Channeling 156: De Oude Ziel gedefinieerd 1

Kryon Channeling 156:

De Oude Ziel gedefinieerd 1

Lee Carroll / 29 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht op Bali, Indonesië, op 29 maart 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Er is altijd een systeem aan het werk en met name in het geval van de nieuwe energie, eert het systeem de oude ziel net zoveel als elk ander systeem vandaag.

Lieve mensen, wij hebben jullie vaak verteld dat degenen die het verschil op jullie planeet maken op dit nieuwe punt in de tijd degenen zijn die de meeste ervaring hebben. Als wij zeggen: de meeste ervaring, bedoelen wij degenen die steeds maar weer levens hebben geleefd in de energie van jullie Aarde.

Het is zeker de oude ziel waar wij over spreken en dit is degene met levens vol ervaringen.

Ik wil jullie graag iets vertellen, als jullie het nog niet wisten. De oude zielen zijn degenen die op dit moment ontwaken voor nieuwe ideeën en zienswijzen. Een oude ziel kan minder dan 20 jaar oud zijn of meer dan 80. Het maakt niet uit omdat jullie chronologische leeftijd alleen maar tijd in 3D en in dit leven meet.

Jullie Akasha-leeftijd refereert aan hoeveel levens jullie hadden en hoe wijs jullie daardoor zijn geworden.

Zelfs nu zijn er mensen die zouden vragen: ”Ben ik een oude ziel?” Voordat jullie dit beantwoorden wil ik jullie enkele parameters geven van de oude ziel om over na te denken in de laatste momenten van deze ontmoeting.

Maar voordat ik dit doe, wil ik jullie nog iets vertellen. Ik zie de aardigheid en de schoonheid en het doel van jullie bezoek hier. Ik kom van de andere kant van de sluier waar er geen tijd is en een zienswijze over tijd is die heel anders is dan hier bij jullie.

Op de plaats waar ik ben, als jullie het een plaats willen noemen, is er kennis over alles wat jullie zijn. Wij zien de frustraties van dit leven dat jullie leven en tegelijkertijd de schoonheid van de levens die jullie hiervoor leefden.

Wij hebben gezien waar jullie doorheen gingen en wat jullie geloven over waarvoor jullie hier zijn.Wij zien het allemaal tegelijk in zijn grootsheid en jullie vragen je nog steeds af: “Ben ik een oude ziel?”Het is verbazingwekkend voor ons, terwijl jullie hier voor ons zitten, dat jullie deze vraag stellen.

Lieve mensen, er is hier zoveel dat ik jullie wil laten voelen dat ik het niet eens kan vertellen. Ik wil dat deze boodschap de waarheid uitstraalt zodat jullie weten wie jullie zijn.

Ik wil dat jullie aan een reis beginnen die helpt om in te zien wat jullie op een bepaald niveau al lang weten. Jullie zijn oude zielen. Laat mij een stelling poneren: Ik weet wie hier zijn en iedereen in de zaal die naar mijn stem luistert is een oude ziel – jullie allemaal, elk van jullie.

Er is een grote variëteit in de lengte van tijd en het aantal malen dat jullie op de planeet zijn geweest. Denk eens aan wat jullie hebben ervaren, de verschillende culturen waar jullie in leefden, de veldslagen die jullie hebben uitgevochten en de redenen waarom jullie hier kwamen.

Ik wil jullie vertellen dat de ervaring van deze groep verbazingwekkend is en het niet is wat jullie denken. Jullie denken lineair en jullie denken eenvoudigweg dat jullie een aantal levens leven als verschillende soorten mensen. Wij zien jullie levens integendeel als katalysators van en voor de Aarde.

Wij noemen een leven een “ervaring” of een “uitdrukking” van een ziel op Aarde. Wat denken jullie van een ziel die hier voor drie maanden komt en dan vertrekt? Jullie zouden kunnen denken dat daar iets mis is en dat het een tragedie van een verloren kind is. Maar in werkelijkheid is dit gedaan met voorkennis en toestemming van de zielen van de ouders.

Het is zo dat er een les geleerd kon worden of afgeleverd of eraan de ouders een mogelijkheid wordt gegeven om spiritueel door hun zorgen heen te komen. Wat denken jullie daarvan? Het vertegenwoordigt dus een leven dat diepgaand is in zijn potentiëlen en dat drie maanden lang duurde! Vaak worden deze levenservaringen alleen gegeven door oude zielen. Denken jullie dat jullie misschien zoiets hebben gedaan? Het is zo fundamenteel en zo diepgaand en zo betekenisvol!!! Misschien is de moeder daardoor spiritueel ontwaakt en stelde zij de vragen van haar leven door wat jullie hebben gedaan en wat jullie waren overeengekomen, en jullie kwamen en gingen in maar drie maanden tijd.

Wat denken jullie over het komen naar deze Aarde en alleen maar te leven totdat jullie negentien jaar oud zijn en er op het slagveld een mes door jullie heengaat? Jullie zouden kunnen zeggen: “Wat voor goeds doet dit voor iemand? Het is een verspilling van een leven!” Ik wil jullie vertellen, lieve mensen, dat elke ademteug die jullie als oude zielen nemen van betekenis is, meetelt, wordt opgeslagen en prachtig is. Sommigen van jullie moesten op het slagveld zijn als degenen die vielen en sommigen van jullie moesten daar als overwinnaars zijn.

Dit is ervaring en het is allemaal nodig voor de oude ziel op dat moment in de tijd. Wat voor goed dit doet? Misschien zouden jullie je het op een bepaald moment herinneren en de kracht hebben om te zeggen: “Er zullen geen slagvelden meer zijn!” Jullie wijsheid zou zich realiseren dat het niet uitmaakt of je winnaar of verliezer bent omdat zij beiden ongepaste en lage energie voor een nieuwe Aarde vertegenwoordigen. Oorlog is onacceptabel! Alleen een oude ziel weet dit uit ervaring.

Ik zal jullie de attributen van de oude ziel langzaamaan geven en ik ga jullie vragen om in jezelf te kijken. Met andere woorden wil ik dat jullie deze dingen persoonlijk analyseren. Neem jezelf niet in de maling. Ontken bepaalde dingen niet. Ik wil dat jullie nu gaan zitten en jezelf hiervoor reinigen. Zijn dit jullie attributen?

Wordt vervolgd