Channeling 157: Istanboel, Turkije / De onbekende geschiedenis van de Aarde. 1

KRYON Channeling 157:
Istanboel, Turkije

De onbekende geschiedenis van de Aarde. 1

Lee Carroll / 11 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Istanboel, Turkije op 11 april 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Er waait een nieuwe wind jullie kant op. Kunnen jullie het voelen? Er is hier een nieuwe energie. Ik weet waar ik ben. (Istanboel, Turkije)

Lieve mensen, vanavond wil ik jullie wat meer informatie geven over de plaats waar jullie zitten. Het is heel gewoon voor ons om in de energie van een bepaalde cultuur te zitten en er informatie over te geven. Wij hebben dit al eerder op vele plaatsen gedaan. Onlangs nog (maart 2015) deden wij dit in het midden van een continent dat jullie Australië noemen. Wij hebben het gedaan in het zuiden van Frankrijk, in het Verenigd Koninkrijk, in Bulgarije en verschillende keren in delen van Rusland. Deze namen vertegenwoordigen de landen zoals jullie die vandaag hebben, niet zoals zij vroeger waren.

Wij hebben ook op deze manier gesproken in Hongarije en elke keer als ik jullie een naam van een land zoals dat geef hebben jullie een beeld van waar dit land vandaag is.

De grenzen die nu getrokken zijn tussen de huidige landen zijn zeer recente versies van een heel verschillend verhaal. Jullie kennen deze landen alleen maar binnen het raamwerk van jullie eigen geschiedenis. Ik wil jullie vanavond een grotere geschiedenis vertellen. Ik wil jullie een nog niet verteld verhaal vertellen – onbekende geschiedenis.

Dit zal geen zeer lange channeling worden maar hij zal voor jullie volgepakt zitten met diepgaande informatie. Hoewel de boodschap van vanavond speciaal gericht is aan degenen die voor mij zitten is de overall-boodschap voor iedereen. De bedoeling is dat er Oude geschiedenis gevonden gaat worden. Met deze ontdekkingen komen er onbeantwoorde vragen over de mensheid in het verleden. Deze channeling zal jullie helpen om enkele vragen rondom deze mysteries te beantwoorden. Lees maar verder.

De vraag die ik jullie die voor mij zitten wil stellen is deze: Wie denken jullie dat jullie werkelijk zijn? Oude zielen, als jullie mijn eerdere informatie hebben gevolgd weten jullie dat ik jullie vaak heb verteld over de vele jaren waardoor de geschiedenis van de mensheid al heel oud is. Sommigen van jullie geloven dat de zetel van de beschaving, de zaden, het begin, is gevestigd in plaatsen als de vallei van de Indus (Oud Pakistan, India, Afghanistan). Daar heeft men een zeer oude beschaving gevonden. Toch is het alleen maar de geschiedenis van deze fase van de beschaving. Ik wil jullie iets uitleggen.

De mensheid heeft vijf starts gekend. Als ik zeg starts, bedoel ik een beschaving waarin jullie zeggen dat de mensheid is opgestaan, ontwikkelde en bijna vernietigd was, vier keer voor jullie. Jullie bevinden je in beschaving nummer vijf. Die is voor jullie ongeveer 10.000 jaar oud en als jullie dus vieren wat jullie denken dat jullie geschiedenis is, kijken jullie in werkelijkheid alleen maar naar de laatste fase – nummer vijf!

Denk hierover na! Er waren vier andere menselijke beschavingen voor jullie. Ik heb een reden waarom ik jullie dit vertel.

Voor de duidelijkheid, er zijn hier vele autoriteiten die dingen anders dateren, meer of minder zinnen gebruiken en vinden dat alles na 2012 gewoon weer een andere fase is.

Maar ik wil dat jullie weten dat deze discussie niet gaat over het muggenziften over data, maar eerder over de diepgang van wat er nu wordt ontdekt. Er is meer geschiedenis dan jullie denken en er is een veel oudere rol van jullie ziel of jullie zielengroep.

Ik ga jullie een persoonlijke vraag stellen. Dit is voor allen die nu luisteren en later lezen: Waar zijn jullie geweest? Wat hebben jullie gedaan? Het lijkt maar een paar dagen geleden dat mijn partner was in wat het rode centrum van Australië wordt genoemd. Daar vierde hij een menselijk ras dat alle vijf dispensaties of fasen van de beschaving had overleefd!

De Aboriginals zijn meer dan 40.000 jaar oud en toch gaat jullie geschiedenis niet verder dan 10.000 jaar terug.Dus heb ik een vraag voor jullie? Waar waren jullie 20.000 jaar geleden? Hebben jullie daar ooit aan gedacht? Jullie Akasha-geschiedenis is enorm maar jullie geschiedenisboeken hebben hoe dan ook geen opgeslagen geschiedenis die zover terug gaat – maar de echte geschiedenis deed dit wel. En dit gebeurde precies hier!

Ongeacht wat de historici zeggen was er hier al veel voor wat jullie werd verteld als zijnde het “begin.”

Wordt vervolgd