Channeling 171: Columbus, Ohio, Maine. / In Verbinding Komen. Deel 2 – 3

Live Kryon Channeling 171:
Columbus, Ohio, Maine

In Verbinding Komen. Deel 2 – 3

10 april 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zullen jullie je Akasha toestaan om dingen naar voren te brengen?

Laten wij Wo achterlaten bij zijn ouders en naar een ander voorbeeld kijken. Jullie hoger bewustzijn als oude ziel kan mogelijk ook de engel in de hoek zien. Misschien komt die voor jullie tot leven en misschien kunnen jullie feitelijk in staat zijn om te communiceren – niet met een geest en niet met een spook – maar met datgene dat de liefde van de Schepper vertegenwoordigt. Deze magische vriend die jullie als kind gehad kunnen hebben komt weer tot leven!

Laat mij jullie dit vragen: Zullen jullie dit toelaten of is het te laat? Zitten jullie te diep in de doos om te veranderen? Als jullie uit je Akasha herinneringen gaan krijgen en mogelijkheden van wie jullie werkelijk zijn, wat zullen jullie dan doen?

Misschien zal het zijn in levende dromen die jullie de pracht proberen te laten zien van jullie doel op Aarde. Zullen jullie dit behandelen als een droom, als een fantasie of misschien als een griezelig ding? Zullen jullie het vergeten en de deur dicht doen en niemand erover vertellen? Of zullen jullie het uitschreeuwen tegen degenen die willen luisteren en het geloven en het vieren? Jullie zien: het kan verkeren.

Oude zielen, jullie zijn degenen die gaan beginnen met het hebben van deze dromen, deze nieuwe realiteiten. Als jullie DNA in efficiëntie gaat toenemen en jullie toestemming geven voor een hoger bewustzijn, kan het beginnen. Het zal niet alleen bij de kinderen gebeuren.

Het kan niet alleen bij hen gebeuren omdat jullie op dit moment degenen met de meeste ervaring zijn. De kinderen zullen daar uiteindelijk komen omdat ook zij oude zielen zijn, maar jullie hebben de wijsheid om het nu te gebruiken.

Als deze dingen bij jullie als volwassenen gaan gebeuren, het maakt niet uit hoe oud je bent, is er een tendens om dit te onderdrukken. Misschien zullen jullie het ter discussie stellen en naar iemand toe gaan die wil luisteren en zeggen: “Er gebeurde mij iets griezeligs.” Haal het niet in je hoofd om dit te zeggen! Het is niet griezelig; het is normaal. Het enige dat vreemd is, is een mens die eonenlang heeft geleefd met de grootse potentiëlen hiervan en dit nooit heeft gebruikt. Dat is vreemd!

Als jullie iemand zijn die tijd kan transmuteren, en er zijn er hier een paar die exact weten waar ik het over heb, wil ik dat jullie dit gaan claimen. Als er hier mensen zijn, of onder de lezers en luisteraars, die hadden wat ik een multidimensionale ervaring hadden, wil ik niet dat jullie aan iemand gaan vertellen dat het griezelig was. Ik wil dat jullie rechtop staan en claimen dat jullie uit de 3D doos gaan en dat jullie je gaan realiseren dat jullie ervaringen hebben die jullie hebben verdiend! De opwaardering is hier en de oude ziel gaat de nieuwe gereedschappen voelen!

Bij sommigen van jullie gaan vreemde dingen gebeuren die alleen vreemd zijn omdat zij buiten de doos van jullie oude geloof vallen. Hebben jullie de moed om een stem in je hoofd te vieren die intuïtie wordt genoemd, als jullie die voor de eerste keer voelen? Of gaan jullie naar de dokter rennen? Het is jullie keuze. Dit is de toevoeging die ik naar voren wilde brengen als een andere manier om je met God te verbinden.

Verbonden zijn is niet alleen maar een realisatie van spirituele dingen. Het is het worden daarvan!

Verbonden zijn is een deel van de opwaardering en van de nieuwe energie van de planeet. Verdwenen zijn de dagen waarin jullie lekker achterover konden zitten en alles lekker konden afwachten. Jullie helpen nu mee om de dingen te scheppen!

Dit is genoeg voor vandaag en jullie hebben voldoende geleerd in deze kamer om te weten waarover ik het heb. (spreekt over een tweedaags seminar)

Ik zou het heerlijk vinden als jullie deze plaats anders verlaten dan toen jullie kwamen. Lezers, dit geldt ook voor jullie. Zit even rustig en vraag je af of dit voor jullie echt is of niet. Wat er vandaag geleerd en gezegd is, gaat verder dan de doos waar jullie al je levens “normaal” in leefden.

Jullie zouden moeten weten dat de echte wereld buiten de doos is. Degene waar jullie in hebben geleefd is de beperkte wereld.

Alleen al dit bewustzijn zal degenen in deze zaal en degenen die dit lezen in staat stellen om de behoefte binnenin jullie dit alles te laten verwerken.

Onthoud dit: Alles wat jullie moeten verwerken zijn jullie oude ervaringen in de doos! Alles wat jullie op dit punt moeten beoordelen is alleen wat jullie al hebben ervaren.

Daarom, als er iets is dat gloednieuw is en jullie dit nog nooit eerder hebben ervaren, hebben jullie de oude analysegereedschappen om die te bekrachtigen. Alles wat jullie hebben is het vertrouwen en de intuïtie of het echt is of niet.

De zwart/wit-persoon die voor de eerste keer kleuren ziet heeft de neiging om de zienswijze ter discussie te stellen in plaats van te genieten van de pracht van een nieuwe kleurige wereld. Velen zullen zich een rad voor ogen draaien en doen alsof de kleuren er niet zijn en in zwart/wit blijven. Het omzeilen van deze zeer menselijke valkuil zal jullie helpen om verder te gaan dan het oude denken dat jullie heeft afgehouden van het geloof aan deze dingen.

Er liggen nu grote veranderingen voor jullie. Als jullie weer mediteren zeg dan dit: “Lieve Spirit, ik ben verliefd op de creatieve bron en ik maak daar deel van uit. Ik begrijp er niet veel van, maar verliefd zijn betekent dat dit ook niet nodig is. Lieve Spirit, laat mij zien wat ik moet weten. Geef mij de intuïtie die mij zal leiden naar plaatsen die ik niet verwacht en laat mij in dit proces vreugde in mijn leven hebben. Als ik binnenga in wat het duister lijkt, laat mij dan begrijpen dat dit echt een nieuw soort perfect licht is – een licht dat ik nog nooit eerder heb gezien.”

En zo is het.

KRYON