Channeling 162: Minneapolis, Minnesota / De Toekomst van het DNA. 4

 

KRYON Channeling 162:
Minneapolis, Minnesota

De Toekomst van het DNA. 4

Lee Carroll / 1 augustus 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

DNA-sjablonen

Jullie DNA is gevuld met informatie en sjablonen. Sjablonen zijn patronen en paradigma’s van het leven. De meeste van deze sjablonen die jullie hebben zijn niet compleet. Wat jullie niet van een sjabloon weten is dat het iets heeft dat wij een patroon van zichzelf willen noemen. Als jullie al een deel van een sjabloon hebben is dit, laten wij zeggen, EEN STUKJE VAN EEN ONTWERP, werkt dit zichzelf uit naar de rest van het ontwerp, als het dit kan. Hebben jullie dit begrepen? Als jullie een deel van het plaatje hebben en dit deeltje een bepaald gedrag heeft – een gedrag van verlangen – wil het ook de rest van het plaatje! Zo gauw het mogelijk is om het ontbrekende stukje te pakken te krijgen, het is als magnetisme.

Het vliegt letterlijk naar zichzelf en de sjabloon glipt ergens naartoe en jullie hebben het hele plaatje. Jullie hebben allemaal stukjes van de sjabloon en degenen die de meest diepgaande stukjes hebben, die er klaar voor zijn, zijn de oude zielen. (degenen die dit lezen) Jullie aarde-ervaring heeft hierop gewacht! Jullie gaan de ontbrekende sjablonen compleet maken, oude zielen!

Genesis Cellen: Het beginnende Sjabloon.

De term die ik in deze boodschap gebruik is een Kryon-woord, geen medische term. Er kan een vergelijkbare medische term zijn, maar dit is anders. Een van de sjablonen die altijd bestaan en nooit weggaan is een deel van de MENSELIJKE HANDLEIDING. Het is niet zo lineair als in deze uitleg, maar het zal werken. Denk er op deze manier aan: Ik wil dat jullie eraan denken als een HANDLEIDING VOOR DE GEBOORTE. Hoe was de handleiding toen jullie hier kwamen. Op welke bladzijde waren jullie toen jullie vijf dagen oud waren? Op welke bladzijde waren jullie toen jullie zes maanden oud waren, of toen jullie 30 jaar waren? Jullie weten allemaal dat alle pagina’s verschillend zijn vanwege de chronologie van het opgroeien.

De pagina’s zijn er nog steeds en de sjabloon is er nog steeds voor wat ik de Genesis-cellen noem. Genesis-cellen, zoals ik hen definieer, zijn de cellen van een nieuwgeborene die de groei en het leren op een speciale manier versnellen. Het kind absorbeert in zes maanden zoveel van de wereld om zich heen. Dit omvat spreken, taal, het gaan staan en lopen en veel meer. De antennes van de Genesis-handleiding zijn zeer groot! Zij luisteren naar de houding en het gedrag van alles om hen heen. Jullie weten dit al! Genesis-cellen zijn magisch! Zij zijn actief voor een nieuwgeboren mens endan worden zij minder en worden jullie volwassen. Zij zijn ooit gebruikt, dan weer niet, maar zij zijn er nog steeds en gaan nooit weg.

De sjabloon is er nog steeds, de instructiesets over hoe zij zijn gemaakt. Dit is allemaal natuurkunde want de chemie van hoe het allemaal werkt is natuurkunde. Wat jullie zouden moeten weten over de kinderen van vandaag is dat de ANTENNES tot tien keer langer zijn dan zij voorheen waren.

Nu, oude zielen, wat als ik jullie vertel dat jullie deze cellen nu vrij kunnen laten, hen actief voor jullie kunnen maken? Zij zouden voor jullie beschikbaar kunnen zijn, breng hen gewoon ook in de handleiding. Doe dit met affirmaties, doe dit met bewuste verandering, doe het met meditatie.

