Channeling 160: Salt Lake City, Utah / Het grootste filter van allemaal! 4

KRYON Channeling 160:
Salt Lake City, Utah

Het grootste filter van allemaal! 4

Lee Carroll / 18 juli 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gezondheid

Normale, goede gezondheid is voor de eenvoudigste dingen naar eenvoudige natuurkunde gaan.

Nieuwe soorten voedsel zullen geteeld worden met nieuwe natuurkunde, geen chemie. Er zal natuur-voedsel zijn (Kryon-naam) dat niet genetisch of chemisch gemanipuleerd is, maar welwillend verbeterd is door fysica! Dit zorgt voor een nieuw soort supergroei die de planeet kan voeden zoals die nog nooit gevoed is. Het zal voedsel scheppen dat resistent is voor absoluut alles – insecten, bacteriën en ziekten – alles door natuurkunde. Wie heeft dit ooit gedacht?

Wat jullie aangaande je gezondheid in de toekomst verwachten is gebaseerd op het verleden. Het grote filter van kennis uit het verleden houdt jullie tegen om buiten de box te denken. Jullie weten niet wat jullie niet weten.

Spiritualiteit

Als laatste wil ik het hebben over spiritualiteit. New-agers, ik wil dat jullie even dicht bij mij zijn. Wij gaan naar een geascendeerde planeet. Alles dat ik jullie 26 jaar geleden heb verteld ging daarover. Mensen beginnen zich spiritueel te ontwikkelen. DNA begint efficiënt te worden en vele mensen voelen dit. De meesters uit het verleden wier namen jullie (her)kennen zijn voorbeelden van DNA dat op 80% werkt. Elk van hen probeerde dit jullie te laten zien in hun instructies en leringen. Het waren allemaal mensen, geen een van hen was een engel. Er is een reden hiervoor zodat de mens het gezicht daarnaar kan wenden en zeggen: “Kijk eens wat ik doe, kijk naar wat ik doe! Dit kunnen jullie ook als jullie in contact komen met wat er binnenin jullie is, en dit is het zaad van de Schepper.”

Als jullie hun advies opvolgen gaan jullie je ontwikkelen en beginnen jullie wijsheid en kennis te krijgen. Dit kan vrede scheppen op Aarde…… en meer!

Hoe gaat een geascendeerde planeet eruit zien, new-ager, metafysicus? Jullie hebben geen idee, nietwaar? Op basis van jullie kennis en wat jullie hebben gevisualiseerd, hoe zal het zijn? Jullie visie: Allereerst zal dit het einde van religie zijn. Iedereen zal gelijkgezind zijn. Iedereen zal rondzweven, jullie kunnen zelfs van kleur veranderen als jullie dit willen! Een geascendeerde planeet zal er een zijn waar jullie alleen bewustzijn hebben; er is geen behoefte aan een lichaam. Dit is wat jullie denken en ik ben hier om te vertellen dat jullie visie niet correct is.

Het is groter dan dat! Geloof mij, het is beter dan dat! Wat voor soort vrije keuze zouden jullie hebben als jullie geen keuzen zouden hebben gehad?

Denken jullie dat ascensie de homogenisatie en het her- programmeren van iedereen inhoudt? Luister naar mij; jullie vermenselijken de planeet niet door wijsheid. Wat jullie met wijsheid doen is met elkaar opschieten. Jullie worden niet hetzelfde! Jullie zullen altijd vrije wil hebben op deze planeet, maar hoe wijzer de planeet wordt, hoe groter de mogelijkheid om wijze oplossingen voor alles te vinden.

Hoe groter de wijsheid, hoe groter de mogelijkheid om de Schepper binnenin te ontmoeten. Dit is het pad dat meer dan 90% van de mensheid zal nemen. Er zullen altijd mensen zijn die het er niet mee eens zijn, maar jullie zullen nog steeds met elkaar kunnen opschieten. Het paradigma van hoe jullie elkaar zullen behandelen zal totaal veranderen en de menselijke natuur zal ook veranderen.

Er zal wijsheid zijn, dus geen oorlog meer. Elkaar doden is een attribuut van een onontwikkeld ras.

