Channeling 154: De menselijke ziel onthuld 5

Kryon Channeling 154:

De menselijke ziel onthuld 5

Lee Carroll / 13 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verschillende soorten “Herinneringen”

De tijdcapsules* die zich openen en die door de Pleiadiers werden geactiveerd zullen “gezien” worden door verschillende delen van jullie. Sommige door middel van de rasters en andere door het zielsdeel van jullie. Het zielsdeel van jullie is alleen koppelbaar als jullie de 44% benaderen( de efficiëncy van jullie DNA). Dit is het signaal daarvoor om zich helemaal te ontplooien. Spirituele evolutie zal een toename zijn in iets waarover wij nooit hebben gesproken, maar wat jullie beginnen te voelen.

Wij zullen het zielsherinnering noemen. Jullie gaan je dingen herinneren die verder gaan dan de Aarde!

Jullie Akasha betreft alleen Aarde-ervaringen. Laat mij jullie daarover iets vertellen. Wij gaven jullie lang geleden informatie over wat er met jullie Akasha-herinneringen gebeurt als jullie door de sluier gaan. Die blijft hier op Aarde. Die blijft in de Grot van Creatie, in een kristallijnen substantie die alles onthoudt of opslaat.  Het is alsof jullie je eigen kristal hebben en dit blijft op deze planeet. Als jullie ziel terugkomt pikt hij de informatie op, stopt het in jullie DNA  en daar gaan jullie weer naar een volgend reïncarnatie-avontuur. Met andere woorden: jullie Akasha blijft hier op de planeet.

Laat mij jullie dit vragen: Als dit zo is, waarom herinneren sommigen van jullie wie jullie op een andere planeet waren? Het antwoord is dat sommigen van jullie zich de Pleiadische energie  herinneren. Sommigen van jullie herinneren je dat jullie hier feitelijk doorheen gingen! Voor sommigen geeft dit hoop omdat jullie weten wat er gebeurde. Jullie dienen 88% binnen jullie DNA lang geleden te zien en dit is waarom jullie hier zijn. De kans dat dit hier ook gaat gebeuren heeft deze herinnering nodig, en jullie zullen het niet gaan missen!

Wie weet hoe lang het zal gaan duren? Het maakt niet uit omdat jullie hier de hele tijd zullen zijn. Dit is zielsherinnering, geen cellulaire Akasha-herinnering. Zielsherinnering heeft met al het leven te maken, overal. Uiteindelijk zullen jullie je zelfs gaan herinneren dat jullie oneindig zijn.

Wie waren jullie vijf miljoen jaar geleden? Dit gaat jullie ook gebeuren. Willen jullie echt weten waar jullie zielen vandaan komen? Het antwoord is: van alle planeten met vrije keuze die zijn geascendeerd. Zij komen niet vanuit de lucht uit een bron van zielen vanuit de Creatieve Bron. Zij komen van andere plaatsen die hier doorheen zijn gegaan, lieve mensen. Dat is wie jullie zijn.

Degenen die in de zaal zitten en degene die luisteren of lezen zouden hier niet zijn als zij geen bepaald attribuut van zielsherinnering zouden hebben dat al werkt.

De Aantrekking van de Toekomst

Dit attribuut van spirituele volwassenheid is zo attractief, lieve mensen, dat jullie het niet alleen kunnen laten. Jullie WETEN hoe het voelt om naar een plaats te gaan waar jullie Een zijn met God. Julie zijn hier geweest, hebben dat gedaan en jullie waren de eersten die aanwezig waren op de planeet om het zaad te ontvangen.

Nu beginnen jullie te ontwaken en je een beetje te herinneren hoe het was – een klein beetje maar. Jullie worstelen met de conflicten van het menszijn maar tegelijkertijd weten jullie wat er voor jullie in het verschiet kan zijn  en wat jullie kunnen doen. In de laatste twee jaar zijn er zelfs velen overleden.

Het kan uit frustratie zijn of soms door chemische onbalans. Misschien waren er wel vrienden van jullie tussen hen. Jullie waren er niet klaar voor. Waren het misschien partners? Ik zal jullie iets vertellen als jullie het nog niet eerder hebben gehoord: Zij zijn terug! De reden van hun overgang was dat zij nu een schone lei hebben en verfrissende nieuwe energie. Zij moesten gaan om de weg terug voor jullie te plaveien, lieve mensen, vanwege wat er gebeurde in 2012.  Het was gepland dat zij eerder zouden gaan om de weg voor jullie terugkomst te plaveien.

Zien jullie, er is een groots systeem dat verder gaat dan welwillendheid. Er is een systeem dat is gevuld met de grootste liefde van de Creatieve Bron en jullie kunnen het je niet voorstellen. Het druipt van eer voor jullie en het wacht erop dat jullie Een met God worden en nog meer, als jullie het percentage van efficiency van je DNA verhogen brengt jullie ziel nog meer creatieve energie van de Centrale Bron. Dit is de ontwikkeling van de menselijke spirit. Het gaat veel verder dan biologie, veel verder dan bewustzijn als jullie de hand schudden van de Creatieve Bron van het Universum.

Timing: Altijd het Probleem

Ik zal gaan stoppen met dit eenvoudige verhaal over de ziel. Nu weten jullie wat er gebeurt. Misschien willen jullie de woorden: “Hoelang gaat het duren?” nog eens bekijken. Te lang? (glimlach) Lieve mensen, dit is nog maar het begin. Jullie zitten in jaar 2. (2013 was het jaar van herijking en 2014 was jaar 1) Jullie zullen nu langzaamaan mensen volwassen zien worden. Wij hebben het steeds weer gezegd. De dingen die vandaag in de mensheid zodanig uit balans zijn zullen langzaamaan in balans en volwassenheid komen. Op dit moment vecht het duister voor zijn leven. Uiteindelijk zullen jullie overal in alle aspecten verandering zien – zelfs in de politiek.

Balans, compassie en wijsheid zullen gezien gaan worden. Als jullie de volgende keer incarneren zullen jullie je herinneren wie jullie zijn, dat is mijn belofte. Jullie kunnen je niet herinneren hoe je heette of wat voor mens jullie waren, maar jullie zullen weten dat jullie hier waren en dat jullie terug zijn. Jullie gaan de dingen oppakken waar jullie waren gebleven. Jullie zullen wijze, oude kinderen zijn – veel verder dan de kinderen die jullie vandaag kennen en jullie gaan niet de fouten maken die jullie nu hebben gemaakt – geen enkele.

Dit is nieuwe wijsheid en die komt met jullie mee. Veel meer dan de normale Akasha-wijsheid zal de zielsherinnering jullie veiligstellen en jullie kinderen zullen dragen wat jullie met je mee dragen. Dit is de manier waarop het gaat werken. Basis Zielsherinnering het voorwaarts duwen naar Vrede op Aarde! Is dit te esoterisch voor jullie? Het is okay. Ik neem de tijd totdat jullie het begrijpen. Doe met mij mee…..de komende miljoen Jaren.

En zo is het.

* http://www.kryon.com/CHAN%202013/k_channel13_saltlake.html

KRYON