Channeling 159: Totowa, New Jersey / De menselijke filters. 4

KRYON Channeling 159:
Totowa, New Jersey

De menselijke filters. 4

Lee Carroll / 27 juni 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

HET LIEFDESFILTER

Ik wil jullie vertellen over het grote filter, degene die wij voor jullie hebben-het liefdesfilter. Het begint jullie een impressie te geven van compassie als jullie gaan begrijpen dat degenen die jullie leerden wat zij wisten, het beste gaven wat zij hadden en als jullie iets meer weten dan zij wisten zegt niet direct dat zij het verkeerd hadden. In feite vieren zij het feit dat jullie het uitgezocht hebben – meer dan zij deden.

Of het nu een leraar op school is die jullie wetenschap leerde die werd overweldigd door hogere wetenschap, of dat het een pastor in een kerk is die de Liefde van God bij jullie introduceerde, of dat het jullie moeder of vader waren die jullie vertelden hoe de dingen in elkaar zaten en jullie andere dingen leerden. Het overall-filter van Liefde geeft jullie compassie voor hen. Jullie voelen niet dat jullie hen beledigen door verder te gaan. Dit heet wijsheid. De filters zullen langzaam vanzelf minderen.

De ene keer zullen zij sneller ophelderen dan de andere keer. Als jullie bemiddelen of als jullie misschien in een groep zitten waar anderen met jullie werken en ik hier in deze staat ben, zal het filter zich openen en zullen jullie een “aha” hebben en misschien een tijdje niet thuis zijn.

Hoe meer jullie hiermee werken hoe meer beroep jullie doen op het gezond verstand van God voor al deze filters, en hoe meer jullie vragen om helderheid en onderscheidingsvermogen, hoe helderder zij zullen worden. En als jullie helder zijn hebben jullie nog steeds je eigen persoonlijkheid, maar het is niet degene waarmee jullie zijn opgegroeid. Het is nu degene die jullie in wijsheid hebben gekozen.

Het geslacht dat jullie hebben, man of vrouw, is niet wat jullie daarover verteld is, maar het is het eigen leven gaan leiden dat jullie uitkozen over hoe een man dient te zijn en hoe een vrouw moet zijn die verliefd zijn op zichzelf.

Het gaat niet om wat jullie ouders jullie vertelden of wat Emily Post jullie vertelde, maar wat jullie jezelf vertelden door je te verbinden met de Bron van Liefde. Jullie scheppen een filter dat nieuw is op de planeet. De compassievolle mens, de nieuwe mens, dat is wie jullie zijn. Het spiritueel filter is er een dat jullie openen en realiseren en helemaal zelf scheppen, net vanuit wat jullie is geleerd.

Jullie gaan alles weggooien dat wie dan ook jullie ooit heeft verteld en jullie scheppen zelf door jullie eigen huidige gevoelens en gebeurtenissen door een nieuwe energie die er nooit was voordat jullie begonnen.

Professioneel, wat jullie ook hebben geleerd, zegt jullie wijsheid dat jullie niet weten wat jullie niet weten. Er zijn betere manieren om de dingen te doen die jullie in alle wetenschappen hebben geleerd, zelfs legaal – betere manieren dan jullie weten komen eraan en zij zullen voor jullie persoonlijk, voor jullie land en voor de wereld veel zinvoller zijn.

Er komen systemen aan. Jullie zullen op een dag met je hoofd schudden en zeggen: “Waarom wisten wij dit niet eerder, wat wij dachten omdat wij niet wisten wat wij niet wisten?” Het filter van intelligentie begint met wijsheid te bewegen en alle dingen zullen het Licht omarmen in plaats van het te verminderen.

Lieve mensen, wij hebben vanavond metaforen gebruikt, eigenlijk teveel. Ik vraag jullie waar jullie in het filterscenario zitten. Wat zullen jullie niet of wel laten gaan, en waarom? Waarom hangen jullie aan bepaalde dingen terwijl degenen die jullie hen gaven zelfs hier op een esoterische manier naar jullie kijken en zeggen: “Luister, het is in orde.”

De Liefde van God is hier. Alles wat nu telt is jullie verbinding met Spirit. Het gaat jullie het onderscheidingsvermogen geven dat jullie willen hebben.

Het gaat jullie een langer leven geven, een vredig leven, een zelf-balancerende aanmoediging. Er zullen puzzels worden opgelost.

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid en nu weten jullie waarom. Jullie zijn prachtig in alle opzichten.

En zo is het.

KRYON