Channeling 162: Minneapolis, Minnesota / De Toekomst van het DNA. 3

KRYON Channeling 162:
Minneapolis, Minnesota

De Toekomst van het DNA. 3

Lee Carroll / 1 augustus 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Esoterische van Alles

Tegelijkertijd dat dit bovenstaande fysieke gebeurde gaven wij jullie esoterische informatie over de Pleiadische Pieken en Dalen.** Is het mogelijk dat de Pleiadiers zelf hier in het begin zijn geweest en feitelijk hielpen bij de profetieën (de Oude kalenders en profetieën beïnvloedden)?

Inderdaad, dit is waar maar het zag er voor de Inheemsen uit als “intuïtie vanuit de voorouders” De pieken en dalen die achtergelaten werden door de Pleiadiers zijn “snel-spoor-machines” die de rasters van de planeet beïnvloeden.***

Bewustzijn is verbonden met de rasters van de planeet, weten jullie nog? Maar niet alleen het Magnetisch Raster is hierbij betrokken. Het betreft ook het Kristallijnen Raster – hen allemaal. Er werd en wordt in deze tijd aan gewerkt in combinatie met de nieuwe evolutionaire energie van de Zon.

Deze rasters worden gevoed, als jullie het zo willen noemen, door de pieken en dalen. Wat doet dit allemaal? Wat is de echte conclusie met betrekking tot dit alles?Het antwoord: Deze samen-stromingen van energieën die verhogen en iedereen veranderen, beïnvloeden een ding heel direct: Jullie DNA.

De DNA-Evolutie komt eraan

Het DNA van de mens is er klaar voor om verhoogd te worden en te veranderen. Jullie zullen het nooit onder een microscoop zien omdat het niet chemisch is, het is natuurkunde. Luister even, want jullie hebben al gezien hoe dit allemaal werkt. De 90% van het DNA dat tot nu toe “rommel” was wordt nu door jullie wetenschap begrepen.**** De wetenschap begrijpt nu dat deze 90% informatie is – een handleiding – een controlepaneel voor de genen. Maar het is nog steeds een mysterie als het erom gaat hoe en wat het allemaal bevat en hoe die informatie bij de genen komt. Wat nog niet wordt herkend is dat er een Multidimensionale overdracht is. Voor de meeste biologen is het misschien een brug te ver maar er is feitelijk een beetje kwantum-schap in jullie DNA en dit is ook wetenschappelijk gezien (de experimenten van Garaiev and Popoinin met DNA).*****

Deze 90% van het DNA is als triljoenen antennes in jullie lichaam, klaar om informatie te ontvangen en de handleiding via de veranderingen in jullie rasters, te herschrijven. Het DNA gaat informatie ontvangen en opwaarderen. Het gaat genetica beïnvloeden. Moeders zullen dit het eerst ontvangen en dit doorgeven aan hun kinderen. Moeders, jullie weten niet eens dat jullie het hebben, en toch geven jullie het nu door aan jullie kinderen. Zijn jullie je bewust van de boeken van mijn partner van tien jaar geleden over de “indigokinderen?” Deze kinderen waren voorlopers van de nieuwe energie. Deze kinderen zijn anders!

Het begon al voor 2012 – al veel eerder – omdat de potentiëlen heel hoog waren dat jullie het zouden redden, endat deden jullie ook! Oma’s van kleinkinderen, moet ik jullie vragen of zij anders zijn? Heel anders!

Er komen eerst veranderingen in de kinderen

Een menselijke baby komt vandaag de dag naar de planeet , maar wat er momenteel anders is dan toen jullie werden geboren is hetgeen wat er nu aan de hand is. Jullie zijn in een nieuw gebied in de ruimte, de Zon is rustig, jullie hebben de pieken en dalen die nieuwe informaties naar de rasters brengen en het paradigma van bewustzijn is anders voor hen dan dat het voor jullie was.

Hun Genesiscellen, de “hoe werkt een mens”- cellen, veranderen.

Dingen zullen op een manier gaan werken die ongebruikelijk is voor de standaard menselijke natuur.

Het intuïtieve zelf, de barrière tussen het innerlijk aangeborene en het bewustzijn, zal gaan verbeteren. De barrière zal kleiner gaan worden. Wees voorbereid op kinderen die een zeer accurate intuïtie hebben over wat er verkeerd aan hen is. Als zij jullie iets verkeerds vertellen, neem hen dan mee naar de dokter. Vertel hen niet: “het is je verbeelding, lieverd”, of: “Later zal het beter zijn; het zijn groeipijnen.” Horen jullie dit? Er zijn mensen die nu luisteren en het nodig hebben dat zij dit horen omdat hun kinderen zeggen: “Ik voel mij raar; er is iets mis.”

