Channeling 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders 3

Kryon Channeling 155:

Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders 3

Lee Carroll / 14 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het nieuwe, “luisterende” Lichaam    

Nummer drie: Er zal nooit een diepgaander tijd zijn in de geschiedenis van de mensheid als het erop komt hoe het lichaam luistert naar wat jullie zeggen. Dit is een proces en dit is het altijd geweest, waarbij de cellen van het lichaam alert zijn op wat de baas – jullie – te vertellen heeft.

Jarenlang hebben wij jullie gevraagd met je lichaam te spreken, te spreken met je cellulaire structuur. Nu gaan wij jullie vertellen dat het luistert, zelfs als jullie je niet realiseren wat jullie automatisch zeggen! Het luistert nu, 24 uur per dag. Wat gaan jullie dus zeggen?

Dit is nu een tijd waarin negatieve dialoog meer persoonlijke invloed zal hebben dan ooit tevoren. Denk na over wat jullie zeggen in je leven als jullie sociale contacten hebben. Wat is jullie houding als jullie iets zeggen en hoe vaak zeggen jullie het?

Jullie lichaam luistert. Lieve Lichtwerkers, een deel van jullie spirituele evolutie is dat het lichaam, het innerlijk aangeborene, nu bewust is van alles. Nu kunnen jullie zeggen: “Wel, dat is mooi” Het is meer dan mooi; dit is diepgaand! Als jullie hier niet naar luisteren en het niet begrijpen, zullen jullie ouder worden op dezelfde oude manier die jullie nu hebben. Hierom hebben wij meer dan ooit over affirmaties gesproken. Dit gaat veel verder dan alleen maar positief denken. Elke keer als jullie je mond openen hebben jullie het potentieel om instructies te geven aan je lichaam en het luistert naar jullie als jullie ertegen spreken. Ongelukkigerwijs hebben jullie de gewoonte om je lichaam te vertellen dat jullie onwaardig zijn!

Ik wil dat jullie nadenken over wat jullie zeggen. Als iemand je iets vraagt over je gezondheid, over je spiritualiteit, over je intentie of over je leeftijd, zeggen jullie dan de woorden: ”Ik werk eraan. Ik probeer het?” Het resultaat is dat de cellen van je lichaam zeggen: “Wel, hij/zij werkt eraan – hij/zij probeert het” maar (ook) “Hij/zij heeft het nog niet.” Ik wil dat jullie naar jezelf gaan luisteren als jullie praten. Geven jullie “minderwaardige” berichten aan je eigen lichaam?

Misschien heb ik genoeg gezegd maar bijna ieder van jullie komt uit een cultuur waarin men er trots op is om zichzelf op een bepaalde manier naar beneden te halen. Het is een oude gewoonte uit oude tijden waarbij men geacht werd om een gracieuze gelaatsuitdrukking te tonen. Iemand wil jullie een geschenk geven of je verjaardag vieren. Hoeveel van jullie zeggen automatisch: “Dat had je nou niet moeten doen?” Realiseren jullie je niet dat jullie dan eigenlijk tegen je eigen innerlijk aangeborene zeggen: “Ik verdien dit niet” Jullie acties zeggen: “Ik ben onwaardig.” Denken jullie dat je lichaam dit niet ziet en hoort?

Dat doet het wel. Het is tijd om uit de onwaardige kast te komen, Lichtwerkers! Jullie leven met God binnenin! Wees niet bang of beschaamd om uit te spreken: “Ik Ben gezond, ik Ben genezen. Ik word jonger. Ik Ben de baas over de situatie.” En niet: “Ik werk eraan” of “Ik probeer het.” Dit vertelt je lichaam dat het op een dag kan gebeuren, maar niet vandaag. Dat is het verschil. “Ik ben geluk waard. Ik ben het waard om een vredige situatie in mijn leven te hebben”

Als iemand je een geschenk wil geven of je verjaardag wil vieren, zeg dan automatisch: “Dank je wel voor dit prachtige cadeau!” Jullie innerlijk aangeborene zal horen: “Ik ben het waard om dat cadeau van anderen te aanvaarden.” Houd hiervoor van hen.

Wordt vervolgd