Channeling in Berkeley Springs, West Virginia / De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld 1

Live Kryon Channeling in Berkeley Springs, West Virginia

De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld. 1

Lee Carroll /  29 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Berkeley Springs, West Virginia.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Deze communicatie zal een beetje anders zijn. Het is een overzicht van jullie toekomst en toch is de term “toekomst” ongrijpbaar omdat die bijna elke tijdspanne kan omvatten. Het gaat niet om een onmiddellijke toekomst maar eerder om de toekomst van de planeet in het algemeen.

Dit is het soort channeling waarmee mijn partner moeite heeft omdat de dingen die er vaak worden onthuld buiten het gezichtsveld van zijn driedimensionale brein gaan. Hij ontvangt dit soort boodschappen soms in tweevoud en soms in drievoud. Tegelijkertijd spreekt hij tegen jullie en krijgt hij andere berichten zodat hij degene die hij geeft kan verbeteren, verhogen. Dit gebeurt ook weer als hij het opschrijft. Dit is het beste dat wij kunnen doen als wij een boodschap brengen aan een driedimensionaal brein, en daarom worstelt hij daar soms mee, en als het niet te cryptisch voor hem is, zal hij het gewoon opslaan en de vertaling nogmaals geven.

Dit is de soort boodschappen dat jullie vele malen willen herlezen. Het is de soort boodschappen die jullie in een tijdcapsule zouden willen stoppen zodat jullie hen later kunnen openen en het vollediger kunnen begrijpen als de dingen een beetje zijn veranderd. Over stukjes en delen van de informatie die ik nu geef heb ik al eerder een hint gegeven maar nu willen wij jullie een beeld geven van het grotere plaatje.

Ik spreek vaak over de opwaardering. Mijn partner geeft lezingen over wat jullie te wachten staat, maar zijn lezingen vertegenwoordigen alleen de kinderschoenen van wat er te wachten staat.

Hij kan jullie alleen de dingen brengen die in het raamwerk van jullie begrip passen. Hij geeft het aan een mensheid die stap voor stap in hun logica zal gaan, alleen dingen begrijpen door wat zij weten en niet door wat zij niet weten. Het is een puzzel, nietwaar, proberen om te ontcijferen wat er in een raamwerk kan zitten dat jullie nog nooit hebben ervaren? Het is anders en het gaat langzaam. Maar dit is waar het begint, lieve mensen en het is alles waar wij mee moeten werken.

Ik kan jullie hiervan een vooruitblik geven door jullie te vertellen dat wij, wat er hier op Aarde aan de hand is, al eerder hebben gezien. Lieve mensen, als jullie het melkwegstelsel en alle planeten zouden kunnen vergelijken met een school, dan zou de energie van vandaag het slagen zijn voor de eerste stap van bewustzijn.

Wij hebben dit veel vaker gezien. Het is in dit melkwegstelsel vaker gebeurd met anderen voor jullie en dus weten wij wat er gaat komen omdat de stappen die nu voor jullie liggen dezelfde zijn als bij de anderen voor jullie. Jullie zijn de nieuwelingen in het melkwegstelsel die dit laten gebeuren en jullie aardse beschaving is heel jong en begint net bewust te worden van wat er van belang is en wat niet.

Menselijk bewustzijn apart genomen.

Wat jullie als menselijk bewustzijn beschrijven, is dit niet. Het is gewoon bewustzijn. Het behoort alleen tot de mens omdat jullie mens zijn en het op die manier zien.

Jullie, als menselijke groep, genereren een energie van bewustzijn.En dus noemen jullie het menselijk bewustzijn, maar het is bijna identiek aan het bewustzijn waar de andere planeten doorheen zijn gegaan. Het is een energie die in feite substantie heeft. (hier gaan wij het nog over hebben) Zouden jullie natuurkunde, “menselijke natuurkunde” noemen?

Voor jullie is bewustzijn een door het leven geproduceerd bewustzijn. Alleen leven kan het scheppen. Het vertegenwoordigt individuele- en groepsgedachte- waarden en -veranderingen door de tijd heen. De looptijd van de cirkel van planetair bewustzijn is bijna identiek van planeet tot planeet omdat het melkwegstelsel is gemaakt van deeltjes van dezelfde energie. Het is een prachtig idee en wat het betekent is dat er een algemeen systeem van het leven is, door het hele melkwegstelsel heen en een algemeenheid die overal is aangaande de structuur ervan.

Dit zorgt ervoor dat de bouwstenen van het leven bijna overal een DNA-structuur kunnen zijn. In ontwikkeld leven draagt DNA veel meer dan chemische informatie, maar overal zijn aminozuren, dezelfde als jullie in je lichaam hebben, algemeen voor iedereen. Wij hebben dit eerder gezien. Klinkt dit niet logisch voor jullie omdat jullie al hebben ingezien dat het Universum begon vanuit één Bron, niet uit meerdere bronnen?

Daardoor droeg de Bron de deeltjes van alles dat er vandaag de dag uiteindelijk van is geworden.

Jullie zijn een jonge beschaving, lieve mensen, zo jong dat het moeilijk is om jullie zelfs een idee te geven hoe jong jullie zijn. Jullie zonnestelsel met jullie beschaving als deel ervan heeft zelfs nog geen enkele omloopbaan in het melkwegstelsel voltooid! Het heeft alleen maar een deel van de afstand van een omloopbaan afgelegd. Er zijn bijna 200 miljoen aardse jaren voor nodig om te reizen rondom het centrum van het melkwegstelsel. Hoe voelen jullie je als je weet dat er gemeenschappen en beschavingen op andere werelden zijn, ver van jullie vandaan, die al drie omloopbanen hebben meegemaakt? De Pleiadiers (jullie zaad-biologie)  – een halve omloopbaan. Dit is alleen om duidelijk te maken hoe oud het leven is in dit melkwegstelsel. Sommigen van hen bezoeken jullie maar geen van hen is in staat om jullie te beïnvloeden op de manier zoals jullie dit zelf kunnen. De teams van het melkwegstelsel met leven en jullie, zijn goed verborgen. Tussen twee haakjes – tot nu toe.

Wordt vervolgd.