Channeling in Auckland, Nieuw Zeeland / Zielenreizen. Deel 2.1.1

Channeling in Auckland, Nieuw Zeeland

Zielenreizen
Deel 2-1-1

Lee Carroll / 23 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Auckland, Nieuw Zeeland op 23 maart 2014.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er was een tijd waarop mijn partner zich moest instellen tijdens de eerste momenten van een channeling. Er was een tijd waarop hij feitelijk zijn gezichtsuitdrukking moest veranderen, proberen te ontspannen en door de pijnappelklier te laten stromen zonder wat genoemd wordt: de filters van het menselijk bewustzijn. Maar nu spring ik er gewoon in als dit toepasselijk is. Dit is de manier en de praktijk van het communiceren met Spirit betaalt zich uit hoe vaker je dit doet – er wordt de mens dus gevraagd om te oefenen.

Ik ga door met de lezing van gisteravond over de ziel. Ik heb nog een paar dingen te vertellen en misschien hebben jullie daar al iets over gehoord. Mijn partner spreekt tijdens zijn lezingen over deze dingen, maar ik wil dat jullie het van mij horen. Dit wordt dus deel 2 van wat wij Zielenreizen noemen.

Nu, voor de duidelijkheid, de ziel reist nergens heen. Het thema hier gaat over jullie die reizen om hem te ontdekken. Het gaat over (her)kennen wat hij is. In feite zijn jullie het die reizen om jezelf te ontmoeten. Wij hebben het met een reden zo genoemd. Het is niet lineair. Jullie moeten ervoor achterom kijken om de diepgang ervan te kunnen begrijpen.

Voordat wij beginnen wil ik graag zeggen dat ik weet waar ik ben (Nieuw Zeeland). Het is hier mooi. Ik heb jullie verteld dat hier een stukje van Lemurie is. Ik heb jullie verteld dat de Pleiadiers hier zijn. Zij vertegenwoordigen volledig de pracht van een welwillend ras dat in ascensiestatus is en dat is klaargemaakt door jullie biologische en spirituele zaad-ouders. Er zijn maar een paar plaatsen op Aarde waarvan ik dit kan zeggen. Er zijn echt maar 24 plaatsen die zijn verbonden met de attributen van de Pleiadische tijdcapsules.

Zij zullen uiteindelijk gekoppeld zijn en jullie zullen de duw/trek-beweging tussen hen begrijpen. De ene duwt wat jullie niet hebben naar je toe en de ander verwijdert de oude energie die jullie niet nodig hebben. Dat is de manier waarop zij werken. Noem het een langzame energie regeneratie als je wilt, maar dat is ook het attribuut van de duw/trek-energie in het centrum van het melkwegstelsel die jullie ten onrechte een zwart gat hebben genoemd. Er is daar geen enkelvoudigheid, lieve mensen. Het kan zelfs niet bestaan in 3D zoals jullie dit hebben opgevat.

Er is een piek in Nieuw Zeeland en die is belangrijk, omdat dit een deel van Lemurie is. Het een voormalig thuis en een bestaand thuis voor degenen die hielpen om de Goddelijkheid in jullie te scheppen. Deze piek is Mount Cook/Aoraki en ik neem even een moment om degenen te bedanken die de tijd namen om deze berg onlangs hun respect te betonen en zich erop focusten. Hij bedankt jullie daarvoor. Er is veel over te weten en als de tijd zich ontvouwt en hij zich verbindt met zijn tegenhanger wil ik dat jullie uiteindelijk kijken naar de energieën tussen hen en je realiseren waar zij voor zijn. Genoeg hierover gezegd.

Wat is de menselijke ziel?

Ik wil doorgaan met de discussie over jullie reis naar kennis van de menselijke ziel. Allereerst, en heel controversieel, is het geen menselijke ziel! Wij noemen het een menselijke ziel omdat wij op Aarde zijn en omdat jullie het zo noemen. De ziel is de schepper. Wij hebben jullie dit eerder verteld. Lang voordat deze Aarde koel genoeg was om erop te lopen, bestond de ziel al. Hij zou uiteindelijk een deel van jullie worden. Hij is naar twee richtingen, eeuwig (verleden en toekomst). Denk er eens over na: Voordat mensen in wat voor vorm dan ook bestonden, hadden jullie een ziel. Begrijpen jullie met je 3D-logica waarom het geen menselijke ziel genoemd kan worden? Laat mij jullie meenemen op een reis. Wij vragen dit: Waar zijn jullie geweest – de kern van jullie – de ziel? Wie zijn jullie?

Voordat de Pleiadiers deden wat zij voor deze planeet deden, waar waren jullie toen? Hadden jullie iets van doen met wat er kwam voordat er leven op Aarde was? Vele spirituele leiders – experts in spirituele zaken van jullie Aarde – zullen jullie vertellen dat alles begon toen jullie hier aankwamen. Echt? Dat is grappig! Laat mij jullie vragen, kwam God hier voordat jullie hier kwamen of was God er al? Als jullie ziel inderdaad een deel van God is waren jullie hier tijdens de schepping!!

Ik wil jullie wat informatie geven die de dingen groter kan maken dan alles wat jullie ooit is verteld. Er zijn vele werelden voor die van jullie geweest die hebben meegemaakt waar jullie doorheen zijn gegaan. De Pleiadiers waren de meest recente die verbonden waren met jullie en zij waren jullie spirituele ouders. Zij deden het werk en zij gaan door met over jullie te waken zoals ouders over hun kinderen waken die totale en vrije handelingskeuze hebben zonder kennis van hun ouders.

Er is welwillendheid, liefde en zorg. Er is een ontwaken op deze planeet en jullie zijn voorbij de precessie van de nachtevening en dit was de spirituele kalender die werd opgezet voor deze test. Jullie zijn momenteel in een energie die ik voorspelde en waar ik jullie 23 jaar geleden over heb verteld, en hier zitten wij dan….

Er is een viering in bepaalde delen van het melkwegstelsel vanwege wat er gebeurt met de planeet Aarde. Is dat te groot voor jullie? Oh, kijk niet naar het nieuws van vandaag want jullie worstelen met de oude energie tijdens de transitie en dit is niet waar wij het over hebben. Ik heb het over wereldgebeurtenissen, maar niet de wereld waaraan jullie denken als jullie het nieuws zien, maar eerder een wereld die de Aarde vertegenwoordigt vanaf haar schepping tot nu – een wereld die alle dingen vertegenwoordigt die zijn gebeurd in jullie geschiedenis en wat jullie ermee hebben gedaan. Jullie staan op het punt van grote veranderingen. Jullie hebben vrije wil zoals jullie altijd hebben gehad en altijd zullen hebben, maar wij hebben dit eerder gezien.

Lieve mensen, wij hebben dit eerder gezien! Hier is wat wij jullie willen vertellen: Dat hebben jullie ook! Hebben jullie je dit gerealiseerd?

Wordt vervolgd.