Channeling in Berkeley Springs, West Virginia / De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld 4

Live Kryon channeling in Berkeley Springs, West Virginia

De fysica van bewustzijn – de toekomst onthuld. 4

Lee Carroll / op 29 juni 2014.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Jullie staan op het punt om de knop in te drukken van fysica waarvan jullie niet eens wisten dat het bestond – en het zal tijd nodig hebben.

Het ontbrekende deel is het deel dat ik jullie wilde geven – het ontbrekende stukje. Hoe moet is dit uitleggen? Mijn partner, ga heel langzaam. (tegen Lee). De mensheid verklaart dingen alleen vanuit wat zij weet, niet vanuit wat zij niet weet. Hier is een voorbeeld: Misschien kijken wetenschappers naar de ruimte en vinden attributen die zij niet kunnen verklaren. Het lijkt geen Newtoniaanse wetenschap te zijn, maar Newtoniaanse wetenschap is overal de gouden standaard van beweging , dus de wetenschap worstelt om de formules te vinden die het onuitlegbare in Newton-boxen te doen. Welkom bij de donkere materie! Jullie gaan later lachen om de box waarin jullie zaten. Nu, wij hebben het jullie eerder gezegd maar dit is de menselijke verwachting in logica.

Neem wat bekend is en bekijk wat er onbekend is en probeer het onbekende te plaatsen in dozen, zelfs als het ingewikkelde dozen zijn en zelfs als zij nergens op slaan. Zelfs als zij mysterieus zijn! In plaats van actief te gaan zoeken naar ontbrekende wetten van natuurkunde, gaat men verder met wat men wel weet.

Wel, laat mij jullie zeggen dat een van de grootste delen van deelinformatie degene is die jullie missen. Waarom zouden jullie de bekende energie van bewustzijn scheiden van de wereld der natuurkunde? Energie heeft ook delen, en van klein naar groot werken zij allemaal samen. Atoomstructuur schept energie!

Bewustzijn is energie en schept kwantumwetten. Het ontbrekende deeltje van begrip of realisatie is de natuurkunde van bewustzijn!!!

Luister naar mij: Hoe definieert de mensheid bewustzijn? “Wel” zouden zij kunnen zeggen, “Bewustzijn is een concept en het beschrijft een van zichzelf bewuste staat van een mens. Het kan niet gemeten worden omdat het alleen maar een concept is.” Nee, dat is het niet! Wat denken jullie hiervan: Zwaartekracht is een concept dat beschrijft waarom jullie dingen laten vallen. Het kan niet gemeten worden omdat het alleen maar een concept is. Jullie weten wel beter!

Zwaartekracht is onzichtbare energie die berekend kan worden en het is kwantumenergie. Bewustzijn is hetzelfde. Het is fysica en jullie zouden daaraan moeten wennen omdat dit een van de volgende gebieden van natuurkunde is dat jullie uit 3D vandaan zal trekken naar het multidimensionale. Wat jullie als concept denken over bewustzijn, is dit niet. Jullie zijn je er niet van bewust dat er regels van bewustzijn zijn en dat het een deel is van kwantumfysica.

Er zijn regels, axioma’s, wiskunde, grafieken en oplossingen. Er zijn prachtige attributen die tot nu toe onbekend zijn met betrekking tot de natuurkunde van het bewustzijn. Als jullie dit beginnen te zien zal het gaan uitleggen wat er gaat gebeuren en wat de weg naar de toekomst is. Maar op dit moment zien jullie dit niet zo. Het ontbrekende deel is de kennis dat jullie bewustzijn kunnen volgen en meten, dat jullie het in kaart kunnen brengen, zelfs buiten de mensheid. Het is prachtig! Stel je eens voor hoe het is zonder de elegantie van de Newtoniaanse regels en je afvragen hoe de beweging van dingen in het zonnestelsel werkt – dit hoeven jullie niet te doen. Newton bracht het samen.

