Channeling 162: Minneapolis, Minnesota / De Toekomst van het DNA. 2

KRYON Channeling 162:
Minneapolis, Minnesota

De Toekomst van het DNA. 2

Lee Carroll / 1 augustus 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Magnetisch Raster en de komende Verandering

Waar jullie je van bewust zouden moeten zijn, is dat het raster in de menselijke geschiedenis niet veel heeft bewogen en dat het tamelijk statisch is geweest door vele levens heen. In 1987 echter, ging het veel bewegen. De reden? Het beweegt zodat het in een positie komt om iets te ontvangen – iets dat verwacht werd te komen. Denk eraan als het verplaatsen van jullie meubelen als jullie iets willen zien waarvan jullie niet wisten dat het zichtbaar was. Het herplaatsen van het raster is voor iets dat eraan komt en dat wij “evolutionaire energie” zullen noemen, en die is fysiek. Het is echt fysiek! In feite kunnen jullie het zelfs zien aankomen!

Maanden geleden, en jaren daarvoor, vertelden wij jullie dat jullie planeet naar een gebied in de ruimte gaat waarin zij nooit eerder is geweest. Dit is niet esoterisch. Vraag aan een astronoom: “Komt het zonnestelsel uit een beschermende “bubbel” en gaat het naar een nieuw soort radiatie of energie die jullie nooit eerder hebben gezien?” Is het mogelijk dat jullie zonnestelsel een beschermende laag kwijtraakt die er altijd was vanwege haar plaats in de ruimte?

Laat mij dit verder uitleggen voor degenen die niet veel begrijpen van galactische bewegingenen van jullie zonnestelsel.

Alle sterren in jullie melkwegstelsel bewegen langzaam rondom het centrum. Jullie zonnestelsel en zijn ster (de Zon) is altijd in beweging geweest terwijl het draait om het centrum van het melkwegstelsel. Omdat jullie zonnestelsel altijd om het midden draait, zitten jullie altijd in een nieuwe periode van tijd en ruimte.

Het beweegt zo langzaam (miljoenen jaren om er een keer omheen te draaien) dat het voor de mensheid in feite maar een basisenergie is geweest, als een beschermende bubbel – en dit verandert nu. Geloven jullie dit niet? Onderzoek het of vraag het aan een astronoom of er iets is veranderd. Maak deze channeling echt voor jullie en je zult beter begrijpen wat wij tegen jullie zeggen.*

De Rol van de Zon

Nu jullie deze nieuwe energie binnengaan, of wat sommigen zelfs “straling” hebben genoemd, zouden jullie moeten weten hoe dit werkt, want het heeft heel erg veel te maken met jullie zon. Fysiek gezien beïnvloedt deze nieuwe energie het magnetisch veld van de Zon (de Heliosfeer), die op haar beurt weer “doorgeblazen” wordt naar jullie eigen magnetisch veld via de zonnewind. Dit is de natuurkunde hiervan, lieverds, laat mij jullie nu het esoterische hiervan geven. Dit is al die tijd al het plan geweest, dat als jullie als mensheid het ijkpunt van 2012 voorbij zouden gaan, jullie naar dit gebied in de ruimte zouden gaan en dat het magnetisme zou gaan verhogen en het menselijk bewustzijn in staat zou stellen om te veranderen. Lieve mensen, dit was er altijd, en het stond erop te wachten dat jullie het ijkpunt voorbij zouden gaan. Dit is waarvoor ik 26 jaar geleden ben gekomen en jullie vertelde dat het magnetisme zou gaan verhogen. Dit is een evolutionaire energie die jullie Zon gaat beïnvloeden – de heliosfeer van jullie Zon – die dit dan zal doorgeven aan het magnetisch veld van jullie Aarde, een veld dat nu op zijn plaats is gezet voor dit nieuwe bewustzijn.

Oh, er zijn intellectuelen die zouden zeggen: “Wel, wat als wij onszelf zouden hebben vernietigd, zoals de profetieën ons allemaal hebben verteld? Wat als er geen mensen meer zouden zijn om dit te ontvangen?” Dit is eenvoudig. Er zouden geen mensen zijn geweest maar de planeet zou evengoed naar dit nieuwe gebied in de ruimte zijn gegaan en er zouden dezelfde energieën zijn geweest, maar jullie zouden er niet zijn geweest. Eenvoudig. Maar hoe dan ook: jullie zijn er wel!!!

Nu kunnen jullie ook zien dat de profetie van de Inheemsen ook wordt vervuld, want zij vertelden jullie over de komende veranderingen na de precessie van de equinox (December 2012). Hoe konden zij deze voorspellingen hebben over jullie beweging naar een nieuw gebied in jullie melkwegstelsel? Denk daar eens over na. Deze dingen zijn niet nieuw, en zelfs de inheemsen vertelden jullie dat zij zouden komen!

Zij kunnen de wetenschappelijke bijzonderheden niet kennen, maar hun profetie is dezelfde als die van mij: Er komt nieuw bewustzijn aan.

Lieve mensen, ik wil dat jullie doorgaan om deze stukjes fysiek samen te gaan voegen aan wat jullie kunnen zien. Zoals wij jullie vertelden, beïnvloeden deze veranderingen jullie Zon. De heliosfeer van jullie zon verandert jullie magnetisch raster. Om dit alles te laten werken moest de Zon hiervoor RUSTIG zijn. Ik wil graag dat jullie een astronoom naar de Zon en de cycli daarvan vragen.

Vraag wat de stralingsperiode van de Zon op dit moment is. De astronoom zal jullie vertellen dat het erop lijkt dat dit een van de rustigste cycli is die Zon ooit heeft gezien. Zonnefakkels en zonnevlammen zijn verstoringen in het Multidimensionale veld dat de Zon omgeeft en die verstoringen moesten er dus niet zijn omdat de nieuwe energieën geïmplementeerd moesten gaan worden.

Om dit alles te laten werken moest de Zon rustiger worden en dus moest de Zon zo rustig mogelijk worden, en dit is ook gebeurd. Deze rustige tijd van de Zon beïnvloedt ook jullie weer, en ook dit hebben wij jullie verteld. Door deze rust zitten jullie in een weercirkel waar wij jullie ook over vertelden (een komende koude tijd) die ook veel te maken heeft met de energie die eraan komt. Dit is fysiek.

Vraag de astronoom: “Maakt U zich hier zorgen over?” Sommigen van hen wel, en anderen niet. Maar het beïnvloedt jullie en jullie planeet nu, op dit moment. Nu weten jullie hoe en waarom het magnetisch raster werd veranderd. Dit is fysiek.

Wordt vervolgd