Channeling 156: De Oude Ziel gedefinieerd 3

Kryon Channeling 156:

De Oude Ziel gedefinieerd 3

Lee Carroll / 29 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Als jullie nu echt esoterisch willen worden, luister dan hiernaar. Vrouwen in het publiek, jullie weten dat jullie ook een strijder binnenin je hebben, jullie weten het.

Hoewel jullie mogelijk niet reageren omdat jullie geen man zijn is het wel mogelijk dat jullie reageren op de energie en het drama van een veldslag. Jullie weten wat het is om het slagveld te overleven of niet. Er zijn in de geschiedenis zoveel veldslagen gewonnen en verloren dat het betekent dat jullie allen in de zaal hebben meegedaan aan veel van deze veldslagen. Soms stierven jullie voor niets maar jullie hebben allemaal de ervaring om te weten hoe het voelde om daar te komen en te gaan en een dramatische dood te hebben. Mannen en vrouwen, jullie dragen deze energie van het verleden en de volgende keer als deze energie jullie weer raakt kunnen jullie beslissen of jullie eraan meedoen of niet.

In een oudere energie hebben velen van jullie er steeds weer voor gekozen om dit te doen en families met militaire mannen en vrouwen werden geboren. Anderen ontwaken voor een gevoel dat zij er helemaal klaar mee zijn. Sommige vermoeide mannen kiezen ervoor om moeders te worden. (Kryon-glimlach)

Attribuut Vier.

Er zijn heel veel aanwijzingen voor het zijn van een oude ziel, misschien zoveel dat jullie je er niet bewust van zijn. Sommige zijn verborgen. Hier is er een waarvan ik wil dat jullie die in je geest onderzoeken terwijl jullie hier zitten: zijn jullie naïef of wijs? Ik weet dat een naïef persoon nooit zal denken dat hij naïef is. Ik heb het over wijsheid die verder gaat dan jullie jaren. Hebben jullie wijsheid die verder gaat dan jullie jaren?  Het antwoord is in elk geval ja! Jullie weten het en jullie zitten hier in alle eerlijkheid met je lichaam, met je bewustzijn, en jullie weten het.

Er zijn enkele jonge mensen hier die het diepgaand voelen – wijsheid die verder gaat dan jullie jaren. Hoe kan dit? Hoe kunnen jullie beschrijven hoe dit voelt? Lieve mensen, ik heb jullie zojuist een van de sleutels gegeven om te weten dat jullie oude zielen zijn en ik weet ook dat jullie daar nooit met iemand over spreken.

Hoe kunnen jullie ooit zoiets tegen iemand zeggen zonder hem te laten geloven dat je ego de controle heeft verloren? Als jullie zeggen: “Ik ben wijzer dan wie dan ook om mij heen” zullen mensen je motieven ter discussie stellen en misschien niet meer om je heen willen zijn. Maar eerlijk, tussen ons, voelt dit niet zo?

Lieve mensen, hier is een geheim dat jullie allemaal dragen en het is algemeen in deze groep. Jullie komen hier samen en realiseren je dat jullie een wijze familie hebben gevonden. Jullie wijsheid komt door ervaringen.

Jullie hebben ervoor betaald, lieve mensen. Dat is hoe jullie weten dat jullie oude zielen zijn.

Attribuut Vijf

De volgende is moeilijk mee om te gaan en wij hebben er in verschillende recente channelings over gesproken. Dit is iets dat de Akasha in jullie persoonlijk schept. Door het steeds weer levens leven in een oude energie schept dit problemen over eigenwaarde. Eonenlang hebben jullie geduwd tegen een oudere energie en jullie hebben het niet goed gedaan. De oude energie was altijd de baas en jullie konden je ervoor verstoppen of moesten ertegen vechten. Velen van jullie stierven hierdoor. Het werd nooit door de geschiedenis heen beter. Jullie spendeerden leven na leven in deze conditie en werden altijd teruggeslagen, tot nu toe.

Nu zijn jullie ontwaakt in een tijd die door de Ouden is voorspeld.

Het is diepgaand met potentiële veranderingen en de profetieën worden vervuld. De energie is uiteindelijk aan jullie kant en dit is waar wij jullie de laatste jaren over hebben verteld. Wat is echter het attribuut dat jullie dragen vanwege deze veldslag met de oude energie, wat is de houding die jullie meedragen? Het is een compleet gebrek aan zelfwaarde. Ik ga jullie niet vragen om je hand op te steken om dit te bewijzen omdat de meesten van jullie het wel voelen. Zoek het maar in je ziel en jullie zullen weten dat ik gelijk heb.

Jullie kunnen assertief zijn en sterk naar anderen toe, maar als jullie alleen zijn, vragen jullie je af wie jullie zijn.Jullie vragen je af of jullie het zullen redden; jullie vragen je af of jullie gelijk hebben. Dat is de oude ziel.

Jullie ervaring door de geschiedenis heen veroorzaakte dat jullie in je geest gaan zoeken of jullie het waard zijn om hier in deze nieuwe energie te zijn. Jullie logica weegt dit alles af en komt vaak met het resultaat: “Misschien ben ik niet waardig om hier te zijn” of: “Zal het nogmaals gebeuren?” of: “Ik ben hier te moe voor!” Daar denken jullie aan, nietwaar? Gebrek aan zelfwaarde is het attribuut van de oude ziel.

Het is volledig begrijpelijk. Hoe vaak hebben jullie al ergens bij afgehaakt voordat jullie er niet meer aan willen meedoen? Maar de omstandigheden van de competitie zijn veranderd!

De energie van de planeet gaat zich omdraaien en de balans van donker en licht van het bewustzijn verandert grotelijks. Als jullie leren weten wie jullie zijn, waarom jullie hier zijn en waarom jullie je voelen zoals jullie je voelen, zal het beginnen zinvol te worden. Er is niets beters dan de waarheid ontdekken want dit lost het verleden op. Het ontdekken van de waarheid over het verleden plaatst de toekomst ook in perspectief en daarmee beginnen jullie de zelfwaarde te krijgen die jullie verdienen.

De veldslagen van de duisternis en de oude energie zijn allemaal om jullie heen en jullie kijken ernaar hoe zij door de maatschappij op totaal verschillende manieren worden bevochten.

Er is overal een gevoel dat de mensen gelijkheid willen, comfortabele levens, eerlijkheid, goede kwaliteit van leven en integriteit van hun regeringsleiders – overal! Dit is de belangrijkste veldslag – het wisselen van de wacht van dingen hetzelfde doen naar het gaan naar iets wat de mensheid nog nooit eerder heeft gezien.

Wordt vervolgd.