Channeling 171: Columbus, Ohio, Maine./ In Verbinding Komen. Deel 2 – 2

Live Kryon Channeling 171:
Columbus, Ohio, Maine.

In Verbinding Komen. Deel 2 – 2

10 april 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Een “Wo”-voorbeeld

Ik wil dit eenvoudig houden want daardoor kunnen dingen het best begrepen worden. Ik wil jullie bij Wo introduceren. Dit is echt geen parabel zoals de anderen, maar gewoon een voorbeeld. Wo is tussen de vier en zes jaar oud en hij is in de nieuwe energie. Wo begint zijn ouders te vertellen wie hij is geweest. Hij vertelt hen hoe het was toen hij in de familie was, maar op een andere manier. Hij zegt tegen zijn moeder: “Jij bent de beste moeder die ik tot nu toe heb gehad.” Wo begint dingen te vertellen die vreemd zijn omdat dit kind zich zoveel details herinnert over dingen die hij niet zou kunnen weten omdat zij in een andere tijd plaatsvonden.

Laat mij jullie vertellen waarom Wo in staat is om zich zijn Akashate herinneren. Hij is een nieuw kind met een toegenomen DNA-efficiëntie. Hij vertegenwoordigt het begin van wat wij de evolutie van het bewustzijn hebben genoemd. Hij heeft hierdoor DNA dat een klein beetje anders is. Jullie kunnen het chemisch niet meten, maar jullie kunnen het zien in wat hij zegt en doet. Jullie kunnen hem een slimmere, wijzere Wo noemen, maar wij zeggen dat het anders is dan dat. Hij vibreert hoger – een ander bewustzijn dat hem in staat stelt om zich snel dingen te herinneren uit zijn aardse verleden.

Hij wordt een beetje multidimensionaal. Toch heeft het kind geen verleden als volwassene in zijn huidige leven. En daarom heeft hij geen sociale terughoudendheden. Hij heeft nog geen “geloofsdoos!”

Wo weet niet beter en daarom gooit hij eruit wat hij ziet, voelt en zich herinnert. Hij is ook zeer alert op de reactie van zijn ouders.

Zijn ouders zijn alles voor hem. Geloven zij hem? Snoeren zij hem de mond? Gaan zij hem vertellen dat het alleen maar een droom is? Of gaan zij luisteren? De manier waarop zij reageren gaat bepalen hoe Wo zijn volgende zin gaat construeren, en de volgende zinnen vanaf dat moment, over zijn waarheid.

Wo gaat ermee door met hen te vertellen wie hij is geweest, waar hij is geweest en wat hij heeft gedaan. Er ligt niets in de weg bij zijn verse geheugen en er zijn geen regels over hoe hij zich sociaal dient te gedragen. Hij weet niet wanneer hij stil moet zijn of dat zij denken dat hij vreemd of griezelig is.

Alles wat hij heeft zijn zijn ouders en hij kijkt nu zorgvuldig naar hen. Hij kan voelen hoe zij dit alles opvatten. Hij vertelt gewoon de waarheid en Wo ontwaakt als kind in een geheel nieuwe energie. Maar als kind dient hij aanvaard te worden.

Advies voor ouders die een “Wo” hebben

Het eerste wat ik jullie dus wil vertellen is dat velen van jullie een “WO” kunnen hebben die er al is of die nog gaat komen. Wat gaan jullie met je kinderen of kleinkinderen doen als zij dit gaan doen?

Ik spreek nu tegen een zwangere moeder, zij is nu in de zaal. Lieverd, jij gaat iets van jouw kind krijgen. Jij hebt nu een geloofssysteem dat in een doos zit. Ik weet tegen wie ik het heb. Ik wil niet dat jij daar bang voor bent.

Ik ga jou aanwijzingen geven die aanwijzingen voor iedereen zijn, en hier zijn zij: Als een kind begint te praten over wat het zich herinnert uit zijn Akasha, luister dan. Wat je ook doet, stop en luister.

Als je te laat bent voor het werk of school wil ik dat je stopt en luistert. Het werk kan wachten.

De reden waarom ik jullie dit vertel is omdat dit soort herinneringen niet noodzakelijk lang blijven voorkomen bij jullie “Wo”.

Het kan zijn dat jullie dit niet nogmaals horen omdat het kind, als het opgroeit, ook van de ”doos” hoort, over wat degenen om hem heen, inclusief zijn leeftijdsgenoten, voelen dat accuraat en waar is. Hij zal spreken over de engel in de kamer die tegen hem spreekt en die voor hem echt is. Hij zal hem echt blijven vinden totdat hij het een leeftijdsgenoot vertelt die er niet klaar voor is om dit te horen. Misschien is het een ouder kind dat hem belachelijk maakt omdat hij gelooft in de ”tanden-fee” en alle andere onechte figuren. Dan zal het kind zijn mond houden.

Reacties van leeftijdsgenoten en ouders zijn zijn antennes en zij luisteren allemaal of zij geaccepteerd worden. Als jullie het wegvegen of niet accepteren zal hij vanaf dat moment stil zijn en uiteindelijk zal het vergeten worden. Ik wil dat jullie het kind duidelijk maken dat jullie geïnteresseerd zijn en dat jullie de verhalen geloven en dat jullie gefascineerd zijn. Vertel het kind dat jullie houden van wat er is gezegd. Stop en luister.

Ik wil dat jullie je acceptatie uitsturen over alles wat Wo jullie vertelt. Als er een mogelijkheid is wil ik dat jullie vragen stellen. “Vertel mij nog meer! Deze informatie is heel goed! Het is heerlijk dat jij mij deze dingen vertelt. Ik hou zelfs nog meer van jou. Vertel mij alsjeblieft meer.”

Als het kind deze acceptatie ziet, vader en moeder, zal ik jullie iets vertellen: Dan maakt het niet uit wat zijn leeftijdsgenootjes doen omdat hij altijd een vriend heeft die hij over de engel in de hoek kan vertellen, of die hij kan vertellen dat hij zich herinnert wie hij was of over hoe vaak hij heeft geleefd.

Het gaat steeds vaker gebeuren op deze planeet en met vrije keuze hebben jullie nieuwe ouders de mogelijkheid om snel te begrijpen wat er vervolgens gebeurt en hoe je een kind dient te behandelen dat zich het “grotere plaatje” gaat herinneren. Dit is de mens die een beetje kwantum gaat worden.

Word vervolgd.