Channeling 156: De Oude Ziel gedefinieerd.4

Kryon Channeling  156:

De Oude Ziel gedefinieerd 4

Lee Carroll / 29 maart 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Attribuut Zes

Doelen ontdekken. De oude ziel heeft zoveel ervaring uit het verleden en er is zoveel geschiedenis dat velen om zich heen kijken en zeggen: “Wat is mijn doel om hier te zijn?” Vaak zoeken zij naar anderen om hen te vertellen wat het is. Zij kunnen naar ontmoetingen gaan waarbij zij er aardig zeker van zijn dat zij weten wat het is, maar diep binnenin hebben zij er geen idee van. Zij vragen: “Wat is mijn doel? Wat doe ik hier?”

Dit komt omdat de energie anders is.

Als oude zielen stellen jullie jezelf deze vragen omdat sommigen van jullie, zo niet allemaal, je onvervuld voelen bij wat jullie doen.

Jullie denken dat het niet genoeg is of dat het een andere richting opgaat dan jullie in het begin dachten. Oude zielen: jullie vragen laten duidelijk zien dat jullie oude zielen zijn!

In een nieuwe energie is het zoeken van je weg verwarrend en frustrerend! Hoe vaak jullie ook eerder hebben geleefd, jullie hebben nog nooit in deze energie geleefd.

Dit is voor jullie een primaire energie en daarom voelen jullie je een beetje verloren of is jullie levensdoel misschien niet zo duidelijk omdat de nieuwe energie jullie niet de terugkoppeling geeft die de oude energie jullie wel gaf. Jullie kunnen het niet vertellen omdat jullie niet kunnen vertrouwen op wat jullie voelen.

Dus stellen jullie je de vraag: “Doe ik het goed? Is er iets dat ik beter of vaker zou moeten doen?”

Ik ga jullie nogmaals zeggen, oude zielen, als jullie jezelf beginnen te veranderen vanuit de oude manieren, gaat jullie kracht zich pas echt laten zien. Jullie gaan niet alleen beginnen te zien wie jullie zijn, maar ook dat jullie het verdienen om hier te zijn.

Jullie zijn hier gekomen met zoveel ervaring dat jullie die – vanuit de Akasha gezien – gaan gebruiken. Jullie kunnen het je misschien niet realiseren, maar dit is echt het geval. Intuïtie wordt sterker en jullie gaan advies voor je eigen leven krijgen. Jullie ontvangen synchroniciteit over waar naartoe te gaan en wat te doen en dit is allemaal gebaseerd op het zijn van een oude ziel.

Degenen die pas naar de planeet zijn gekomen, lieve mensen, kijken alleen om zich heen en leren hoe de dingen werken. Zij overleven alleen. Zij hebben de gereedschappen van ervaring niet die jullie hebben. Zij zullen die wel krijgen, maar zijn het allemaal aan het uitzoeken.

Toch zijn jullie degenen die weten waarom het gaat en jullie hebben de wijsheid van herinnering. Jullie beginnen de problemen van de mensheid op te lossen en enige tijd geleden vertelden wij jullie wat het doel van jullie leven was. Wij vertelden jullie je te ontspannen en “gewoon hier te zijn”. Wij vertelden jullie dat het niet uitmaakt wat jullie doen en dat jullie werk niet zo belangrijk is als jullie aanwezigheid. Dit is een concept dat niet strookt met wat jullie ouders je hebben verteld.

Luister: Het maakt niet uit wat jullie doen! Jullie Licht helpt deze planeet, niet jullie werk. Jullie zoektocht naar wie jullie zijn helpt deze planeet. Gewoon door vandaag in de stoel te zitten helpen jullie deze planeet! Het Kristallijnen Raster herinnert zich wat jullie doen en de energie wordt geschapen vanuit jullie bewuste zoektocht zal generaties lang blijven. Door hier als ervaren ziel te zijn stoppen jullie je ervaring van wijsheid in de rasters van deze planeet, de energie van de volwassenheid van jullie levens. Dit is wat jullie hier nu aan het doen zijn!!!

5*****Deze speciale nieuwe energie op de planeet is als een spons die jullie ervaring en Akasha-kracht in zich opneemt zodat de volgende generaties zullen hebben wat jullie als oude zielen hebben geleerd. Er is hier een systeem dat veel verder gaat dan jullie denken. Het is letterlijk zo dat – terwijl jullie hier zitten en je in wanhopige verwondering afvragen of jullie het wel verdienen om hier te zijn en wat het doel van het leven is – deze planeet alles absorbeert wat jullie hebben gedaan en daardoor volwassen worden. Dit is het systeem waar de oude ziel over behoort te weten.

Ontspan en Wees gewoon. Weet dat jullie hier met een doel zijn. Ontspan en laat synchroniciteit jullie stuwen naar het volgende gebied dat welwillend en prachtig voor jullie zal zijn, als jullie dit toestaan. Jullie zijn door zoveel levens heen gegaan waarin jullie leden dat het voor jullie makkelijk is om te denken dat jullie hier zijn om weer te lijden. Dit is niet zo!! Ouders, zouden jullie je kinderen ter wereld willen brengen in de wetenschap dat zij samen met jullie kunnen lijden? Dit slaat nergens op.

