Channeling 164: Cuzco, Peru. / De Stoornis van het Duister. 2

Live Kryon Channeling 164:
Cuzco, Peru.

De Stoornis van het Duister. 2

14 november 2015./ Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Meer dan een jaar geleden deed ik jullie ook voorspellingen dat de komende verandering anders zou gaan zijn dan jullie ooit hebben verwacht.** Er is duisternis samengekomen op deze planeet en wij hebben jullie verteld dat die zou gaan toenemen. Het is een antwoord op het licht dat jullie hebben opgestoken. Het vecht voor zijn eigen leven binnen de oude energie. Een bewustzijn van het duister had altijd de overhand op de planeet. Corruptie en hebzucht en onverschilligheid ten opzichte van de dood zijn altijd de manier geweest van een oudere menselijke natuur.

Opeens, in deze precessie van de equinoxen, beginnen de voorspellingen bewaarheid te worden. Het einde van de Inheemse kalenders voorspelde dit en het is nu hier.

De metafoor is duidelijk. Het licht wordt aangestoken. Dit is een metafoor voor toegenomen bewustzijn  – van allen! Wij vertelden jullie vele jaren geleden dat: “Als iedereen met iedereen kan praten, er geen geheimen meer kunnen zijn.” Dit werd verteld voordat internet er was en nu weten jullie waarover wij spreken. Deze technologie is feitelijk een stuk gereedschap voor jullie om tegen het duister te vechten. Wat ik jullie in deze channeling geef kan onmogelijk lijken. Laat mij bij het begin beginnen.

Angstscenario’s

De opwaardering is aan de gang en het duister begint zich samen te stellen.

Degenen die geen idee hebben van deze dingen beginnen hun angsten te projecteren en jullie zullen dit op vele plaatsen horen: ”Hier komt het – het einde. Wij wisten het. Er komt een rassenoorlog op de planeet.” Laat mij dit vertellen: Dit is niets nieuws. Hoe lineair van jullie. Dit is eerder gedaan. Volkerenmoord – het ene ras dat het andere elimineert? Dit is zeer oude energie.

Het is niets van dit alles. 

Anderen zullen zeggen: “Dit is het einde en het zal een religieuze oorlog worden! Kijk maar! Er zijn miljarden Christenen en miljarden Moslims en de Joden zitten er tussenin. Hij komt eraan, de religieuze oorlog!!!”

Alweer zeg ik tegen jullie: Oh, hoe lineair! Dit is altijd de manier geweest. Zijn jullie je er niet van bewust dat de meeste oorlogen op deze planeet in Naam van God werden uitgevochten?

Hoe oud, hoe lineair. Nee. Dit is niet hetgeen eraan de hand is.

Jullie gaan iets heel anders zien met een paradigma dat jullie nog nooit eerder hebben ervaren. Voor het eerst op deze planeet hebben jullie een leger zonder grenzen, zonder land, zelfs zonder een gemeenschappelijke taal. Het is een leger van het duister en dit gaat vechten tegen alles dat schoonheid heeft, integriteit, licht, vrijheid, liefde of hoger vibratie-denken. Het gaat tegen al deze dingen vechten!

Misschien zeggen jullie nu tegen jezelf: “ Kryon, hoe kan dit allemaal passen in een wereld energie van Liefde?” Ah, de grote vraag! Er zijn verschillende manieren waarop ik dit kan uitleggen. De eerste is dat mensen vrije keuze hebben.

Verbaast het jullie werkelijk dat het duister voor zijn overleving zal vechten?

Het duister vertegenwoordigt controle, absolute controle over alles, maar meestal over geld. Als dit uiteindelijk weg is zullen de economieën gaan bloeien. Het zal veel makkelijker zijn om nieuwe systemen samen te stellen – ten voordele van iedereen.

Zolang het bestaat zal het duister vechten voor de oude energie van scheiding en controle. In het duister kunnen hebzucht en corruptie makkelijk gedijen. In het licht kunnen zij dit niet. Lieve  mensen, dit heeft niets te maken met religie. Het is de veldslag tussen lichten donker, oud en nieuw, de veldslag tussen oud en nieuw is nu aan de gang.

Laat mij jullie nu iets vertellen dat jullie misschien controversieel kunnen vinden. Het Duister is Niet slim. De metafoor is deze:  Als jullie een voordien donkere ruimte verlichten zijn jullie veel gevoeliger om je daarin te bewegen. Jullie zullen dingen doen die ergens op slaan in plaats van je angstig af te vragen waarheen je moet gaan. Integriteit is makkelijker met het licht aan.

Dit komt omdat niemand jullie dan meer bedreigt. Jullie kunnen alle hoeken zien. Jullie kunnen de overeenkomsten tussen mensen zien en daardoor slimmer zijn.

Als jullie in het duister zijn, zijn logische dingen niet logisch. Zij presenteren een “angstgevoel”. Jullie zouden zelfs kunnen zeggen dat het duister gestoord is. Jullie hebben gelijk. Het duister is zelfs stom. Jullie hebben gelijk.

Laat mij jullie een vraag stellen. Jullie hebben wel eens een bijenkorf gezien – een korf met bijen en de bijen zoemen erom heen.Jullie houden helemaal niet van al die vrijheid en het zoemen en het komen en het gaan en dus nemen jullie een grote stok, gaan voor de bijenkorf staan en slaan erop los.

Denken jullie dat dit slim is?(Kryon lacht) Dit is precies wat er is gebeurd! Niet alleen dat…. het gaat weer gebeuren. Het duistere leger is gestoord. Het ziet niet wat eraan komt want het zal doorgaan met slaan op de bijenkorf en dit zal het over de hele wereld doen. Het begrijpt niet dat steeds als het dit doet, het zichzelf laat kennen en dat dit de bijen alleen maar verenigt.

Toch blijft het denken dat het de bijen bang zal maken! Zij zullen niet naar buiten komen en bang voor het duister zijn – gestoord!!!

Wordt vervolgd.