Channeling in Berkeley Springs, West Virginia De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld 3

Live Kryon channeling in Berkeley Springs, West Virginia

De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld. 3

Lee Carroll / op 29 juni 2014.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De mensheid staat op een kruispunt. Overlevingsbewustzijn staat op het punt om te vormen naar een volwassener manier van denken. Deze onzichtbare energie heeft attributen waarvan jullie niets afweten. Als ik jullie een schaal ermee zou geven, zouden jullie die misschien weggooien. Jullie zouden misschien niet in staat zijn om het te zien. De lichtwerkers en de oude zielen ontdekken de verandering eerst. Alles over deze onzichtbare energie, die wij het kwantumbewustzijn van de mensheid noemen, begint zichzelf te verhogen zodat het een beetje duidelijker te zien zal zijn en iets minder onzichtbaar.

Als jullie nu een andere beschaving zouden nemen, zoals de Pleiadiers of degenen van Orion of de Arcturiers, zouden jullie niets herkennen. Als een kind op een poëzie-bijeenkomst – zo verward zouden jullie zijn! Waar is het speelgoed?  Waarom is dit zo saai? Zijn wij er al?

Allereerst hebben zij geen technologie zoals jullie dit zien. Wat denken jullie daarvan? Omdat fysieke machines die dingen deden al heel lang geleden werden afgedankt. Zij waren veel te langzaam toen men zich realiseerde dat de fysica van het menselijk bewustzijn alles kon scheppen dat zij ooit wilden. Daar gaat het heen, lieve mensen, en jullie weten niet wat het is. Jullie weten niet wat jullie niet weten.

Nu hebben wij jullie daar wel enkele hints over gegeven, laten wij dat dus eens uitwerken. Menselijk bewustzijn heeft geen sluitende definitie die anders is dan degene die ik jullie gaf aan het begin van deze boodschap over een levensenergie. Maar wat als ik jullie zou zeggen dat andere planeten wel een solide definitie hebben?

Waarom? Omdat zij het aan jullie kunnen laten zien op een schoolbord, om een menselijke schoolmetafoor te gebruiken. Het is wiskunde! Het heeft regels en het heeft natuurkunde! Niet alleen dat, het is niet in 3D en het volgt geen enkele 3D-regel. Geen wonder dat jullie het niet kunnen begrijpen!

Ik zou jullie er alles over kunnen vertellen maar het zou helemaal nergens op slaan. Hier is een voorbeeld van de attributen die onbegrijpelijk voor jullie zijn: Wij hebben jullie verteld dat minder dan een half procent van de mensheid dient te ontwaken op een bepaalde manier om invloed te hebben op de hele planeet. Nu, dit zou jullie moeten vertellen dat menselijk bewustzijn niet 3D is. Hoe kan iets dat zo klein is effect hebben op het geheel?

Minder dan een half procent. Het gaat er niet om hoeveel van jullie er zijn omdat dit ”speelveld-praat” is. Kwantumenergie is overal tegelijkertijd en het reageert op andere kwantumenergie volgens de wetten van kwantumenergie.

Luister, lieve mensen, er is een systeem, een samengaan van systemen waar jullie nog helemaal niets van weten.

Mijn uitleg zal nog niet niet in geoefende oren klinken. Het zal niet begrijpelijk voor jullie allemaal zijn en daarom kan het zijn dat jullie het nog eens willen lezen of het in een tijdcapsule zouden willen stoppen.

Hoe leg je het internet uit aan iemand die nog niet weet wat elektriciteit is? Waar moet je beginnen? Hoe leg je uit wat de elegante verschillen zijn van een bepaalde raceauto aan iemand die het wiel nog niet heeft uitgevonden? Dit is vandaag het onderwerp. Hoe vertel ik jullie over iets waar jullie nog geen concept voor hebben terwijl jullie er toch over moeten weten? Laat mij jullie een paar bouwstenen en ook nog een paar metaforen geven.

De wijsheidsbarrière.

Er is iets dat de wijsheidsbarrière wordt genoemd. De wijsheidsbarrière is wat wij hebben beschreven als “wat er gebeurt in de energie van menselijk bewustzijn  als bepaalde attributen zich voordoen die niet kwantitatief zijn maar deze barrière beïnvloeden en zelfs wijzigen”. Het gaat dus niet om hoeveel of hoe vaak.

In plaats daarvan gaat het over andere dingen die zich zullen voordoen binnen de fysica van het bewustzijn waar jullie nog niets over weten. Maar deze dingen moeten op een bepaalde manier verschijnen, een gedistribueerde manier, geen gecentraliseerde manier, om deze barrière te breken. De wijsheidsbarrière is geen muur of obstructie, maar een barrière van energie die erop wacht om geraakt te worden, net zoals de geluidsbarrière erop wachtte om doorbroken te worden.

Als de wijsheidsbarrière is bereikt, breekt hij een oud paradigma van bewustzijn en kan er niets zijn zoals het was.

Toen jullie de geluidsbarrière doorbraken gingen jullie naar huis en zeiden: “Dat is leuk! Laten wij vanaf nu doorgaan met het gebruiken van oude vliegtuigen en oude snelheden”. Nee! Jullie konden bijna niet wachten om een vliegtuig te ontwerpen dat er voorbij zou gaan! Niets bleef hetzelfde en jullie konden de geest niet terug in de fles stoppen. De mensheid is een punt gepasseerd waarin het niet langer in de overlevingsmodus is. Het heeft de wijsheidsbarrière gebroken en is nu in een modus gegaan die het proces van doorgaan begint te bouwen. Jullie kunnen niet makkelijk meer teruggaan naar een minder bewuste staat.

Het is een kwantumattribuut. Denk er eens aan – een wijsheid die het brein van de gehele mensheid verhoogt tot op een punt waarop de meeste geesten akkoord kunnen gaan met dingen die zij zich nooit eerder realiseerden.

Dit alles zonder dat het hen feitelijk is geleerd. Hebben jullie dit gehoord? Nu, hebben jullie dit verwacht? De barrière is gebroken en er kwam een “intuïtieve, volwassen menselijke gedachte” uit voor de hele planeet.

Het omringt de mens op die manier en de menselijke beschaving op zo’n manier dat als er een kind wordt geboren een nieuwe volwassenheid de tweede natuur wordt – de wijsheid om verder te gaan, van tolerantie en hoe puzzels opgelost moeten worden, van mens tot mens. Het heet de wijsheidsbarrière. Nu zijn jullie zover! En het zal jullie geen vonken of vuurwerk in de lucht geven. Er zal geen feest zijn, geen toasts of ballonnen, behalve aan mijn kant van de sluier. Jullie komen tot hetgeen het laat werken en jullie staan op het punt om de envelop te openen die de hele mensheid zal beïnvloeden, niet alleen de lichtwerkers en de oude zielen.

Wordt vervolgd.