Channeling 163: Vancouver BC, Canada / Teruggaan om de toekomst te pakken. 3 / Het Bevooroordeelde Brein

Live Kryon Channeling 163:
Vancouver BC, Canada

Teruggaan om de toekomst te pakken. 3

Lee Carroll / 5 september 2015.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Het Bevooroordeelde Brein

Het menselijk brein is complex en een van de meest algemene dingen die het doet is het analyseren van dingen op basis van ervaringen en dingen die het heeft meegemaakt. Denk hier eens over: Het kan geen dingen analyseren waar het niet vanaf weet. Daarom is het dat als jullie een deel waren van wat jullie een “geavanceerde beschaving” noemen het brein jullie daar een plaatje van zal geven, gebaseerd op wat de ervaring van vandaag zegt hoe dit eruit moet zien.

Laten wij eens zien wat jullie brein jullie laat zien als jullie het hebben over: gevorderd.Vanuit het brein: Als jullie een gevorderde technologische beschaving hadden zou het jullie veel meer geavanceerde dingen tonen dan jullie nu hebben. De computers zouden veel krachtiger zijn; jullie hadden waarschijnlijk de vliegende auto’s die jullie verwachten, jullie hadden genezende laserenergie; mensen werden geheeld op tafels die een diagnose konden stellen en hen konden helen – onmiddellijk; jullie leefden heel, heel lang,  nietwaar? Het is niets van dit alles!

Is dit niet het grappige van science fiction-films? Er wordt werkelijk niets nieuws gebracht. De meeste science fiction-films laten alleen zien wat jullie momenteel beter hebben werken! Jullie vliegen beter, genezen beter, reizen beter – een eenvoudige projectie van wat jullie weten. Jullie weten alleen wat jullie weten!  In een science fiction-film over de toekomst zal dus alleen maar zitten wat jullie nu hebben en wat daarin beter werkt!

Als jullie in de ruimte reizen, gebruiken jullie nog steeds schepen (omdat dit alles is wat er is, nietwaar?) Het idee van iets dat totaal en compleet buiten de box valt en wat jullie nog nooit hebben ervaren, zou in een film nooit werken.

Jullie kunnen het niet relateren. Zelfs de denkers voor de verre toekomst die jullie meenemen naar de verre ruimte en andere beschavingen geven jullie snellere ruimteschepen. Het is gewoon meer van wat jullie kennen en niet van wat jullie niet kennen. Ik ga jullie dus vertellen over de dingen die jullie niet weten.

Een cryptische realiteit

Een raadselachtige, cryptische realiteit is niet comfortabel en kan iets uit jullie dromen zijn. Maar voor degenen die erin leven is het normaal. Een wilde in de jungle zal over de toekomst denken als ontwikkelde speren die vanzelf vliegen. Maar plaats je hem in de wereld van vliegen, het internet en social media, dan zal hij zich in angst snel verstoppen! Het zal voor hem gewoon niet echt zijn!

Om dit ergens op te laten slaan moeten wij een beetje cryptisch worden. Toen de Kryon-energie oorspronkelijk al die jaren geleden in 1989 naar de planeet kwam  gaven wij jullie boodschappen die vertelden dat het magnetisch raster van jullie planeet verantwoordelijk is voor de activiteiten van een verlicht bewustzijn. Dit wil zeggen dat jullie DNA en de ontwikkeling van de mensheid beide zijn verbonden met het magnetisch raster. Ik noem mijzelf de Magnetische Meester en jullie weten nu waarom. Het gaat over het magnetisch raster en het veranderend menselijk bewustzijn. Zou het kunnen zijn dat het magnetisch raster van de planeet weer gaat veranderen?

Wij hebben jullie hierover channeling na channeling gegeven. Wij begonnen met jullie te vertellen dat dit zich bewoog (zich her-lijnde) Het moest dramatisch verplaatsen – in 10 jaar meer dan dat het de afgelopen 100 jaar had gedaan. De wetenschap zegt nu dat dit zo is en jullie kompassen bewijzen het. Het raster moest zich verplaatsen om zich voor te bereiden op iets wat er zou gaan komen. En waarover hebben de laatste channelings gesproken dat er gaat komen?

Een Veranderende Realiteit voor de Aarde

Laat mij even terugkijken naar een channeling die heette “De Toekomst van het DNA” (Minneapolis): Jullie bewegen momenteel naar een ander deel van de ruimte. Jullie melkwegstelsel roteert rondom het midden en alle sterren en zonnestelsels bewegen met dezelfde snelheid en roteren relatief ten opzichte van elkaar rondom het centrum. Jullie zonnestelsel beweegt zich naar een nieuwe plaats in de ruimte waar het nooit is geweest in het bestaan van de mens. Vraag een astronoom wat er aan de hand is en hij zal jullie vertellen dat de mensheid zoals jullie die kennen bestaat in een soort bel van beschermende radiatie rondom het zonnestelsel en dat de heliosfeer van de zon daaraan heeft meegewerkt. Maar opeens zien zij verandering komen. De bel lost op. Wat hebben jullie ondanks bij/in de zon gezien? Het verandert. Wat hebben jullie onlangs bij het weer gezien? Het verandert. Het is allemaal gerelateerd aan waar jullie zonnestelsel naartoe gaat.

Ik heb jullie dit verteld en ik heb jullie de wetenschap die hierachter zit laten zien.**

Wat ik jullie nu ga vertellen is dat deze nieuwe energie in de ruimte het magnetisch veld van deze planeet gaat veranderen op een Multidimensionale manier om de menselijke ontwikkeling en evolutie te helpen verhogen. Jullie gaan slimmer worden omdat het magnetisch raster hier klaar voor is.

Het is allemaal gerelateerd aan evolutionaire veranderingen die het zal toestaan binnen jullie DNA. Jullie waren er klaar voor om je te ontwikkelen toen jullie 2012 passeerden zonder jezelf te vernietigen, en jullie ontwikkelden je ook!

Maar jullie moesten er de bewuste natuurkunde voor hebben endat is waar wij het nu over hebben. Waarom zou ik hier nu over beginnen als ik spreek over de geschiedenis van een ontwikkeld ras van het verleden?

Dat ga ik jullie nu vertellen.

Wordt vervolgd