Channeling 161: Woodridge, Illinois / De Kosmische klok. 1

KRYON Channeling 161:
Woodridge, Illinois

De Kosmische klok. 1

Lee Carroll / 26 juli 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Woodridge, illinois op 26 juli 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Lieve mensen, jullie zijn niet in onze dimensionaliteit en wij herkennen dit. Jullie kunnen ons niet zien zoals wij jullie zien. Er lijkt een test aan de gang te zijn, en jullie zijn je hiervan bewust. Toch is het geen test van de mens maar eerder een test van energie. Hoe ver zullen jullie gaan met de goddelijke energie die jullie in jezelf ontdekken?

Hoe ver zullen jullie je hand uitstrekken om de hand van de Schepper in jullie te ontmoeten?

Jullie zijn een deel van de welwillende creatie van de Aarde, vermomd als menselijke wezens in lichamelijke vorm, onbewust van jullie creatieve zaden en zelfs van hoe jullie jullie hier zijn gekomen. Dit is wie jullie zijn.

In jullie lineaire vorm echter, stellen jullie alle lineaire vragen: “Hoe moet ik dit of dat doen? Hoe vaak moet ik dit doen? Hoeveel keer? Hoe lang?”

Het zijn allemaal prachtige vragen die jullie stellen – als wij lineair zouden zijn. Maar dit zijn wij niet. Velen van jullie zijn verward over wat jullie nu moeten doen en hoe jullie dit moeten doen.

Jullie vragen ook altijd over de tijd die hiermee gemoeid is. Het is geen wonder dat jullie deze lineaire vragen stellen omdat dit laat zien dat jullie je bewust zijn van je spirituele pad. Dit wordt geëerd! Maar wij zeggen nogmaals, ook al vragen jullie op een lineaire, intellectuele manier, wij zijn alleen maar in staat om antwoord te geven op een intuïtieve, conceptuele manier. Toch zullen jullie het, omdat jullie het alleen op een lineaire manier horen, niet allemaal begrijpen omdat jullie antenne voor begrip lineair is.

Jullie wachten op de 3D-lijst van wat jullie moeten doen of jullie wachten op een lineair, praktisch antwoord op een praktische vraag. Wat wij jullie zullen geven zijn concepten om jullie te helpen sturen naar dingen die zelfs nog verder gaan dan waar jullie om vragen. Wij geven jullie ook constant de concepten van liefde, zelfs als jullie weer vragen stellen als: “Hoe lang, hoe vaak?” Ik wil dat jullie je ontspannen – allemaal – nu, in de armen van God.

Isolatie van Spirit

Spiritueel georganiseerd geloof op deze planeet is in een zeer oude overlevingsenergie. Het plaatst de ziel in een geïsoleerde status, in een lineaire, menselijke doos.

Jullie spirituele systemen zien jullie ziel helemaal niet als een deel van God. Hij is op de een of andere manier op een plaats waar hij zal overleven of niet overleven. Als jullie niet de correcte menselijke dingen doen zal jullie eeuwige ziel gestraft of beloond worden.

Lieve mensen, klinkt deze informatie als de Schepper of klinkt dit als iets dat de mensen voor jullie hebben geschapen? Ik wil dat jullie je ontdoen van het concept dat jullie ziel op de een of andere manier in het donker is en verbonden is met menselijke acties.

Jullie ziel is een deel van jullie en van mij. Wij zijn verbonden; wij zijn hetzelfde door de hele geschiedenis heen en er is een nieuwe energie op de planeet die letterlijk tegen jullie schreeuwt door een zender waar jullie nog niet helemaal op zijn afgestemd.

Ik wil dat jullie je ontspannen en de liefde voelen van deze grote paradigma-opwaardering. Het is voor jullie heel belangrijk om te begrijpen hoe geïntegreerd wij met jullie zijn!

Er zijn zoveel misverstanden rondom de echte relatie tussen God en de mensen. Als jullie mediteren, weet dan dat wij de hele dag bij jullie zijn geweest. Dit begrijpen jullie, nietwaar?

Wij zijn ons bewust van jullie levens en van al jullie omstandigheden. Jullie bestaan en jullie omstandigheden zijn allemaal totaal bekend bij God!

Ik wil dat jullie dingen vriendelijker benaderen, met meer geduld en begrip. Misschien zouden jullie dit kunnen zeggen: “Lieve Spirit, ik begrijp niet wat er gebeurt en ik begrijp niet wat ik geacht word nu te doen. Ik ben een beetje verward. Wat moet ik doen?” Wat denken jullie dat wij jullie zullen zeggen?

“Doe vier stappen, ga naar links en haal vijf keer diep adem?” (Kryon lacht) Zo zal het niet gaan. Onze antwoorden komen vanuit synchroniciteit, verandering en concepten voor jullie.

“Kryon, wat is de timing voor mijn situatie?”

Het antwoord op deze vraag is altijd hetzelfde. Wees geduldig als synchroniciteit zich ontvouwt. Maar dit is geen lineair antwoord en velen worden hierdoor gefrustreerd. Dit antwoord staat ook op geen enkele kalender of klok. Lieve mensen, het is tijd om synchroniciteit beter te gaan begrijpen.

Wordt vervolgd