Channeling 154: De menselijke ziel onthuld 4

Kryon Channeling 154:

De menselijke ziel onthuld 4

Lee Carroll / 13 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De attributen van de Pleiadiers

Lieve mensen, hun DNA is op dezelfde manier gestructureerd als dat van jullie; alleen het chemische getal is anders. Jullie wisten dit waarschijnlijk al. Jullie zullen dit door het hele melkwegstelsel heen vinden want de principes waarmee het hier is geschapen waren overal hetzelfde. Het is het basis-galactische bouwblok van het leven. Het bestaat zelfs in jullie zonnestelsel en op een dag zullen jullie het zien als jullie in staat zijn om naar alle plaatsen te gaan die jullie zien. Jullie zullen DNA vinden!!!

Dan komt: “Aha”. Jullie gaan begrijpen dat het overal een natuurlijk voorkomend levensproces is.

Terwijl zij opgroeiden werd het Pleiadische DNA meer levensvatbaar. Het percentage van zijn efficiency begon toe te nemen – 44%, 54%, 55%, 66%, 77%, 88%. Op dat punt beginnen jullie feitelijk te versmelten met je ziel. Jullie zijn ontworpen om goddelijk te zijn, wisten jullie dit? Ik zal jullie iets vertellen: Jullie zijn ontworpen om eeuwig te leven! Jullie ontwerp is dat van een vernieuwbare biologie. Elke cel blijft maar gaan en gaan, met name de goddelijkheid in jullie.

Als het efficiënter gaat worden schept cellulaire verjonging nieuwe cellen vanuit de stam-blauwdrukken, geen kopieën zoals dit nu bij jullie gaat. Deze cellulaire structuur wordt nooit echt ouder. Jullie worden nooit oud!

“Kryon, dit klinkt allemaal leuk, maar wat ga je doen met de overbevolking als een samenleving niet ouder wordt?” Laat mij jullie een hint geven: De Pleiadiers hebben drie planeten. Zegt dit jullie iets? Jullie leren over het Universum. Het is geen onderwerp en het is geen probleem. Het wordt een prachtige, makkelijke keuze. En toegevoegd is er goddelijke wijsheid om je niet te reproduceren – uiteindelijke vrije keuze om uit vrije wil het bevolkingsaantal te controleren en met collectieve wijsheid.

Een Pleiadier is het ding dat jullie ooit in je leven zullen zien dat het dichtst bij een engel staat. Zij werken op 88%. Zij hebben controle over natuurkunde en die is natuurlijk en wordt niet gedaan met apparaten. Zij hebben zichzelf verstrengeld met alles waarmee zij verbonden willen worden (verstrengeld hier gebruikt als natuurkundige term) De menselijke ziel is goddelijk, natuurkunde in zijn kern met wijze controle over alles. De Schepper is in de ziel. De creatieve Bron is de meester-natuurkundige van het Universum. Als jullie op 88% daarvan zitten hebben jullie controle over alles. Dat is het zaad dat jullie in jezelf hebben. Klinkt dit bekend in je oren? Wat deden enkele van de meesters op jullie planeet dat zo opmerkelijk was? Gebruik je gezonde verstand – het was hun controle over de natuurkunde. Wonderen? Misschien meesterlijke mogelijkheden die gewoon DNA zijn dat op 88% werkt.

De Pleiadiers werden door anderen gezaaid. Wij hebben gesproken over Orion en Arcturus. Deze namen zijn jullie zaad-grootouders. Er is zelfs nog een naam eerder dan deze twee die jullie nog nooit hebben gehoord. Denk aan de tijdschaal en het klinkt logisch.

Jullie planeet is meer dan vier miljard jaar oud. Waar waren jullie? Jullie zijn the new kid in town. Jullie zijn echt nieuw. Stel je voor wat er aan de hand was in jullie melkwegstelsel toe de Aarde afkoelde. Weten jullie hoelang een miljard jaren duren? Stel je voor wat er gebeurde en hoe het leven door zijn eigen cycli ging. Dit is gezond verstand en het betreft goed en flexibel denken door degenen die zich wetenschappers noemen.

Dit is op dit moment de enige planeet van vrije keuze in dit melkwegstelsel, lieve mensen, en elke geselecteerde planeet heeft dit attribuut – een tegelijk. Jullie zijn zojuist een belangrijke mijlpaal gepasseerd en al het leven in dit melkwegstelsel dat dit DNA heeft, weet hiervan af.

Het signaal werd uitgezonden in december 2012. Ik zal jullie vertellen wat dit doet. Het brengt viering, hoop, bezoekers en hulp. Het echte systeem voor volwassenheid begint.

Dit was geen “gegeven” in jullie waarschijnlijkheid. In feite zorgden jullie er op het laatste moment voor.

Spirituele Evolutie

Mijn partner heeft de dag gebruikt om tegen jullie te spreken over spirituele evolutie binnen de cellulaire structuur van jullie lichaam.

Deze evolutie begint een symbiotische relatie te scheppen tussen jullie DNA, jullie Akasha en jullie intuïtie. Al deze dingen heeft hij verteld maar hij sprak nooit over de ziel. De reden hiervoor is dat wij dit hem nog niet hebben gegeven. Het systeem van spirituele evolutie komt door de ziel, punt! Het komt niet door de pijnappelklier of de hersenen. De pijnappelklier verbindt jullie met je Hoger Zelf. Intuïtie komt van het Hoger Zelf. Maar de ziel is de energie die de informatie levert. De ziel is verbonden met de rasters. Jullie menselijke ziel is de katalysator en was dit altijd voor de “opwaarderende” energie waarvoor jullie nu klaar zijn om die te ontvangen.

Deze ascensie-energie komt niet binnen door de menselijke portie cellulaire structuur. Dat kan het niet. Vele planeten falen en vernietigen zichzelf omdat een gehele beschaving aan het “opgroeien” is en volwassen worden is een proces van vrije keuze door niet-cellulaire systemen.

Wordt vervolgd