Zijn wiskunde stelt jullie nu in staat om een raket af te vuren en jaren later een asteroïde te ontmoeten die niet gezien kan worden met het menselijk oog! Het is pure wiskunde en voorspelbaar en dit schept enkele prachtige potentiëlen.

De technologie die jullie hebben en waarmee jullie op deze planeet werken is zo mooi en behulpzaam en wordt naar jullie toegebracht door de kennis van de natuurkunde die jullie kennen. Er is actie en reactie; druk hierop, dan zal er daar iets gebeuren. Als jullie de wetten van natuurkunde begrijpen kunnen jullie je levens beter maken en, zeker, hebben jullie dit al gedaan.

Op dit moment begrijpt en gebruikt de mensheid de vier basiswetten van natuurkunde. Wij hebben jullie verteld dat er zes zijn, maar zelfs zonder de laatste twee zijn jullie je ervan bewust hoe jullie de eerste vier moeten gebruiken. Het heeft de mensheid veranderd . Prachtig! Wat als ik jullie nu vertel dat hetzelfde scenario bestaat met betrekking tot bewustzijn?

Er zijn wetten van bewustzijn die net zo zijn als de wetten van natuurkunde omdat zij causaal zijn.(een ding veranderen laat een ander ding veranderen).

Maar in de kwantumwereld zijn deze wetten van beweging van bewustzijn niet lineair en dus scheppen zij andere soorten reacties. Nu, mijn partner, het wordt moeilijker (sprekend tegen Lee). Ik laat mijn partner nu dingen zien en hij kan hen niet in woorden uitdrukken. Ik zeg dus, doe gewoon je best. Hij ziet de emotie ervan: OMG!

Nieuwe soorten wetten van Natuurkunde

Als jullie de wetten van natuurkunde van bewustzijn zouden kennen zouden jullie een betere wereld kunnen bouwen. Luister naar deze attributen: Allereerst, bewustzijn reist niet van plaats naar plaats; het reist niet in een directe richting; het reist niet!

Bewustzijn is niet op een plaats en gaat dan naar een andere; bewustzijn breidt zich niet uit. Het wordt niet groter of kleiner. Bewustzijn IS gewoon. Het bewustzijn van natuurkunde is net als de attributen van 3D-natuurkunde, het is er gewoon en wacht erop om verhoogd te worden of niet, gebaseerd op de andere wetten eromheen. Als bepaalde wetten of regels worden toegepast veranderen andere wetten samen. Bewustzijn is de lijm van het bestaan van het leven. Als er een formule voor zou bestaan, is het deze.

Laat mij jullie vertellen over een paar factoren die kunnen worden toegepast op bewustzijn om verandering te krijgen. De ene wordt de welwillendheidsfactor genoemd. Wisten jullie dat als de fysica van bewustzijn wordt verkend, en de wijsheidsfactor wordt toegepast, (verdiend door het passeren van de wijsheidsbarrière), wat er dan gebeurt, een exponentieel begrip en toepassing is van de wetten van bewustzijn dat een factor schept die op zijn beurt welwillende actie schept? Oh, dit is ingewikkeld, mijn partner! Kun jij dit beter vertellen? (Lee schudt zijn hoofd)

Laat mij het zo vertellen: Nu, op dit moment op deze planeet is er een worsteling tussen energiekrachten. Vanwege het bewustzijn dat jullie hebben ontwikkeld en de “wetten” die jullie op zijn plaats hebben gezet door de natuurkunde van bewustzijn is er een gevecht opgekomen van vele dingen op de planeet waar wij nooit eerder over hebben gesproken. Is er kwaad op de planeet? Ja. Zijn er entiteiten die die binnen willen komen en de boel willen verstoren? Ja. Is dit schokkend? En waarom zou dit zo zijn? Lieve mensen, het is omdat wat jullie hebben geschapen in de natuurkunde van bewustzijn en door de wetten die jullie hebben toegepast, jullie duwen tegen laag bewustzijn op een manier die het dwingt om uit de weg te gaan! Onthoud, het is de 3D-manier van overleven. En wat denken jullie dat het gaat doen? Vechten! Snappen jullie dit?

Wordt vervolgd.