Channeling 171: Channeling 171: Columbus, Ohio, Maine. / In Verbinding Komen. Deel 2 – 1

Live Kryon Channeling 171:
Columbus, Ohio, Maine.

In Verbinding Komen. Deel 2 – 1

10 april 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Columbus, Ohio.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De Groep is nog steeds hier en de luisteraars van de toekomst zijn ook hier. Lieve luisteraar en lezer van de toekomst, is het niet interessant dat het voor sommigen nu het verleden is? Maar op de een of andere manier zijn wij allemaal samen in het “nu!”

De lering van deze dag is, door ontwerp, dat de mens elk jaar weer een beetje meer multidimensionaal wordt. De processen van jullie realiteit en jullie leven kan op die manier omhooggaan, omdat de nieuwe gereedschappen een deel van jullie normale, bewuste leven worden. De menselijke natuur zal beginnen te veranderen en er komt een verhoging van jullie bewustzijn aan. Dit alles zal jullie helpen om te gaan met de oude gewoonten en de oude manieren van leven, als jullie dit willen.

Veranderen is moeilijk. Verandering is moeilijk omdat het andere dingen schept die ook moeilijk zijn. Jullie veranderen het ene ding en dan veranderen andere dingen om jullie heen.

Jullie weten dit intuïtief en er is weerstand tegen. Deze weerstand is volkomen normaal en algemeen en uiteindelijk zullen jullie door dit ongerief heen komen. Het interessante dat wij jullie willen vertellen en jullie er misschien zelfs van overtuigen, is dit: De veranderingen die jullie doorvoeren scheppen niet alleen meer veranderingen maar ook meer overvloed.

God is zo verliefd op jullie dat deze God, deze creatieve bron, ziet wat jullie doen en bevoordeelt de overvloed ervan met synchroniciteit.

Het hele concept trotseert jullie realiteit en jullie natuurkunde. Vertrouwen op het onzichtbare is moeilijk! Toch heeft Spirit multi-dimensionaliteit en jullie niet. Spirit houdt zoveel van jullie dat de beloning voor jullie vertrouwen dat alles dat jullie zullen doen een “weldadige schijn” over zich zal hebben. Jullie gaan je beter voelen over wat jullie doen dan ooit tevoren en jullie zullen ervan genieten.

Stel je voor dat jullie het onbekende binnengaan en daar lichtzinnig over zijn in plaats van bang te zijn. Dit is de houding van vertrouwen die Spirit ziet en dit zegt heel veel over wie jullie zijn.

Het DNA dat jullie hebben, dat ook is afgestemd op het bewustzijn dat jullie genieten, ziet dit ook. Dit geldt ook met jullie hart, je pijnappelklier en jullie logische brein. Dit is de kracht die wij in het verleden hebben beschreven als “pure intentie” of “compassievolle actie”. Dit werkt allemaal samen om het voor jullie comfortabel te maken.

Dit is nieuw. In het verleden toen jullie je vertrouwen gingen leven, was er geen supportersteam zoals dit er nu is. In een oudere energie was het niet zoals het vandaag de dag is. Jullie hadden het nog niet geschapen, maar nu hebben jullie het. En nogmaals zeggen wij dit: Dingen zijn niet altijd wat zij lijken te zijn en wat jullie vandaag proberen kan heel goed werken, ook al lukte dit daarvoor niet.

Ik zou deze korte, speciale boodschap “In Verbinding Komen” deel 2, willen noemen. Het is een toevoeging aan de laatste boodschap die ik gisteren gaf. Deze laatste boodschap staat ter beschikking van jullie allen zodat jullie die kunnen horen en lezen als jullie dit willen. Maar deze boodschap zou op zichzelf al zinvol moeten zijn.

Een nieuw soort verbinding

In een terugblik spraken wij over jullie DNA dat een multidimensionale draaiing in zich heeft.

Wat dit betekent is dat het gedeeltelijk kwantum is (het heeft kwantumattributen die zijn bewezen). Wij hebben jullie ook verteld dat daardoor jullie DNA een kleine “kwantumgebeurtenis” kan scheppen.

Wij hebben jullie ook verteld dat deze nieuwe energie op de planeet de hele mensheid verandert, niet alleen de oude zielen. Vele mensen ontwaken voor nieuwe soorten mogelijkheden en zij gebruiken deze mogelijkheden om vele dingen te doen die magisch voor jullie lijken omdat zij zo anders zijn.

Wij vertelden jullie ook dat jullie Akashakroniek aanwezig is in het onmetelijke geheugen van het DNA dat onlangs door de wetenschap werd gezien als de opslagplaats van gegevens en informatie die voorheen onbekend was.

Dus wat voorheen werd betiteld als “Rommel-DNA” wordt nu gezien als een ongelooflijke hoeveelheid informatie bevattend. Jullie Akasha is een deel hiervan (zoals wij jullie jaren geleden hebben verteld), en het gaat naar voren komen op manieren die jullie niet hebben verwacht – en jullie zullen het niet gaan geloven.

Er zullen dingen binnen individuele mensen gebeuren die jullie opzij zullen schuiven als niet echt omdat de mens die jullie zijn, en die jullie kennen en waar jullie van houden, tot nu toe alleen heeft bestaan in 3D (een beperkte dimensionaliteit).

Zelfs kleine kwantumdingen zullen onverwacht zijn. Wat doet de mensheid, met name in de oude energie, als zij iemand vinden die volledig psychisch is?

Iedereen zal er iets van willen hebben of loopt er hard voor weg. Het wordt vaak magisch of slecht genoemd. De regering wil het, hoewel het niet helemaal wordt begrepen.

Velen ontkennen het gewoon en weten niet wat zij hiermee moeten doen. Wat als ik jullie vertel dat dit eenvoudige voorbeeld alleen maar een voorproefje is van wat er gaat gebeuren? Zijn jullie daar klaar voor?

Een super-psychisch persoon, iemand die zelfs een “voor-wetende” genoemd kan worden (iemand die kan voorspellen), is iemand die de potentiëlen van de realiteit kan oppikken die bestaat in de cirkel van de tijd.

Deze persoon zal over gebeurtenissen spreken alsof zij al hebben plaatsgevonden. Potentiëlen dragen dezelfde energie als het echte ding. Soms worden helderzienden op een voetstuk gezet of worden zij in een soort geheime kamer gezet. Zij kunnen correct zijn in wat zij zien – of niet – afhankelijk van wat mensen doen met de potentiëlen. Maar zij worden gezien als anders en sommige mensen zijn er vaak bang voor.

Een helderziende kan de politie steeds helpen en toch zullen veel politiemensen de deur dicht houden en met hun ogen rollen en zeggen dat het niet waar is. Het is voor hen niet echt, omdat het niet iets is waar zij in 3D mee om kunnen gaan. Snappen jullie wat ik bedoel? Dit gaat veranderen. Steeds meer mensen gaan zich bewust worden van speciale dingen die alleen zij kunnen doen. Zij zullen speciale herinneringen hebben en zij zullen niet weten wat zij hiermee moeten doen. Zij kunnen zelfs potentiëlen om hen heen oppikken.

Wordt vervolgd