Channeling in Mount Shasta, Californië /  Het “snelspoor-systeem” 1

Live Kryon channeling in Mount Shasta, Californië.

 Het “snelspoor-systeem” 1

Lee Carroll / 14 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht bij Mount Shasta, Californië, op 14 juni 2014.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Tijdens het proces dat wij channeling noemen stapt mijn partner opzij en komt er in, wat jullie de pijnappelklier-portaal  zouden noemen, een stroom van pure intuïtie, in echte tijd. Het wordt afgeleverd op een manier die jullie hebben omschreven als channelen en in dit proces is het belangrijk dat de filters van mijn partner ook opzij geschoven worden.

De filters zijn menselijke filters van nauwkeurigheid, oordeel en menselijke ervaring – alle dingen die een vooroordeel kunnen geven bij een boodschap zoals deze.

Dit is wat hij 25 jaar heeft beoefend om op een punt te komen waarop hij open kan staan tot op een punt waarop er heel beperkt vooroordeel in gedachten is. Met andere woorden, moet hij zijn menselijkheid opzij zetten en pure boodschappen door laten komen zonder hen te wijzigen door wat hij denkt dat zij zouden kunnen betekenen.

Er zijn mensen in deze samenstelling die dit kunnen onderscheiden (in het publiek) en die weten dat de boodschappen echt zijn. Dit is iets waar wij op rekenen – dat er in plaatsen zoals deze lichtwerkers zijn die het verschil kennen en in staat zijn om de integriteit te voelen van de waarheid en de puurheid van mijn boodschappen door mijn partner heen. Dit zijn degenen die zien dat er geen agenda aanwezig is behalve een: De vreugde van felicitaties van wat er hier aan het gebeuren is.

Vanmorgen vertelde ik jullie dat er niet zoiets als voorbeschikking bestaat. Wij vertelden jullie dat de mens wijd openstaat om te kiezen en tijdens deze dag van presentaties van wetenschap en onderzoek en zich ontvouwende wereldgebeurtenissen klinkt dit luid door. Zou het kunnen zijn dat mensen de keuze hebben om uit de oude tijdgeest te stappen van het veroveren van elkaar, van historische haat en letterlijk te veranderen wat jullie de menselijke natuur zouden noemen?

Dit is al heel lang de belofte geweest en nu hebben jullie het vandaag ook van anderen gehoord (tijdens de conferentie) die geen channelaars zijn maar eerder wetenschappers.

Zou het kunnen zijn dat het lichaam erop wacht dat jullie dit soort onzichtbare krachten beschikbaar maken? Geloven jullie dit? Het is niet de eerste keer dat wij deze vraag stellen. Dus wil ik het hier eens over hebben.

In de afgelopen drie weken begon ik jullie informatie te geven over een hulpsysteem dat ik het snelspoor naar verlichting noem en dat de lijn volgt van wat jullie vandaag geleerd hebben over de potentiëlen en de mogelijkheden die bestaan binnen het menselijk veld. Sommige hebben jullie misschien al eerder gehoord, maar nu breng ik hen samen als één pakket in de schaduw van de berg (verwijzend naar Mount Shasta) zodat jullie dit direct kunnen horen.

Om het in volgorde te zetten, lieve mensen, ga ik jullie vier attributen geven van wat ik een hulpsysteem wil noemen dat nu voor jullie beschikbaar is en nieuw is. Jullie zijn het belangrijke punt van 2012 gepasseerd en jullie zitten nu letterlijk in de eerste jaren van beslissingspunten waarbij andere civilisaties hebben gefaald, maar jullie niet. Jullie onderzoeken het voorzichtig en kijken er nu naar, oude zielen. Wij vertelden jullie dat de sneeuwbal van potentiëlen aan het rollen was gebracht, en dit is ook zo. Het is de sneeuwbal van Hoger Bewustzijn op Aarde. Wij kunnen de potentiëlen zien vanuit een groter perspectief dan jullie dit kunnen. Het gaat veel verder dan ieder van jullie individueel kan zien en het heeft onze profetieën naar jullie toegebracht over wat er vervolgens zou kunnen zijn.

Ik presenteer jullie het snelspoor-systeem. Zou het kunnen zijn dat jullie geloof vandaag sterker is dan ooit tevoren? Zou het kunnen zijn dat deze onzichtbare kracht die is geschapen door wat jullie je geest noemen, dingen zou kunnen triggeren die enorm zijn rondom jullie heen, die de omgeving veranderen, jullie lichamen en meer?

Wees voorbereid op enkele tegenstellingen. Ik wil dat jullie alles weggooien dat jullie dachten te weten en gaan luisteren. Het eerste waarover wij gaan praten is het aangeborene.

Het aangeborene

Het aangeboren intelligente lichaamssysteem komt niet vanuit de hersensynaps en wij hebben jullie dit eerder verteld. Er zijn hele channelings hierover en jullie kunnen het terugzoeken als jullie dit willen. Het menselijk brein is goed in wat het doet. Het is een meesterlijke chemische computer die informatie opslaat en weer teruggeeft voor jullie overleving als dit gestimuleerd wordt. De hersenen helpen jullie beslissen wat te doen gebaseerd op gegevens uit het verleden die zijn opgeslagen. Dit is geen intuïtie. Dit is berekening.

Intuïtieve gedachten voelen niet eens als een synaptische hersenfunctie. Het komt en gaat zo snel dat jullie er zelfs niet zeker van zijn dat het er was. Dit op zichzelf zou jullie iets moeten vertellen – dat er een ander soort communicatie aan de gang is en die zich op een compleet andere manier presenteert dan de gedachten van de hersenen, door wat wij het portaal van de pijnappelklier zouden willen noemen. Er is veel meer dan dat bij betrokken maar voor nu zullen wij het alleen cellulaire intelligentie noemen – het aangeboren systeem van het lichaam.

Het aangeborene begint zich steeds meer te laten zien in de menselijke zienswijze. Het is een snelspoor voor jullie en het schept betere intuïtieve gedachten. Het ingeborene trekt iets omhoog dat nu een veel grotere bron begint te zijn dan het ooit is geweest – de Akashakroniek van de mens. Wij hebben jullie dit eerder verteld. Mensen gaan zich de laatste keer weer herinneren, en de keer daarvoor. (vorige levens) Zou het mogelijk kunnen zijn dat jullie elke keer als jullie geboren worden niet vanaf nul hoeven te beginnen?

Bij andere zoogdieren is dit niet zo, maar bij jullie wel! Is het mogelijk dat jullie kunnen ontwaken en je een aantal dingen herinnerendie jullie helpen om sneller te ontwaken? Klinkt het aannemelijk dat jullie in staat moeten zijn om je de wijsheid te herinneren die jullie door de eeuwen heen op Aarde hebben vergaard?

Stel je een snelspoor-systeem voor waarin jullie in het volgende leven ontwaken en niet door alle fouten van dit leven heen hoeven te gaan. Stel je eens voor! Het aangeborene is het deel van het lichaam dat luistert naar de wijsheid van geloof uit het verleden. Het haalt het uit de Akasha en geeft jullie de informatie die jullie nodig hebben omdat het weet dat jullie erin geloven en door het bewustzijn van de oude ziel dat jullie hebben en dat zichzelf nu laat zien. Het is een snelspoor-systeem naar nieuwe zienswijzen en een verandering in de basis van jullie leefstructuur. Dit is pas een van de vier systemen.

Ga naar deel 2.