Channeling 156: De Oude Ziel gedefinieerd 2

Kryon Channeling 156:

De Oude Ziel gedefinieerd 2

Lee Carroll /  29 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Attribuut Een

De eerste reden om te weten dat jullie oude zielen zijn is omdat jullie hiernaar luisteren! Ik heb geen zaal vol mensen voor mij die alleen maar nieuwsgierig zijn. Op het leerniveau dat hier wordt gepresenteerd, in dit soort energie, trekt dit alleen oude zielen aan.

Wilden jullie hier komen? De meesten zeggen ja, maar een paar van jullie werden meegetrokken door iemand die wilde dat jullie zouden kijken wat er gebeurt. Ik wil jullie vertellen dat dit synchroniciteit is en dat het helemaal geen toeval is.

Zelfs degenen die niet zijn uitgekozen om hier te zijn en door anderen zijn gekomen, zijn oude zielen. Dit geldt ook voor de luisteraars die misschien voor de eerste keer luisteren. Het is geen toeval!

Horen jullie Kryon of denken jullie aan de maaltijd die jullie straks zullen nuttigen? Wees eerlijk! Oude zielen zijn nieuwsgierig! Als het aankomt op deze energie worden zij erdoor aangetrokken als een mot op een vlam. Oude zielen, jullie herkennen waarom jullie hier zijn en op een bepaald niveau willen jullie meer. Jullie zijn sponzen voor informatie, dat zijn jullie, en niet door nieuwsgierigheid maar omdat de informatie een belletje laat rinkelen met de waarheid van de eeuw. Dit was nummer een.

Attribuut twee

Sommigen van jullie beginnen te krijgen wat ik diepgaande herinnering van ervaringen wil noemen. Jullie hebben hen déjà vu genoemd, wat betekent dat jullie kunnen denken dat jullie die energie eerder hebben gevoeld. “Ik heb het gevoel van herinnering, hoewel ik mij niet kan herinneren of het wel of niet gebeurde.” Bij sommigen van jullie gebeurt dit steeds vaker. Misschien zullen jullie iemand ontmoeten en weggaan van de ontmoeting en er op een bepaald niveau van overtuigd zijn dat jullie die persoon eerder hebben ontmoet? Later realiseren jullie je dat jullie die persoon nooit eerder hebben ontmoet. Op de een of andere manier, door alles heen, realiseren jullie je dat het een oude vriend moet zijn en jullie je een diepgaande vriendschap herinneren over Akasha-familie. Misschien hebben jullie een moeder of een dochter ontmoet uit een vorig leven? Mannen zullen voormalige kameraden ontmoeten waar zij affiniteit mee hebben en dat zullen hen “maten” noemen en “ouwe jongens” of wat er ook nodig is om een verbaal signaal te geven dat jullie bij hen willen zijn. Het is zelfs meer dan dat.

Sommigen van jullie zullen een gelijkheid van bewustzijn vinden bij anderen, maar het is meer dan dat. Jullie gaan je dingen herinneren, een energie. Ik zal het Akasha-ontwaken noemen. Steeds meer van jullie worden geleid naar situaties die familiair lijken te zijn en jullie zien gezichten waarvan jullie denken dat jullie hen kennen, en toch is het de eerste keer in dit leven! Dit gebeurt bij mijn partner als hij naar landen en culturen gaat waar hij nog nooit is geweest en hij daar broers en zusters ontmoet. Het is dan moeilijk voor hem om te vertrekken. Velen spreken zijn taal niet en zijn alleen bereikbaar door middel van een tolk en toch kijkt hij hen in de ogen en weet dat zij familie zijn.

Hoe ver weg hij ook is, hij ervaart dit over de hele planeet. Hij ontmoet familie!

Dit is een teken van een oude ziel en het gebeurt sommigen van jullie steeds vaker. Hoeveel van jullie zien steeds 11:11 op de klok? Het gebeurt veel vaker dan normaal is. Jullie zien deze cijfercombinaties te vaak om toeval te zijn. Wisten jullie dat dit een afleveringssysteem is voor oude zielen zodat zij weten dat zij oude zielen zijn? Daar gaat het over. Het is een communicatiesysteem, van liefde, dat zegt: “Wij weten wie je bent, oude ziel!”

Attribuut drie

Misschien ben je een vrouw die nooit kinderen heeft gehad en toch hebben jullie die op een bepaald niveau. Jullie weten het en kunnen het voelen. Misschien hebben jullie nooit kinderen gehad en hebben besloten dit niet te zullen doen! Dat hoeven jullie ook niet omdat jullie voelen dat jullie steeds weer kinderen hebben gehad en het nu tijd is om te rusten. Maar jullie weten hoe het is, nietwaar? Dit weten jullie echt, oude zielen. Jullie zijn hier vaak genoeg geweest zodat jullie Akasha opgeslagen gegevens heeft over jullie als zijnde diepgaande moeders.

Voor mannen is dit hetzelfde. Een man met een vriendelijke natuur die nooit een ander kwaad zou doen kan intuïtief weten dat hij een strijder is geweest. Hij voelt, of droomt er zelfs over, dat hij verschillende keren een zwaard in een ander heeft gezet en weet wat het is om een leven te nemen. Ik daag jullie mannen die hiernaar luisteren uit om in de geest met mij mee te gaan. Jullie voelen het en weten dat jullie deel hebben uitgemaakt van verachtelijke daden. Het zit in jullie Akasha en het is een deel van jullie cellulaire structuur. Zo aardig of respectvol als jullie deze keer misschien zijn, jullie weten dat er een strijder in jullie zit.

Wordt vervolgd.