Channeling 160: Salt Lake City, Utah / Het grootste filter van allemaal! 3

KRYON Channeling 160:
Salt Lake City, Utah

Het grootste filter van allemaal! 3

Lee Carroll /18 juli 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Geneeskunde – Waar gaat dit heen?

Ik wil jullie een paar andere gebieden geven om te overwegen. Er zijn verschillende categorieën waar wij over willen spreken, maar zij zijn niet in een specifieke volgorde, behalve de laatste. Laten wij het dus over geneeskunde hebben. Hoe gaat de toekomst van de geneeskunde eruit zien?

De meest elegante voorspellingen voor de geneeskunst schieten tekort bij wat er werkelijk aankomt.

Wat jullie vandaag hebben is een high-tech benadering van ontworpen chemie.

Nu, omdat het lichaam is ontworpen met chemie, is het logisch om naar chemie te kijken en ermee te werken. Het is heel logisch om te ontdekken hoe het reageert op ziekten en dan een kuur te ontdekken met meer chemie.

Het is absoluut normaal wat jullie hebben gedaan, maar er zal een einde aan komen, en wel zeer spoedig, lieve mensen, omdat de toekomst van geneeskunde natuurkunde is, geen chemie.

Jullie gaan nieuwe natuurkundige genezing begrijpen en ontwikkelen. Jullie zullen ontdekken dat genees-natuurkunde letterlijk gaat spreken tegen de cellulaire structuur en het gaat die instructies geven, zonder dat er ook maar een chemisch middel aan te pas komt.

Er is altijd een reactie (bijwerking) op chemie, nietwaar? Er is altijd een bijeffect. Als jullie op de ene plaats drukken komt ergens anders een reactie, nietwaar? Hoe vinden jullie het tot dusver?

Jullie meest elegante chemische ontwerpen, degene die helpen bij de meest vreselijke ziekten op de planeet, hebben allemaal bijwerkingen – en sommige van deze bijwerkingen zijn de dood! Ik vraag jullie: hoe vinden jullie het tot nu toe?

Vinden jullie dit elegant? Of is dit misschien een aangepaste manier van de aderlating bij de barbier? Lieve mensen, zo gaan jullie er op een dag naar kijken! Jullie gaan je hoofd schudden en zeggen: “Weet je nog, de tijd waarin wij alles deden met chemie en medicijnen?”

Op dit moment is dit soort veranderingen op verschillende plaatsen al begonnen. Er zijn ontdekkingen gedaan die enkele van de meest hartverscheurende ziekten die jullie hebben, genezen. Ik onthul er een, omdat dit geen geheim is. Ik zal jullie altijd informatie geven waarmee wordt gewerkt of die is vastgesteld door vrije keuze op deze planeet. Dit is de richtlijn voor channeling. Wij kunnen het jullie niet geven. Jullie dienen het zelf te ontwikkelen. Wij kunnen jullie echter wel in een energie laten zijn die een sneller potentieel voor ontdekking heeft, dat wil zeggen, dat ontdekkingen meer voor de hand komen te liggen.

Alzheimer is hartverscheurend. Er zijn miljoenen op deze planeet die deze conditie ontwikkelen en het worden er steeds meer. Jullie leven langer en een plaque-achtig materiaal dat letterlijk jullie geheugen in de hersenen verduistert, wordt steeds algemener. Het kleeft aan bepaalde delen van jullie hersenen en bedekt en beperkt dit, en sluit de mogelijkheid van de mens af om zich te herinneren en uiteindelijk snijdt het alle procesinformatie af.

Het resultaat is dood, langzame dood. Het wordt veroorzaakt door jullie milieu, een feit dat uiteindelijk ontdekt zal gaan worden. Jullie langlevende Ouden in het verleden hadden dit niet.

Het gaat genezen worden met natuurkunde. Jullie wetenschap begint uit te vinden dat de plaque-achtige substantie een resonantie heeft die ervoor zorgt dat het met geluid afgezwakt, verminderd kan worden. Hoog-frequentioneel geluid, afgestemd op een bepaalde frequentie en amplitude zal de bedekking zwakker maken, laten oplossen en verdwijnen.

Er is nog veel onderzoek te doen, maar het is een Eureka-moment – het zich realiseren dat alleen natuurkunde, zonder chemische toevoegingen – de structuur van biologie kan veranderen. En er zijn hierbij geen enkele bijwerkingen. Het komt eraan, het komt eraan!

Er zijn mensen die op dit moment werken met nieuwe stamcellen uit de navelstreng en die pure natuurkunde gebruiken om de stamcellen naar een bepaalde plaats in het lichaam te leiden om slechte of niet werkende systemen te genezen. Lieve mensen, de toekomst van gezondheid en genezing bestaat niet uit betere chemie, en toch wacht de geneeskunde nog steeds op betere pillen!

Hebben jullie de puntjes verbonden en je gerealiseerd dat alle biologie gebaseerd is op natuurkunde? Er is magnetisme, hefboomwerking, de energie van bewustzijn, elektriciteit en nog veel meer binnen jullie cellulaire structuur.