Moeders die gewend zijn om kinderen op te voeden zijn ook gewend aaneen paradigma van oude energie dat zeker ook een gezondheidssjabloon heeft. Dit verandert nu. De kinderen ontwaken voor het intuïtieve van hun eigen gezondheid. De brug naar het innerlijk aangeborene is nog niet gebouwd maar zij komen dichterbij en zij VOELEN iets. Het innerlijk aangeborene spreekt voor het eerst tegen hen. Luister: Jullie hadden dit niet, maar zij hebben het wel. Luister naar hen.

De Akasha van het kind gaat helderder worden. Deze kinderen gaan jullie vele dingen vertellen over wie zij zijn geweest en wat zij hebben gedaan. Als jullie ouders zijn en hier nu naar luisteren, is het onderdrukken hiervan het slechtste wat jullie kunnen doen.

Het beste wat jullie kunnen doen is het kind de absolute waarheid vertellen, de absolute waarheid: “Ik geloof jou.” Als jullie dingen hardop zeggen helpt dit het kind. Dit is waarheid en het kind zal het begrijpen. Luister, ouders: wees in deze dingen een medestander voor je kind en dit zal de relatie met jullie kinderen verbeteren. Wees eerlijk tegen hen over alles! Vertel hen dat niet iedereen het zal begrijpen en er dus tijden zijn waarin je er beter over kunt zwijgen. Dit zijn de instructies voor de kinderen in de Nieuwe Tijd. Deze attributen zullen zelfs nog sterker gaan worden en jullie instructies zullen hout snijden.

Instinct gaat beter werken dan ooit tevoren. Instinct is niet wat jullie gewend zijn om in mensen te zien. Jullie zien het meestal bij dieren omdat de nakomelingen van dieren een sterk overlevingsinstinct hebben. Het is aan hen doorgegeven zodat zij al enkele uren na de geboorte kunnen lopen! Jullie hebben dit niet. Hetzelfde mechanisme van instinct gaat ook in mensen sterker worden en met name hetgeen zal komen uit de Akasha.

Het is chemisch en ook esoterisch (genetisch en uit Akasha) Zoals het bij dieren is kan het ook bij jullie zijn en zal het ook zijn. Jullie gaan kinderen zien die zich herinneren hoe zij moeten lopen en veel eerder eten, zonder oefening. Het zal sneller gaan dan in het oude paradigma en sneller dan de doctoren die kennis hebben over de ontwikkeling van kinderen hebben gezien. Het zal “anders dan anders” zijn. Wees er klaar voor; het is instinct. Het is gewoon chemie. Het is het DNA dat beter werkt.

Als jullie naar de DNA-cel zelf kijken zou je kunnen vragen, wat eraan de hand is.De waarheid is dat het DNA meer geïnformeerd wordt, sommigen zeggen “in staat gesteld wordt”. Er is een modewoord in het esoterisch geloof dat ACTIVERING wordt genoemd. Verander dit alsjeblieft niet, maar weet dat dit niet accuraat is. Jullie activeren niets. In plaats daarvan laten jullie het DNA uit zijn gevangenis. Als jullie iemand hebben die kreupel in een stoel zit, verschrompeld, en niet in staat om te bewegen, die opeens is bevrijd van deze banden en de vingers ontwarren en de hand weer heel gaat worden komt dit omdat er iets is gebeurd met het DNA.

Het is niet gebeurd met de hand of met de spieren of met de vingers, zelfs niet met de arm, maar met het DNA.

Het is een VRIJLATING. Ik wil dat jullie dit beeld vasthouden. Alle veranderingen waarover ik heb gesproken gaan over het vrijlaten uit een gevangenis van het kreupele DNA! En (zet je schrap) het gebeurt met al het DNA in het lichaam ineens. Het is een “ervaring van het gehele lichaam” en niet een van alleen een hand of een arm.

Jullie DNA was kreupel in de oude energie en het is jullie eigen vrije keuze die dit heeft geschapen.Jullie DNA, jullie levensspanne (hoe oud jullie worden), jullie ziekten waren perfect toen jullie de energie van deze planeet kozen, en jullie DNA werkte daaraan mee. Dit is waarmee jullie hebben geleefd en wat er nu verandert. Het is geen DNA-activering, het is het VRIJLATEN van DNA! VRIJLATEN!!!

De diepgang van dit alles: Realiseren jullie je de hulp die jullie krijgen? Hebben jullie ook maar een moment gedacht dat er allemaal zou gaan komen omdat alleen JULLIE deze dingen doen? Eris een heel melkwegstelsel bij betrokken, het deel van de ruimte waarin jullie zitten, de pieken en dalen, en de Schepper van het Universum. De Pleiadiers zijn erbij betrokken, het betreft jullie tijdlijn en er is Liefde mee gemoeid.

Dit alles is er om ervoor te zorgen dat jullie in een nieuwe energie kunnen zitten en de banden van jullie DNA los kunnen maken.

Nu, lieve mensen, oude zielen, is er iets dat jullie zouden moeten weten. Jullie hoeven hiervoor niet opnieuw geboren te worden. De oude ziel heeft het gereedschap binnenin zich, net zoals de nieuwgeborenen.

Wordt vervolgd