Hoe dan ook kunnen communiceren met het innerlijk aangeborene; het is er klaar voor om de Genesis-cellen vrij te laten uit hun tijdgevangenis om weer gebruikt te kunnen worden! Wat dit voor jullie betekent is een snel-spoor naar groei naar verlichting! Zij werken met de Akasha!

Het is er voor elke situatie die jullie kunnen hebben. Beperk het niet tot WAT JULLIE DENKEN! Vraag altijd: “Lieve Spirit, wat heb ik nodig? Zeg: “Lieve Spirit, dit en nog iets beters.” Gebruik dit potentieel! Genesis-cellen zijn klaar voor de oude ziel. Ik blijf OUDE ZIEL zeggen, hebben jullie dit gemerkt?

Met andere woorden, een flink aantal levens geeft jullie de sjablooninformatie die een nieuwkomer die maar een paar keer op Aarde is geweest, niet zal hebben. Oude zielen hebben honderden levens, misschien duizenden, gehad om levenservaringen te ontwikkelen en een sjabloon van kennis. Iedereen in deze zaal kan tegen zichzelf zeggen: “Ik weet dat ik hier eerder ben geweest” en jullie innerlijk aangeborene zal vibreren met de waarheid daarvan. Jullie weten teveel! Jullie voelen teveel! Jullie luisteren in deze zaal naar een channeling!

Deze boodschap is accuraat en waar! Jullie zijn oude zielen. Alles dat ik jullie heb verteld gaat over het omhoog brengen van de mens naar een energie die jullie hebben verwacht.

Ik sluit hiermee: Het geheim van het ontginnen van je Akasha, of het loslaten van de sjabloon, is het hebben van een compassievol bewustzijn. Verrast dit jullie? Dit is waar het steeds aan heeft ontbroken. Als jullie je Akasha gaan ontginnen (werken met de dingen die jullie in het verleden hebben geleerd) en gaan herschrijven wie jullie zijn, gaan jullie tot een overeenstemming komen van compassie met jezelf. Hoe gaan jullie om met boosheid, zorg voor anderen, de puurheid van de God binnenin?

De natuurkunde van bewustzijn schept wat ik GECOMPASSIONEERDE ACTIE noem. Het is er voor iedereen in deze zaal en voor degenen die lezen. Een oude ziel weet hoe dit gedaan moet worden. Luister hiernaar: Ik weet wie jullie zijn. Jullie zouden niet luisteren of lezen als jullie geen oude zielen waren, zelfs geen ongeïnteresseerde zielen. Jullie zijn oude zielen en jullie weten dat jullie dit zijn. Compassie is de koning van alle emoties op dit punt op de planeet. Het zal jullie leiden naar een ontwikkelde staat van Liefde, en zonder compassie en zorgdragen voor anderen, zal het niet werken. In feite zal er dan niets werken!

Heel langzaam gaat er een splitsing van bewustzijn op de planeet komen en wij hebben daarover al eerder gesproken. Er zullen mensen met compassie zijn en mensen die dit niet hebben en het gaat duidelijk zijn, heel duidelijk! Zorgen en niet zorgen. Er is nu een donker leger op de planeet. Wat is hun “compassiefactor?” Begrijpen jullie dit? Het is een vrijuit gekozen geestestoestand, maar dit is de splitsing die eraan komt.

Maak je hier geen zorgen over, compassievolle mensen. Als jullie de attributen van een meester nemen, worden jullie door licht omhuld. Verschans je niet in forten of bescherm jezelf niet tegen het duister. Het zal zich automatisch van jullie wegtrekken. Geen dagelijkse ziekten meer hebben, zij zullen niet in staat zijn om jullie met compassie te raken. Het is natuurkunde; het is echt; het is natuurkunde en het gebeurt nu. Jullie samenleving zal dit sneller weerspiegelen dan jullie denken. Als jullie het nieuws aanzetten en denken dat ik gek ben, wacht dan maar af.

Er komt een aantal wildcards op jullie af.

Welwillendheid is een nieuwe energie!

Ik ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid.

En zo is het.

 

KRYON