Er zullen bepaalde soorten natuurkunde en uitvindingen zijn om jullie te helpen de mogelijkheid tot oorlog uit te sluiten als jullie groeien. Er zullen nieuwe genezingstechnieken komen en levensverwachtingen die verdriedubbelen en vervierdubbelen. Er zal ook de wijsheid zijn om jullie bevolkingsaantal in toom te houden als jullie ontwikkelen. Jullie gaan naar een plaats waar jullie heel veel lijken op wie jullie nu zijn maar jullie zijn veel wijzer en kunnen met elkaar opschieten.

Religie? Het zal gewoon wijzer zijn! Het zal zich gewoon veranderen en aanpassen naar nieuwe manieren van denken over zichzelf en anderen. Er zullen nieuwe leiders zijn die nieuwe dingen zullen claimen. Er zullen dan hogere doctrines zijn en opwaarderingen van energie zullen meer gebaseerd zijn op spiritueel gezond verstand dan op historische misinformatie.

Grote nieuwe leiders zullen in verbinding staan met de Schepper en een veel betere kerk scheppen voor hun leden. Zij zullen begrijpen dat het okay is om elke andere religie te omarmen.

Jullie kunnen in je box blijven, je geloof houden en nog steeds van een ander uit een andere box houden. Is dat geen wijsheid? Het is anders dan jullie dachten, nietwaar? Er zal de herkenning zijn dat God in staat is om geëerd te worden op vele, vele manieren en er is gewoon niet “een manier.”

De Pleiadiers hadden een planeet die zo ontwikkeld werd dat zij veel van hun eigen “realiteit” konden controleren. Natuurkunde was controleerbaar door bewustzijn. Dit is waar het voor jullie ook naartoe gaat en veel van jullie meesters deden dit feitelijk al om het jullie te laten zien.

 Voor de Pleiadiers kon de levenskracht zelf worden beperkt tot bewustzijn zonder lichaam en door verbindingen/verstrengelingen, konden zij naar andere plaatsen “reizen.”

Die plaats was de Aarde, en zij zijn nog steeds hier!

De natuurkunde van die stelling vereist dat jullie begrijpen: Als jullie dit doen, kunnen jullie niet teruggaan naar het fysieke en moeten jullie blijven in een leeftijdloze, bewuste staat zonder een lichamelijk Zelf. Het is gewoon eenrichting-natuurkunde. Ik weet dat ik voor sommigen van jullie in raadselen spreek en sommigen van jullie weten wat ik hiermee bedoel. Dit zou ook jullie kunnen betreffen, maar niet binnen een miljoen jaren. Dit gebeurt langzaam, maar het is niet eerder gebeurd. Jullie staan op het punt van de ontdekking over hoe sommige dingen hiervan werken, maar het zal niet werken door wat dan ook dat jullie denken te weten.

Het kennisfilter, de grootste beperking die jullie hebben tot echte waarheid, gaat langzaam gerealiseerd en opgelost worden door oude zielen zoals jullie die buiten de box denken van de manier zoals het altijd was. Jullie zijn degenen die het verschil op de planeet maken.

Dit laatste filter van spiritualiteit is werkelijk heel belangrijk voor jullie. Ik wil dat jullie de attributen van meesterschap oppakken…. ik wil dat jullie niet meer gezien worden als vreemde mensen die in rare dingen geloven.

Denk in plaats daarvan als een meester van de planeet, een liefhebbend persoon waar de mensen bij willen zijn. Wees in balans en gepassioneerd. Als iemand naar jullie toekomt, voel je dan prettig genoeg om hen vast te houden, een knuffel te geven, te luisteren naar wat zij hebben te zeggen, met hen te huilen en met hen in vreugde te lachen.

Dit is wat de meesters van deze planeet hebben gedaan. Meesters begrepen de menselijke natuur. Jullie zijn oude zielen en jullie zijn hier geweest en jullie hebben het gedaan. Er is geen excuus als jullie het niet begrijpen want het is jullie erfenis.

Dit is Wie jullie zijn!

Ik Ben Kryon, verliefd op de mensheid.

En zo is het.

Kryon

* Human Filters: Opgeschreven

www.kryon.com/CHAN2015/k_channel15_totowa-15.html

** Akasha Filters: Audio

www.kryon.com/cartprodimages/2015%20downloads/download_sylvan_15.htmL