Channeling 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders 2

Kryon Channeling 155:

Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders 2

Lee Carroll / 14 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Voor de heler – Nieuwe Energieën

Nummer twee: Vanavond zal voor de helers zijn. Er zijn er velen die nu naar mijn stem luisteren en later lezen. Helers, wat is het proces waaraan jullie gewend zijn?

Als jullie gewend waren om voorheen eerst te reinigen dan hoeft dit nu niet meer. Wen daaraan. Jullie aanwezigheid, vlak naast degene op de tafel of in de stoel is voldoende om alle negativisme weg te jagen. Degene die in de stoel zit kan angstig zijn, maar dit heeft geen invloed meer op jullie. Jullie hoeven geen esoterisch harnas meer aan te trekken of wat voor bescherming dan ook tegen je cliënten. Dit is nieuw! Jullie dragen een kalmte die zo groots, zo prachtig en puur is dat er niets doorheen kan komen. Niets! Ik wilde dat jullie dit zouden weten. Nogmaals, gingen de meesters door reinigingsceremonies heen voordat zij hun wonderen konden verrichten? Nee!

Nu kunnen jullie cliënten, net als anders, hun eigen negativisme scheppen, hun eigen ongeloof en hun eigen angst. Dit gaat niet veranderen. Maar hoe dit jullie beïnvloedt is wel veranderd. Nu is er nog iets dat wij nog niet eerder hebben gezegd. Er is een evolutieproces gaande met menselijk bewustzijn dat letterlijk mensen beïnvloedt op manieren waarvan zij zich niet bewust zijn. Wij hebben eerder over het innerlijk aangeborene gesproken.**

Dit is het spiritueel slimme lichaam, het deel van het lichaam waarmee jullie de spiertest kunnen doen om te communiceren. Het innerlijk aangeborene begint echter te veranderen.

Luister, als de mens, door vrije keuze, heeft besloten om niet te bouwen aan een bewustzijnsbrug naar het innerlijk aangeborene en er niets over weet, is dit zijn/haar eigen zaak. Maar het innerlijk verandert bij alle mensen, niet alleen bij Lichtwerkers! Dit wil zeggen dat het spiritueel bewustzijn direct op een hoger niveau komt als een persoon dit wil. Mensen kunnen al hun levens leven zonder kennis van hun innerlijk aangeborene, en dit is hun eigen vrije keuze. Maar zouden zij ernaar kijken of proberen de brug naar het innerlijk te bouwen zal de energie hoger zijn dan toen jullie dit deden!! Nogmaals, dit is volkomen eigen en vrije keuze. Er worden echter steeds meer mensen op natuurlijke wijze naar de vragen over hun eigen bestaan geleid.

Laat mij jullie vertellen wat het betekent en waar jullie naar kunnen kijken. Lieve menselijke genezers, jullie staan of zitten voor jullie cliënten en zij kunnen de sterkste ongelovigen ter wereld zijn, maar hun innerlijk aangeborene is nog steeds actief – zelfs als zij daar niets vanaf weten.

Jullie gave als heler gaat om het faciliteren van de “energie van zelfgenezing.” Zelfs dit gaat veranderen want jullie gaan hen er nu toe brengen om in contact te komen met hun eigen innerlijk aangeborene. Dit is wat hen helpt om zichzelf te genezen. Jullie gaan bijna direct bepaalde dingen zien die jullie niet eerder hebben gezien. Een ervan is de natuurlijke interesse in de esoterie van het leven, het begin van de vraag: “Wie ben ik?”

Om dit proces nog sneller te kunnen laten gaan wil ik jullie een procedure geven die velen van jullie al intuïtief toepassen. Ik wil dat jullie de persoon op de tafel vragen om de ogen te sluiten en antwoord te geven op een vraag.

Laat hen dit hardop doen. Sommigen van jullie kennen de vraag al. Jullie gaan dit vragen: “Geef jij toestemming voor de genezing?”

Zij moeten verbaal antwoorden en een hoofdknik is niet voldoende. Als zij met pure intentie antwoorden en niet gewoon maar met de stroom meegaan, heeft hun innerlijk aangeborene toestemming om met jullie te spreken. Dit is waar diepgaande genezing plaats kan gaan vinden. Jullie zullen verbaasd zijn over hoe goed dit werkt in deze nieuwe energie en over hoe jullie mogelijkheid als genezer is toegenomen!

Lieve mensen, jullie licht zal niet toestaan dat er negativisme in jullie sessie komt. Maak je los van het idee dat jullie jezelf moeten beschermen. Dit hoeft niet langer meer. Jullie licht drukt naar buiten toe op zo’n manier dat dit niet meer nodig is. Dit was voor de helers, voor jullie allen. Voor iedereen die welk helingwerk dan ook doet. Jullie kunnen het allemaal laten gebeuren. Herinner je deze vraag in jullie sessies!!!

Wordt vervolgd