Channeling 160: Salt Lake City, Utah / Het grootste filter van allemaal! 1

KRYON Channeling 160:
Salt Lake City, Utah

Het grootste filter van allemaal! 1

Lee Carroll / 18 juli 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Salt Lake City op 18 juli 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Er zijn soms een paar momentjes voor nodig om jullie naar een gebied van bewustzijn te krijgen dat kan zorgen voor een channeling zoals deze. Heel vaak hebben wij gevraagd: “Is de man in de stoel aan het channelen of geeft hij gewoon zijn eigen mening? Is het proces dat wordt geclaimd in feite wel aanwezig? Is er op dit moment een deur naar Spirit geopend, of niet?”

Het antwoord is uniek voor ieder van jullie en het gaat over jullie individuele zienswijze. Wij hebben gesproken over de vele menselijke filters* en wij hebben zelfs enkele filters uit de Akasha onthuld.**

Deze filters zijn dingen die jullie van het herkennen van Spirit kunnen weghouden of de basale waarheid tegen kunnen houden, gewoon door wat jullie in het verleden hebben geleerd. Is dit reëel of niet?

Zo gaat dit met kennis. Het heeft jullie vaak geholpen, maar niet altijd.

Bijvoorbeeld, nogmaals: Is deze channeling echt? Jullie moeten beslissen en het proces van channelen op waarde schatten voordat jullie deze boodschap ooit kunnen geloven.

Jullie hebben vrije keuze, lieve mensen, om te onderscheiden of dit accuraat en waar is, of niet. Het gaat belangrijk zijn dat jullie dit in deze speciale boodschap ook doen want ik ga jullie wat wetenschap geven en ook enkele onthullingen over armoedig denken.

Dit alles is een welwillende duw in de rug zodat jullie sommige dingen die gaan komen kunnen herkennen en misschien jullie manier van denken kunnen veranderen.

Het grootste filter dat de Waarheid verhindert is jullie voor-oordelende Kennis

Het grootste filter van de mensheid, degene die de mensen bij de feitelijke waarheid weghoudt, geloof het of niet, heet Kennis.

Wij hebben het over wat de mensheid als kennis ziet. Wat jullie niet weten is daarom toekomstige kennis. Elke wetenschapper begrijpt het verschil – elke wetenschapper – want zij weten dat wat er gaat komen hen leert wat zij nog niet weten. Dit is een onderdeel van het wetenschappelijk proces. Evenzo nemen zij wat zij wel weten, of denken te weten, en laten dit compleet de experimenten over wat zij niet weten, tegenhouden. Zij baseren de toekomst op wat zij weten of geloven, ook al weten zij beter!

Een medisch dokter zal naar het verleden kijken en zich herinneren dat mensen in het verleden voor genezing naar de barbier gingen. Dit was de tijd waarin men bij mensen aderlatingen toepaste. Tussen twee haakjes is dit de reden waarom er op de paal buiten de barbierszaak een rode streep liep – het was traditie dat barbiers de aderlatingen uitvoerden. Toendertijd ging men dus naar de barbier om je te laten bloeden om genezen te worden!

Dit leidde natuurlijk geregeld tot de dood omdat er geen kennis was omtrent ziektekiemen, steriliseren of het hedendaagse gezond verstand. Doktoren weten dit en zij lachen over waar jullie helemaal vandaan zijn gekomen.

Doktoren weten dus absoluut dat wat er gaat komen op een dag feitelijk om te lachen zal zijn en toch sluiten zij zich absoluut en helemaal af voor wat er zou kunnen zijn. Zij denken gewoon dat het een voortgang zal zijn van wat zij nu weten.

Dit vooroordeel geldt ook voor bijna de hele industrie. Een computer-wetenschapper houdt van alle mogelijkheden – alles gaat zo snel! In zijn geval verwacht hij dingen vanuit wat hij in het verleden, in de laatste paar jaar, heeft gezien. Daarom zal hij voorspellen wat er gaat gebeuren met gebruik van een model over wat er tot dusver is gebeurd, zoals betere elektronica voor toenemende snelheid van processors, grootte en geheugencapaciteit.

Laat mij jullie een hint geven over waar het naartoe gaat en waar hij geen model voor heeft in zijn korte geschiedenis. Over vijftig jaar zullen er nog steeds computers zijn, maar zij zullen compleet en totaal anders zijn. In plaats van het vervangen van elektronische chips zullen jullie levenschips vervangen. Er zullen delen van een computer zijn die leven nodig hebben om te kunnen werken. Bio-computing is de manier van de toekomst.

Tussen twee haakjes, dit geeft een hele nieuwe betekenis aan het krijgen van een virus voor jullie computer! Ha, ha. Het komt eraan; dat moet wel!

Er zal een combinatie zijn van schakelingen en leven wat biologie schept die op een chip wordt gegroeid. Dit zal de capaciteit van de rekensnelheid en het geheugen en wat jullie zien als een “computer” heel anders laten zijn. Wat jullie vandaag de dag vragen te doen zal over vijftig jaar als lachwekkend worden gezien.

Jullie kunnen in de toekomst een computer zelfs een naam geven zoals jullie dit bij jullie huisdieren doen. Jullie zullen ze nog steeds moeten “voeden.” Maar de computer zal nog steeds bestaan.

Jullie weten niet wat jullie niet weten en daardoor is het de menselijke natuur om te nemen wat jullie weten en dit te verwerken naar wat jullie kunnen verwachten.

Ik ga spreken over vijf gebieden. In dit proces zal ik nieuwe informatie en potentiëlen onthullen en zelfs wat bovennatuurlijke kennis.

Wordt vervolgd