Channeling 163: Vancouver BC, Canada / Teruggaan om de toekomst te pakken. 2 / Wat gebeurde er in de geschiedenis?

Live Kryon Channeling 163:
Vancouver BC, Canada

Teruggaan om de toekomst te pakken. 2

Lee Carroll / 5 september 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wat gebeurde er in de geschiedenis?

Waar ligt de waarheid hieromtrent? Waarom kunnen jullie niet eenvoudig zien wat ik jullie vertel?

Als dit waar is, waarom is er in de grond dan geen bewijs voor te vinden? Zou het kunnen zijn dat er een of andere gebeurtenis was die heeft weggewist wat er voordien was?

Zou dit zo kunnen zijn weggewist dat het niet zichtbaar is voor de archeologen en de huidige historici? Het antwoord is ja. Dit komt door het weer, en ook door het ijs. Onthoud dat wij het niet over miljoenen mensen hebben. Er was een veel kleinere bevolking, maar hij was er.

Ik zou jullie nu heel veel dingen kunnen vertellen maar wat ik wil doen is de zaadjes van informatie en waarheid planten die de geschiedenis zullen verhogen, niet uitdagen. Ik ben niet hier om van buitenaf een geloof dat jullie hebben te herschrijven. In plaats daarvan ben ik hier om dingen toe te voegen aan wat jullie is verteld. Wat ik jullie nu en vanavond vertel kan dus fantasievol zijn. Het is dan ook channeling, nietwaar? Toch zullen degenen die dit in de toekomst lezen, in de verre toekomst, glimlachen.

Dit komt doordat wat ik jullie ga vertellen op een bepaalde tijd ontdekt zal worden. Het is alleen een zaak van een paar generaties voordat jullie bepaalde soorten instrumenten hebben en onderzoekgereedschappen die jullie de dingen zullen laten zien die ik jullie nu ga uitleggen. Sommige dingen zullen nooit gezien worden. Dat kunnen zij zonder tijdmachine niet.

Er is geen manier waarop jullie ver genoeg kunnen komen om te zien waarover ik ga spreken. Toch is de beschaving die er vlak voor degene die 10.000 jaar geleden was, nog steeds vindbaar.

Gevorderde Beschavingen uit het Verleden

Laat mij dit kanaal even onderbreken voor iets dat schijnbaar een ongelegen bewering is. Met andere woorden dat het buiten de logica valt van deze gechannelde boodschap, maar dit is niet zo. Er is een overweldigend gevoel onder de oude zielen op deze planeet dat zij eerder hebben bestaan in levens waarin er gevorderde technologie was. Wij hebben hier eerder over gesproken: Velen geloven dat zij een “zinkend eiland syndroom” hadden uit Atlantis. Welke keer, vraag ik dan (want er waren er vele) en wanneer? Het maakt niet uit want velen van jullie maakten het mee! Dit is het intuïtieve gevoel van ontelbare zielen. Ik spreek nu echt over de waarheid van jullie Akasha-herinnering.

Overweldigend; er is een hele sectie van de mensheid die hiervan overtuigd is vanwege de gevoelens die zij hebben door intuïtie uit vorige levens of door dromen of door wat dan ook. Zij waren inderdaad een deel van een geavanceerde beschaving en wel veel eerder dan 10.000 jaar geleden. Willen jullie dat ik dit bevestig? Goed, het is voor de volle 100% correct. Maar hoe kunnen jullie dit voelen? Jullie hebben geen tijdmachine, nietwaar? En toch is die er. Dit roept alleen de vraag op: is jullie geschiedenis wel correct?

Jullie eigen Tijdmachine – Het Menselijk Akasha.

Waar wij werkelijk over willen spreken is jullie Akasha. De individuele Akasha-kroniek van de oude ziel (de meesten van jullie) is hetgeen jullie intuïtief vorige levens toont. Sommigen van de meest energetische van jullie zullen niet op een lineaire manier naar de oppervlakte komen (jaar na jaar) maar in plaats daarvan op een energetische manier.

Dat wil zeggen dat de energie zich laat zien en niet de plaats in de geschiedenis toont. Wat was het meest dramatisch? Wat gebeurde er dat jullie is bijgebleven? Dit is wat jullie je herinneren en dit is ook hetgeen er vaak naar boven komt in dromen en bij readings. Hier zitten jullie dan en velen van jullie zeggen: “Ja, ik was daar. Ik weet het en ik kan het voelen!

Ik heb daarover gedroomd en ik had daar readings over. Ik maakte hier deel van uit – een gevorderde samenleving – en wij hadden vele dingen die wij nu niet hebben.”

Lieve mensen, jullie hebben gelijk! Toch ga ik jullie nu wat informatie geven en het is niet wat jullie denken. Het gaat buiten het gezichtsveld van jullie logica of van dingen die jullie logisch in de oren klinken. Zet je dus schrap voor iets heel anders!

Wordt vervolgd