Channeling 158: Charlottesville Virginia / De Triade 2

KRYON Channeling 158:
Charlottesville Virginia

De Triade 2

Lee Carroll / 10 mei  2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Echte Scenario van het Brein

Het concept dat wij jullie vanavond brengen is dat er geen apart brein in de mens is. In plaats daarvan zijn er drie. Om dit voor jullie helder te maken in de korte tijd van ons samenzijn zal ik jullie de beste metaforische illustratie geven die ik kan voor wat er aan de hand is.

Vanuit het gezichtspunt dat jullie niet weten wat jullie niet weten hebben jullie je best gedaan. Wat hadden jullie anders kunnen doen? Alles wat jullie hoefden te doen is naar de hersenen kijken! Daarom is het brein alles wat er is. Kom met mij mee en speel met deze metafoor! Het is het beste wat ik kan doen om iets uit te leggen dat heel nieuw en zeer speciaal is.

Een Metaforische Reis

Jullie zijn in een kamer en kijken naar een tafel. Het is een werkplek van een moderne mens en daarbij hoort een computer. Bijna alle luisteraars en lezers in de zaal zullen het instrument herkennen en velen hebben ermee gewerkt. De meesten van jullie weten wat hij doet. Toch zou iemand uit Oude Tijden geen idee hebben. In dit voorbeeld en voor deze metaforische allegorie zullen wij doen alsof wij een ouder iemand voor 100 jaar geleden hebben die vooruit in de tijd is gegaan naar deze werkplek en verbaasd is over wat hij ziet.

In dit verhaal kunnen jullie niet met hem communiceren maar kunnen jullie hem de computer laten zien. Dus zonder uitleg, zonder hulp en zonder dat jullie in staat zijn om iets te zeggen ziet hij de magie van wat de computer kan doen. Hij kan het scherm lezen, hij kan interactie hebben als hij de werking van de muis probeert uit te zoeken en de werking van het apparaat. Hij begint op knoppen te drukken en ziet dingen – ongelooflijke dingen! Deze doos doet dingen die niemand thuis zal willen geloven! De toekomst is verbazingwekkend. Hij verwondert zich over de immensiteit van het geheel.

Hij ontdekt Google maar hij heeft geen idee van het concept. Hij ziet de wereld in zijn vingertoppen, allemaal in een doos. Hij is schuw als hij denkt aan de macht van deze informatie en acties. Er is niets dat het apparaat niet weet! Alle talen van de wereld zitten in de doos! Alle informatie die hij ooit wilde hebben over wat dan ook zit in de doos! Alles! Dan ontdekt hij dat je een boodschap kunt typen naar iedereen, overal! Het is ook een communicatieapparaat!

Het is ongelooflijk en gaat het verstand te boven en uiteindelijk gaat hij weg van deze ervaring met een solide indruk over wat hij met zijn eigen ogen heeft gezien! Als hij terugkeert met zijn tijdmachine kan hij nauwelijks wachten om zijn generatie van 100 jaar geleden te vertellen wat hij heeft gezien – over technologie en een doos die alles kan doen en met iedereen communiceert. Het is alsof alle bibliotheken van de wereld en alle mogelijke encyclopedieën en alle vragen die men ooit zou willen stellen, hierin zijn opgeslagen.

Het kent alle individuen uit de geschiedenis met alle details – alles in deze ene doos – en het is beschikbaar voor alle mensen.

De zienswijze, zonder enige uitleg, is solide en logisch, maar onjuist.

De Verborgen Verbinding

Jullie weten beter, nietwaar? Weet je, jullie weten dat de doos is verbonden met het internet. Als jullie de computer ontkoppelen van het internet is het gewoon een rekenapparaat. Het rekent. Oh, je zou er ook een paar letters in kunnen zetten maar je kunt het niets vragen omdat het niet is verbonden!

Wat de “oude” man echter niet begreep en zelfs niet zou kunnen begrijpen, is het bestaan van het Wereldwijde Web. Hij zag geen dun draadje dat was aangesloten op de basis van de computer en wat hem de magische mogelijkheid gaf om alles over alles over alles te weten.

Zelfs als hij de draad zou hebben gezien, zou het voor hem geen betekenis hebben. Voor hem deed de doos het allemaal. Hij had het zelf gezien!

Nu weer even terug naar de hersenen. Alles wat jullie in al deze jaren als mensen konden onderzoeken was het – zoals jullie denken – magische brein. Jullie weten niet over de verbinding van het brein met een inter-dimensionaal internet dat in het lichaam is. Hoe zouden jullie dit moeten weten?

Wordt vervolgd.