Channeling in Berkeley Springs, West Virginia / De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld 2

Live Kryon channeling in Berkeley Springs, West Virginia

De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld 2

Lee Carroll /  29 juni 2014.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij hebben eerder planetaire volwassenheid gezien en daarom wil ik jullie een groter plaatje geven. Jullie leeftijd als mens op deze planeet begint al te verklaren waarom de Aarde door zo’n afgrijselijke tijd heen ging. De historische geschiedenis van de aardse civilisaties is gruwelijk, nietwaar? Jullie verleden en jullie geschiedenis is vol van overlevingsenergie: moorden, vreselijke wapens, massavernietiging en helemaal geen elegantie of respect voor het leven.

Martelen was gewoon en publieke executie, het was een sport. Lieve mensen, al deze planeten zijn hier doorheen gegaan! Dit deden zij allemaal omdat beschaving dit doet; het bouwt zich op door tijd en groei. Een deel van de groei gaat niet altijd de weg van volwassenheid. Het heeft de mogelijkheid om zichzelf te vernietigen, of de zaden van zijn kennis, tijdens deze weg. Soms gebeurt dit en soms ook niet.

Zoals jullie weten is jullie Aarde onlangs het punt gepasseerd waarop dit een mogelijk scenario was.

Er komt een tijd waarop een mensenkind van zichzelf bewust wordt. Het ego neemt alles compleet over en alles waar het aan kan denken is zichzelf. Jullie kunnen het zien met de overlevingsattributen op het schoolplein. Jullie kunnen het feitelijk zien als sommigen van hen pestkoppen worden om te overleven, zelfs als volwassenen. Sommige kinderen worden nooit volwassen bewust en blijven ook als volwassenen pestkoppen. Zij vechten en bakkeleien hun hele leven. Zij ontdekken nooit de elegantie en de pracht die wijsheid schept met volwassenheid. Zij sterven vaak jong.

Planetair bewustzijn en wat jullie de “menselijke natuur” hebben genoemd wordt volwassen of wordt het niet. Als jullie als beschaving opgroeien verzamelen jullie kennis en ervaring. Uiteindelijk is er een wijsheid geschapen die een nieuwe manier van denken produceert over betere manieren om dingen op te lossen dan de oude overlevingstechnieken. (oorlog)

Door tolerantie en samenwerking hebben jullie de mogelijkheid om te groeien en te gaan samenwerken, net als het proces waar jullie als kind doorheen gingen.

Jullie moeten dit doen om verder te komen. Kinderen weten dit niet omdat zij het intellect niet hebben om het te zien. Zij weten niet wat zij nog niet hebben ervaren en, zoals jullie weten, zullen sommigen nooit volwassen worden en zal hun leven boosheid weerspiegelen, geweld en gewoon overlevingsdenken, hun hele leven lang. Jullie moeten werkelijk het hele systeem zien door de metafoor van jullie eigen kinderen en hoe zij volwassen worden.

Als jullie je kinderen grootbrengen doen zij dezelfde dingen als beschavingen doen. Zij gaan door de eerste jaren, de moeilijke tienerjaren en hopelijk zullen zij volwassen worden. Ik stel het eenvoudig voor en pas het toe op het bewustzijn van kinderen ten opzichte van de menselijke beschaving, maar laat mij alsjeblieft. De reden? Jullie zijn nog steeds op het speelveld! Jullie duwen elkaar nog steeds heen en weer en zien dan wie er de baas is; jullie krijgen nog steeds reacties; jullie zijn nog steeds aan het overleven – tot ongeveer 50 jaar geleden toen het zich een klein beetje begon te verhogen. Nu zijn jullie voorbij het merkteken waarvoor jullie jezelf hadden kunnen vernietigen, maar jullie deden dit niet. Wij hebben jullie steeds weer verteld wat het tijdschema was en wat de kalenders van de Ouden jullie vertelden. Het verklaart ook waarom ik hier ben – een ware viering van wat jullie hebben gedaan. Nu wil ik verder gaan dan dat in deze aparte channeling.

De onzichtbare energie van bewustzijn

Ik wil met jullie praten over diepgaande, onzichtbare energie die een diepgaand niet herkend systeem vertegenwoordigt.

Er is een aanvulling van energie die velen van jullie interesseert. Jullie kunnen het niet zien maar jullie willen het omdat het jullie aanraakt op manieren die fascinerend zijn. Deze onzichtbare energie is verantwoordelijk voor wat de nieuwe-tijd-mensen en de esoterisch ingestelde mensen het eerst voelen.

Sommigen zijn in staat om op de een of andere manier de energie op te pikken uit iemands auraveld. Een echt intuïtieve medicus  kan feitelijk aanvoelen wat er met een ander mens aan de hand is.

Het veld om jullie heen zendt ziekte, gezondheid en vreugde uit. Wat is die energie? Hoe werkt het? Voor de wetenschappelijk geïnteresseerden onder jullie , jullie zouden het in een fles willen stoppen, mee naar huis nemen en analyseren, nietwaar? Maar dat kunnen jullie niet.

Er is een instituut dat deze dingen samenvoegt (refererend aan het Arlington instituut in West Virginia) en investeert in juist deze energieën  – onzichtbare energieën die een verschil maken. Wat is het dat een lezer of een medium of een futuroloog kan met de toekomst? Waar komt deze energie vandaan en kunnen jullie het wel energie nemen? Waarom is het zo ongrijpbaar? Ik zal jullie direct meer vertellen over dit fenomeen dat een sleutel is naar de toekomst.

Nogmaals, een kind kan niet weten van de elegantie van wijsheid. En kind denkt er niet over na hoe het voordeel kan hebben van de kinderen om hem heen.

Een kind dat door het ego wordt gedreven, dat alleen ontwaakt voor zichzelf te zijn, gaat alleen dingen doen die hetzelf helpen. De enige uitrusting die het kind heeft is basisemotie en wat het nog meer nodig heeft om een oplossing te scheppen op een zeer elementaire manier.

Het kind zal uithalen, schreeuwen, stampen of andere op bepaalde manieren behandelen om de dingen te krijgen die het wil hebben. Als jullie dit kind een schaal met wijsheid zouden geven zou het ernaar kijken en geen idee hebben wat het is. Het zou hem als waardeloos spul weggooien.

Wordt vervolgd.