijn dankbaar. Hun onderzoek is klaar en zij vliegen weg.

Kunnen jullie je voorstellen wat zij tegen elkaar zeggen? Zij zijn geen spatje verder gekomen in hun weten over liefde dan voordat zij landden! Dit komt omdat alles wat jullie hebben verteld voor hen niet waarneembaar is. Zij kunnen niet volledig herkennen wat zij nooit hebben ervaren. Zij kunnen er alleen over horen en er op een academische manier over “weten.”

Dit is de puzzel voor vanavond en alles wat wij voor jullie hebben is hetgeen jullie in je kunnen opnemen.

Laten wij dus naar de derde taal gaan  – de taal van intuïtie en spiritueel begrijpen op het hartniveau. Wij willen dat jullie zoveel begrijpen als jullie maar kunnen begrijpen.

 

Wordt vervolgd