Channeling 157: Istanboel, Turkije / De onbekende geschiedenis van de Aarde. 2

KRYON  Channeling 157:
Istanboel, Turkije

De onbekende geschiedenis van de Aarde. 2

Lee Carroll / 11 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ik wil jullie vertellen over de beschaving in de eerste twee fasen. Jullie zullen nergens op Aarde ooit hard bewijs vinden over deze tijden  en toch was elk van hen om en nabij 10.000 jaar oud.

Er waren toen veel minder mensen en minder impact op de planeet en erosie heeft bijna compleet de bewijzen over hen en wat zij hebben achtergelaten, weggesleten.

De mensheid begon niet op maar een plaats. De Aboriginals hebben niet het alleenrecht op historisch menselijk bestaan. Het is gewoon omdat zij zeer geïsoleerd waren. Jullie kunnen hun geschiedenis op een plaats bestuderen, vanaf het begin, als een tijdcapsule.

Maar Europa was anders en de diversiteit hier schiep veel meer ontwikkeling en interactie tussen groepen. Het schiep ook zaken die de geschiedenis verschillende keren op zijn kop zetten.

Ik wil dat jullie hierover nadenken omdat jullie ziel niet 10.000 jaar geleden begon. Helemaal niet! Jullie zijn zeer oude zielen. Het volgende is voor de aanwezigen hier in de zaal: Wat als ik jullie vertelde dat velen van jullie in een beschavingsgroep (karmische groep) zaten en hier zijn gebleven en hier leefden…zelfs voordat de geschiedenis, zoals jullie erover denken, begon?

Dit gaat zeer gecompliceerd worden omdat jullie weten dat er heden ten dage grenzen zijn tussen de huidige landen. Als ik zeg Groter Perzië, wat betekent dit dan voor jullie? Zouden het drie landen zijn? Vier landen? Misschien vijf? Dit gebied had toendertijd heel andere grenzen die steeds veranderden en met verschillende namen voor gebieden. Maar dit gebeurde niet in beschavingsfase een of twee omdat zij te klein waren.

De mensheid beëindigde zijn eerdere fasen om verschillende redenen. Jullie vernietigden jezelf nooit, maar waren er dichtbij. Gaia, de Aarde was er ook niet verantwoordelijk voor. Het was altijd menselijk bewustzijn dat het deed.

De mensheid moest opgroeien zoals kinderen dit doen, maar wel in vele fasen. De elegante gedachten die jullie vandaag de dag hebben over een georganiseerde samenleving en systemen voor spiritualiteit hebben lange tijd nodig gehad om zich te ontwikkelen.

Lager bewustzijn was de reden voor het beëindigen van andere fasen. Jullie konden er niet mee omgaan. Als bevolkingen klein en geconcentreerd zijn (gegroepeerd) is het makkelijk om te zien hoe ziekten ontstaan door oorlog en het gebrek aan voedsel kan door een dorp razen en bijna iedereen slachtoffer laten worden.

Toen was ziekte een totaal mysterie en sommigen dachten dat het door magie kwam maar dat maakte het alleen nog maar angstaanjagender.

Nu, nogmaals tegen de groep die voor mij zit, er waren niet zoveel mensen als je het met nu vergelijkt, maar jullie waren zeker hier! Jullie waren hier voor alle fasen! Jullie, oude zielen, waren in/op dit land! Nogmaals, waar is hier? Laat mij iets anders vertellen. Van Bosnië, Kroatië en Servië, tot wat jullie nu Perzië noemen, Turkije, Syrië en Iran, werd allemaal als een land gezien! Denk daar nu eens aan omdat wij straks gaan spreken over een geschiedenis van voor deze 10.000 jaar geleden.

Het zal voor jullie ook moeilijk zijn om bewijs te vinden over de historische fase drie omdat mensen geen grote structuren bouwden in nummer drie. Dit was voor hen toen niet intuïtief. Wat mensen in fase een, twee en drie deden was de instincten volgen die zij om zich heen zagen. Het dierenrijk bouwde geen structuren om daarin te wonen. De dieren zwierven rond en volgden de seizoenen. Zij waren nooit erg lang op een plaats en de mensen volgden dit voorbeeld.

Men verbouwde nog geen voedsel. Geloof het of niet, de mensen plantten nooit iets voor fase vier. Wat jullie vandaag als intuïtief en normaal zien was niet hun manier van denken. Zij bewogen mee met de seizoenen. Zij kwamen steeds door de jaren heen weer terug naar dezelfde plaatsen. Zij aten wat beschikbaar was, werden gedreven door het weer en door levensbronnen.Dit leidde uiteindelijk tot veldslagen om een territorium voor water en jachtgronden waarbij onvolwassen denken de voorrang had en er uiteindelijk werd gedood. Jullie zagen er toen net zo uit als nu. Jullie waren geen holenmensen maar jullie hadden een zeer laag bewustzijn – intelligentie, maar met lager bewustzijn.

Er waren altijd schermutselingen om de macht en onvolwassen bewustzijn schept bijna nooit een snelweg naar tolerantie. Ik denk dat jullie dit begrijpen want zelfs in jullie eigen moderne cultuur zagen jullie voorbeelden hiervan, heel duidelijk, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Laag bewustzijn schept vernietiging van beschaving. Dit is de grote verandering waarover wij spreken in deze nieuwe tijd van een zich ontwikkelende mens.

Er waren bijna 30.000 jaren voor nodig om bij fase vier te komen en jullie begonnen eleganter te worden in jullie denken over de gemeenschap. Jullie bouwden structuren, hele grote, en enkel daarvan waren gecentraliseerd en gegroepeerd in grote stadstaten. Jullie vestigden je daar en moesten overal vandaan bronnen verzamelen en die opslaan. Fase vier begon op mijn schaal ongeveer 20.000 jaar geleden. Denk je eens in: Wat gebeurde er in die tijd met de Aboriginals?

Niets! Zij bleven hetzelfde. Niets raakte hen. Nooit ontmoetten zij anderen en dus hadden zij een samenleving die stilstond maar diepgaand was en hetzelfde bleef. Dit is opgeschreven in documenten.

Ik noem dit om jullie bewijs te geven dat de mensheid hier al minstens 40.000 jaar of meer was. Er zijn sommige plaatsen op deze planeet waar er bevestiging is over een bestaan van 60.000 jaar voor jullie soort mensen. Toch is jullie Europese geschiedenis maar 10.000 jaar oud!

Dit klinkt niet logisch. Waar waren jullie 20.000 jaar geleden? Het antwoord ligt hier, in een geschiedenis die jullie op het punt staan te vinden.

Wordt vervolgd