Met alleen maar natuurkunde kunnen jullie “afstemmen” op ziekte en die vernietigen! Jullie kunnen je systeem fijn-afstemmen met meewerkende resonanties en het leven verlengen met welwillende, natuurkundige hulp.

Zestien jaar geleden vertelde ik jullie dit toen ik sprak over de Tempel der Verjonging. Ik beschreef de super-afkoeling die ervoor nodig is om dit te doen en ook de temperatuur die hiervoor nodig is om ermee te kunnen werken(-55 graden Celsius). Dit is natuurkunde!

Nu, de valse verwachting van grotere chemie voor de toekomst wordt helemaal veroorzaakt door het filter van kennis. Wat jullie hebben en weten geeft jullie je verwachtingen over wat er gaat gebeuren.

Het blokkeert jullie letterlijk van het zien van enkele potentiëlen die jullie kunnen hebben.

Oorlog – Niemand ziet wat er gaat komen

Laten wij het over oorlog hebben. Laten wij het hebben over iets dat maar weinig mensen in overweging nemen.

Wat jullie verwachten is compleet en totaal anders dan wat er werkelijk gaat komen omdat jullie maar een soort kennis hebben over oorlog. Jullie oorlog is door de geschiedenis heen ontwikkeld met grotere explosies, grotere precisie en wapens die sneller vuren.

Nucleair, laser, geluid – het zijn allemaal zeer ontwikkelde manier om leven te beëindigen. Zo heeft oorlog zich ontwikkeld. Toch is er niet echt ontwikkeld dat er anti-oorlog apparatuur is, nietwaar?

Ik ga jullie uitnodigen voor een ontdekking, en sommige hiervan zijn al in het voorstadium. Multidimensionale velden veranderen de 3D-realiteit. Punt uit! Ik heb jullie verteld dat er in jullie toekomst ontdekkingen op de loer liggen die jullie met elk aspect van je leven zullen helpen, voornamelijk met de ontdekking over waarom de basisnatuurkunde doet wat hij doet op het atoomniveau.

Als jullie multi-dimensionaliteit volledig begrijpen kunnen jullie de formule voor massa manipuleren en massaloze objecten scheppen. Jullie kunnen dit nu zelfs al doen met de gereedschappen die jullie hebben.

Er is natuurkunde mogelijk die bepaalde soorten velden kan scheppen –  luister naar mij – bepaalde soorten van tot nu toe nog niet geziene multidimensionale velden die geen schade aanrichten aan jullie biologie, maar die wel sommige attributen van 3D zullen veranderen.

Dit zijn ontwerpvelden en zij zijn geïsoleerd en met name speciaal ontworpen voor een doel. Eenmaal in dit veld kunnen conventionele explosieve reacties niet gebeuren. Kunnen jullie de voorstellen dat jullie een veld in een kamer of een gebouw hebben waardoor welk wapen er ook wordt afgevuurd, of het nu een machinegeweer of een pistool is, gewoon niet werkt!

Wat denken jullie van een vliegtuig dat een bom afgooit en die niet explodeert? Dit is pure natuurkunde. De verandering van de 3D-realiteit door multidimensionale ontwerpvelden, zowel groot als klein, komt eraan! Ik weet dat jullie dit niet geloven, maar wacht maar af!

Als jullie de multidimensionale natuurkunde en de mogelijkheid om die te controleren ontdekken, zullen jullie ontdekken dat er een “welwillende houding” van dit soort natuurkunde is. Jullie kunnen het niet voor wapens gebruiken zoals jullie dit in 3D wel kunnen. Het is een heel andere soort realiteit.

Ik zeg jullie nogmaals dat als jullie begrijpen hoe massa wordt gevormd op atoomniveau, jullie zullen leren hoe jullie massaloze objecten moeten scheppen. Dit heeft, tussen twee haakjes, een andere naam. Jullie noemen het anti-zwaartekracht, maar zoiets bestaat niet. Het is gewoon de mogelijkheid om uiteindelijk de formule te controleren die zwaartekracht met massa schept. Jullie begrijpen dat dit eenvoudig natuurkunde is, nietwaar? En het is heel makkelijk te manipuleren voor welwillend gebruik door andere velden die jullie al kennen.

Net zoals jullie hebben geleerd om bepaalde soorten natuurkunde te controleren die 3D zijn kunnen jullie ook multidimensionale fysica controleren. Stel je een planeet voor waar het niet uitmaakt wat voor oorlogstuig je hebt, het zou niet langer werken! Wat denken jullie daarvan?

Stel je voor dat er natuurkunde is die de mogelijkheid heeft om de moleculen van een biologisch wapen te verpletteren. Denken jullie niet dat dit de wereldpolitiek zou veranderen? Het gaat gebeuren, het gaat gebeuren!

Het is vandaag in de laboratoriumfase. Jullie staan op het punt van ontdekken van multidimensionale fysica. Om in staat te zijn te kunnen controleren waarvan jullie denken dat het niet te controleren is,is wat jullie nu doen. Het gaat een heel groot verschil maken voor het menselijk ras!

Jullie geloven het niet omdat jullie kennis over hoe de dingen werken zoiets niet toestaat. Dit is jullie filter.

Wordt vervolgd