Channeling162: Minneapolis, Minnesota. / De Toekomst van het DNA. 1

KRYON Channeling 162:
Minneapolis, Minnesota.

De Toekomst van het DNA. 1

1 augustus 2015 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Minneapolis, Minnesota, op 1 augustus 2015.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Mijn partner doet een stapje opzij, zoals hij dit moet doen om een channeling te kunnen geven. Hij weet hoe dit gaat en heeft het al vele malen gedaan. Hij is dan op een bepaalde plaats, als jullie het zo willen noemen, en hij luistert zoals jullie dit doen. Hij is wel eens afgeleid, maar niet op de manier waarop dit bij jullie gebeurt en hier heeft hij eerder over verteld.

Hij spreekt nu niet, dat doe ik, en nogmaals zeggen wij dat de perceptie helder moet zijn om te begrijpen wat er wordt gezegd. Ik spreek nu over dingen die verder gaan dan zijn kennis en ik heb het nu over de echte energie van deze planeet die momenteel fysiek is. Wij hebben het vaak over “vreemde” natuurkunde gehad, maar dit gaan wij vandaag niet doen. In plaats daarvan gaan wij het hebben over fysieke, driedimensionale dingen die jullie beïnvloeden door een Multidimensionale bron die hetgeen jullie weten en begrijpen, verandert.

De planetaire Opwaardering is wat door velen is geprofeteerd.

Wij vertellen al jaren dat er fysieke verandering naar de planeet zou gaan komen. De profetieën zijn op hun eigen, vage manier, duidelijk geweest en zij zeggen dat het bewustzijn van de planeet zelf omhoog gaat en dat de planeet “zachter” zal worden in zijn menselijkheid en dat er onverwachte dingen zouden gaan gebeuren.

Wij hebben jullie zelfs verteld dat jullie zelfs een “wild card” zou kunnen komen en dat jullie meer van deze dingen zouden krijgen. Deze wild cards zouden onverwachte of onmogelijke dingen zijn – wereld-veranderende uitvindingen die jullie niet hadden verwacht en zelfs geen welwillendheid hadden verwacht. Er komt zachtere energie naar jullie toe, en die is heel zoet, en velen hebben gezegd dat dit een goede voorspelling en een heerlijke profetie is.

Ik zal jullie echter vertellen wat er werkelijk gebeurt en ik zal jullie het abc hiervan geven, zoals jullie dit noemen. Ik zal jullie de 3D-realiteit geven van wat er om jullie heen gebeurt.

Sommige dingen zullen jullie toe lijken een terugblik te zijn, maar dit is niet zo. Het is een versterking van vele kleine deeltjes die ik jullie eerder heb gegeven om jullie te laten zien wat er vandaag de dag gebeurt. Het onderwerp is: DNA.

DNA is niet gewoonweg een chemische molecule in je lichaam. Het is een Multidimensionaal deel van goddelijkheid. De molecule die jullie DNA noemen, lieve mensen, is in het hele melkwegstelsel te vinden. Het is leven en het is de manier waarop leven overal wordt gevormd. Het is het patroon en de geometrie van het leven, overal, en op een dag gaan jullie dit zien als jullie in staat zijn om leven dat jullie buiten je eigen planeet vinden, te onderzoeken.

DNA kan alleen veranderen door natuurkunde en het is natuurkunde dat chemie controleert. Het staat op het punt te veranderen.

De Natuurkunde van Bewustzijn

Laat mij een paar dingen terug halen die ik in het verleden heb gezegd zodat jullie kunnen zien hoe zij passen bij de lessen van vandaag. Zesentwintig jaar geleden, toen ik begon met het brengen van deze boodschappen, vertelde ik mijn partner om in zijn eerste boek te schrijven dat het magnetisch raster van de Aarde omhoog zou gaan. En dit heeft het zeker gedaan. Dit is nu wetenschappelijke geschiedenis en het magnetische Noorden bewoog sinds die tijd een paar graden. Ik bracht de boodschap dat jullie magnetisch raster is gerelateerd aan, of ineengestrengeld is, met de NATUURKUNDE VAN HET MENSELIJK BEWUSTZIJN. Wees hier duidelijk in: Bewustzijn is geen onregelmatig esoterisch ding dat niet gemeten kan worden. Het is echte natuurkunde die jullie gewoon nog niet hebben gezien. Door vele experimenten op de planeet is men zich ervan bewust dat de kracht van het magnetisch veld zich verhoogt door menselijk massabewustzijn (een samenhang met passievolle gebeurtenissen op de planeet).

Als jullie uiteindelijk in staat zijn om Multidimensionale velden op een betere manier te meten zullen jullie in staat zijn om de correlatie tussen het magnetisch veld van de Aarde en het menselijk bewustzijn, te zien. Daarom zou je kunnen zeggen: “Zoals het met het raster gaat, gaat het met het menselijk bewustzijn.” Nu weten jullie waarom ik “de Magnetische Meester” word genoemd.

Wordt vervolgd