Dit is geen spiritueel gezond verstand!  Jullie moeten de intelligentie van Spirit gaan gebruiken die zou vragen: “Wat zou ik doen als ik een welwillende, liefhebbende God zou zijn?” Dan zal er, op een bepaald niveau, een stemmetje binnenin zijn dat zegt: “Dat zijn jullie! Jullie zijn een stukje van de hele schepping.” Jullie kunnen je eigen logische vragen beantwoorden als jullie dit willen omdat jullie wijsheid jullie een glimp geeft van het gezond verstand van de schepper.

Attribuut Zeven

Als laatste, nummer zeven, en jullie zouden hier nooit aan denken. Lieve mensen, jullie hebben iets dat jullie diep binnenin voelen en het is duidelijk. En toch, als jullie denken dat iedereen dit heeft, is dit niet zo. De oude ziel in deze energie heeft de mogelijkheid om diepgaand te voelen dat hij door God wordt geliefd en dit hebben anderen niet. Hier is volwassenheid voor nodig. Er zijn levens vol ervaring nodig voordat jullie de welwillendheid van de Schepper begrijpen en ook hoe dit binnenin voelt en wat het betekent.

Daarom is het zo moeilijk om een jonge ziel weg te nemen van het slachtofferschap en te laten voelen dat hij door God geliefd wordt. Zij hebben geen idee hoe dit voelt! Jullie wel! Hier is iets dat ik nooit eerder heb gezegd over mijn partner. Ik vertel dit nu voor de eerste keer. Hij gaf jullie vele jaren geleden het verhaal van Kryon en hij vertelde jullie wat er met hem gebeurde toen hij voor de eerste keer in de stoel zat en mij opriep. Hij voelde emotie!

Dit was zijn katalysator en dit stelde hem in staat om steeds weer in de stoel te gaan zitten. Hij voelde het niet alleen, hij vond het ook leuk. Op een bepaald niveau herinnerde hij het zich en wist hij wat het was. Hij was een oude ziel! Hij is een oude ziel en hij was er klaar voor om de Liefde van God te voelen. Hij herkende familie en, lieve mensen, dit doen de nieuwe zielen niet. Zij begrijpen het gevoel niet dat jullie hebben, de volwassenheid om geliefd te zijn door de Schepper. Dit zal wel komen, maar daar is ervaring voor nodig.

Als jullie oude zielen zijn, kunnen jullie het voelen. Als jullie het kunnen voelen, zijn jullie oude zielen. Felicitaties voor allen omdat jullie zijn wie jullie zijn. Jullie zijn degenen die de wereld zullen veranderen.

Jullie, in deze zaal, komen overal vandaan – uit zoveel landen en zo vele talen – en jullie hebben nu allemaal een ding gemeen: Jullie zijn samen en kunnen de Liefde van God voelen.

Jullie gaan de planeet veranderen; juist door jullie aanwezigheid hier, Lichtwerkers! Het Kristallijnen Raster absorbeert het Licht dat jullie dragen, dat jullie hebben verdiend en naar ons allemaal hebben gebracht. Dit is een diepgaand systeem en de nieuwe energie van de planeet heeft de ervaring van de oude zielen en de wijsheid van de oude zielen nodig om invloed te hebben op degenen die in de toekomst geboren gaan worden.

Dit systeem is esoterisch, moeilijk te beschrijven en diepgaand. Denk hier eens over na. Door hier vandaag te leven stoppen jullie je kennis en wijsheid daarin voor toekomstige generaties.

Hoe denken jullie dat de mensheid ooit volwassen en spiritueel ontwikkeld zou kunnen worden zonder deze kennis? Het antwoord is dat dit niet kan totdat er verandering is en de katalysator voor deze verandering is jullie Akasha oude-zielen- ervaring. Jullie zijn degenen die het regelrecht in de rasters van de planeet stoppen door gewoon hier te zijn en dit te begrijpen.

Dit, en het openen van de tijdcapsules* zal langzaam een geascendeerde planeet scheppen. Jullie planten de zaden van de toekomst gewoon door in deze zaal te zijn en ons tegen jullie te laten spreken.

Ik ga sluiten. Wat gaan jullie met deze informatie doen? Ik wil dat jullie nadenken over deze dingen als jullie willen. Ik wil dat jullie over alles nadenken en de vraag stellen: “Is het mogelijk dat ik meer ben dan ik denk? Is het mogelijk dat God mij kent terwijl ik hier met al mijn aardse problemen en frustraties zit”

Kan het God werkelijk schelen, al de boodschappen die ik moet doen of de kinderen die ik op moet voeden? Kan het God wat schelen dat ik verwanten te vriend moet houden en ook de baas? Is het mogelijk dat God ondanks dit alles van mij houdt?

Het antwoord is ja, ja, ja en ja!

Zo belangrijk, oude zielen, zijn jullie! Gefeliciteerd. Dit is jullie doel om hier te zijn – gewoon leven en weten dat er van jullie gehouden wordt.

En zo is het.

KRYON