Channeling 155: Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders 5

Kryon Channeling 155:

Dit is niet de Nieuwe Tijd van jullie vaders 5

Lee Carroll / 14 februari 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verandering – Niet zo Gerieflijk

Nummer vijf: In de basis-numerologie, vertegenwoordigt het cijfer vijf verandering. Ik wil dat jullie herkennen en je goed voelen met en de verandering die chemisch in je lichaam is, accepteren. Ik wil dat jullie verandering eren, herkennen en accepteren dat er psychologische verandering in je lichaam is.

Jullie Akasha gaat beginnen met jullie enkele heel andere en wijze informatie te leveren als jullie vibratie gaat toenemen.

Jullie gaan uitvinden wat jullie willen veranderen. Gewoonten, goede en slechte, kunnen wegvallen. Goede en slechte. Tijdens dit proces kan de mens in angst gaan. Is dit interessant? Waarom zou verandering in een nieuwe energie oude zielen angst aanjagen?

In elke tijd is er een verhoging in waar de mensen aan gewend zijn. Mensen worden bang.

Dus vragen wij om een verandering van zienswijze en een wijs herschrijven van de menselijke natuur. Ik zou graag willen dat jullie verandering in je leven verwelkomen en het op een positieve manier zien. Maak niet uit wat! Dit zal jullie her-lijnen voor de energie van een nieuwe Aarde zodat jullie kunnen overleven en in leven blijven! Zo belangrijk is dit.

Jullie gaan nieuwe gewoonten krijgen die gezien worden als goed en slecht en zij gaan regelrecht uit jullie toenemend actieve Akasha komen. Velen zullen zich er zorgen over maken en zeggen: “Waar kwam dat vandaan?” Jullie gaan van de goede houden en de slechte ter discussie stellen. De goede zullen op manieren komen die de oude slechte gewoonten en hartstochten laten vallen en ook grote invloed hebben op wat jullie willen eten.

Een grote verandering van dieet kan jullie schokken en verrassen en jullie kunnen gewicht verliezen en winnen als jullie dit wensen. Wat jullie ook hebben gevraagd en het meest gezonde is voor je lichaam, het zal erop lijken dat je lichaam jullie cellen “overneemt.”

Het Akasha gaat zichzelf in lijn brengen met “veelvuldige culturele levensgebeurtenissen.”

Dit woord vertegenwoordigt hoeveel levens jullie in een cultuur hebben gehad waarin jullie aten of leefden op een bepaalde manier. Dit wordt de chemie die jullie leven nu wil hebben. Wat vinden jullie daarvan? Dit komt dan in plaats van fast food of van het normale voedsel inkopen. Wat vinden jullie daarvan?

Hoeveel van jullie gaan hierin mee en hoeveel willen de angst ingaan? Ik wil graag dat jullie je ontspannen en Spirit de nieuwe mens in jullie laten opbouwen.

Weten jullie hoe wij dit hebben genoemd? Het is een proces dat niemand heeft verwacht: Ascensie terwijl jullie in leven zijn. Dit zijn jullie die overgaan naar de volgende energie terwijl jullie in leven zijn – een proces dat voorheen reïncarnatie nodig had. Horen jullie wat ik zeg? In het verleden moesten jullie overlijden, terugkomen en her-lijnen om te doen wat wij nu zeggen dat jullie kunnen doen terwijl jullie nog in leven zijn. Tenminste, als jullie er niet bang voor zijn!

Jullie innerlijk aangeborene moet ge-her-programmeerd worden. Wij hebben jullie dit eerder verteld en nu doen jullie dit door affirmaties, positieve gedachten en door de handelingen die jullie nu veranderen. (compassievolle handelingen) Het innerlijk aangeborene is gewend aan het oude idee dat reïncarnatie de motor is voor verlichting.

Jullie moeten sterven en weer terugkomen om voordeel te hebben uit wat jullie hebben geleerd, maar nu niet meer. Dit is nieuw. Wij gaven jullie al eerder een channeling die daarover sprak.**

Als jullie over deze weg willen nadenken: hoeveel van jullie hebben de laatste paar jaren gevoeld dat jullie in moeilijkheden zaten? Dit varieert van levensbedreigend tot ongemakkelijke spirituele veranderingen en je anders voelen. Ik wil nu dat jullie de kracht hebben om deze gebeurtenissen en problemen te vieren! Jullie zijn gewoon weer uitgelijnd, lieve mensen.

Misschien zijn jullie uitgelijnd en pikken jullie dingen uit het verleden op die jullie gezonder maken en langer zullen laten leven. Wat als jullie honderden jaren doorbrachten in een bepaalde cultuur en maar een paar jaar in deze?

Denken jullie niet dat jullie cellulaire structuur de meest comfortabele attributen wil hebben – meer van het oude voedsel? Als jullie ja zeggen zullen jullie chemische veranderingen in je lichaam zien om de nieuwe mens ruimte te geven. Dit is een mens die de Akasha gaat voelen. De spirituele evolutie is begonnen.

Er zijn veranderingen die geen medicijn voor elkaar zou krijgen. Het heeft te maken met basisgezondheid. Wat zit er in je bloed? Hebben jullie onlangs je bloed laten testen? Jullie zullen merken dat zelfs dit veranderd kan zijn. Oh, jullie bloedgroep is niet veranderd, maar de balans van de andere attributen deed dit wel vanwege wat jullie eten.

Hier is wat ik jullie over deze dingen wil vertellen en wat belangrijk is. Als deze dingen te groot voor jullie zijn, sommigen van jullie voelen hen diepgaand en jullie maken je zorgen over hen. Wat heb ik jullie over angst verteld? Angst houdt het Licht tegen. Willen jullie dit proces van verandering werkelijk tegenhouden? Het is alles waarvoor jullie hebben geleefd en het gebeurt omdat jullie in deze nieuwe tijden leven. Als jullie hiermee door willen gaan is het antwoord, lieve mensen, te stoppen met bang te zijn voor het Licht dat binnenin jullie is. Begrijp dat er een energie is die jullie niet hebben verwacht.

Dit was nummer vijf.

Wordt vervolgd