Channeling 164: Cuzco, Peru. / De Stoornis van het Duister. 3

Live Kryon Channeling 164:
Cuzco, Peru.

De Stoornis van het Duister. 3

14 november 2015 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Niet Langer Meer op de Bank Zitten

Wij gaven jullie jaren geleden nog een profetie. Niemand zal in de nieuwe energie op de bank kunnen blijven zitten. Er is geen regering die kan blijven zitten en toekijken omdat zij er allemaal bij betrokken zullen zijn. Zij zullen de beslissing moeten nemen om wel of niet tegen het duister te vechten.

En als zij niet tegen het duister willen vechten zullen zij kwetsbaar zijn voor het duistere leger. Wij hebben jullie deze informatie jaren geleden gegeven. Alle regeringen op deze planeet zullen uiteindelijk betrokken zijn bij het uitschakelen en elimineren van het duistere leger.

Als het duistere leger dus op de bijenkorf slaat zullen degenen die op de bank zitten er vanaf getrokken worden en licht en duister zien en een beslissing moeten nemen.

Het duistere leger zaait door zijn eigen acties zijn eigen ondergang. Het begrijpt licht niet. Het begrijpt maar een ding: Angst.

Het vertegenwoordigt een zeer oude energie. Het gaat zo: “Als je mensen bang kunt maken, win je elke veldslag.”

Dit is bewustzijn van de oude energie en er zit ook waarheid in…… als je een slachtoffer bent. Als je een uitstraler van licht bent zal het geen invloed op je hebben. Jullie zullen beter weten!

Financiering is de Smeerolie voor de machine van het Duister

Iedereen op de planeet zal van de bank af moeten komen om het duistere leger te elimineren. Wij hebben jullie eerder verteld hoe dit in zijn werk gaat. Politici zullen met hun ogen rollen. Degenen in de regering die weten hoe de dingen werken zullen met de ogen rollen. Jullie kunnen het duistere leger elimineren zonder te doden. Het enige ding waarvoor zij bang zijn om het te verliezen kunnen jullie nu van hen wegnemen. Geld! Hoe kan een duister leger vechten als zij geen eten hebben? Hoe kunnen zij functioneren als zij geen wapens hebben? Ik garandeer jullie dat zelfs het meest duistere lid van een duister leger naar huis zal gaan als hij niets te eten heeft of als er niemand om hem heen is om leiding te geven omdat de leiders honger hebben en weg zijn gegaan. Dit is onmogelijk, zeggen sommigen.

Het geld komt uit onbekende bronnen, zeggen zij. Laat mij jullie iets vertellen. Dit is niet zo. Het komt uit zeer bekende bronnen. Veel ervan komt uit bronnen van veroverd land, maar niet alles. Zij zullen hun land snel kwijtraken en dus zullen zij helemaal geen fondsen meer hebben. Als al hun fondsen bekend zouden worden – er zijn mensen die het nodig hebben om dit te horen – als de bronnen van hun inkomsten volledig bekend zouden worden, zou dit voor het publiek een groot verschil maken – men zou geschokt zijn!

Laat mij tegen politici spreken. Jullie zitten regelmatig achter de tafel met anderen uit andere landen die bondgenoten zijn. Zij glimlachen naar jullie als zij het duistere leger van bronnen voorzien. Er valt namelijk geld te verdienen aan oorlog! Zo is het al jarenlang gegaan. Maar dit zal niet lang meer duren Politicus, als het duidelijk wordt dat jij hiervan afwist zal jij ook degene zijn die verantwoordelijk wordt gehouden. Jij hebt er niets tegen gedaan.

Ik wil spreken tegen de Amerikanen omdat mijn partner (LEE) Amerikaan is. Ik ga jullie nu iets vertellen en jullie zullen het niet willen geloven.

Veel van de belastinggelden die jullie met hard werken opbrachten vinden hun weg naar de duistere legers! En er zijn mensen in jullie regering die hiervan afweten. Ik zal jullie in een paar woorden vertellen wat jullie hieraan kunnen doen: Internationale Transparante, Forensische Accountancy! Internationale Transparante, Forensische Accountancy! Het is tijd om het financieren van de duistere legers op te schonen en hen de mogelijkheid om oorlog te voeren te ontnemen.***

Ik heb een waarschuwing voor degenen in leiderschap die weten waar het geld vandaan komt en hier niets tegen doen. De dagen van jullie leiderschap zijn geteld. Het licht gaat dit bekend maken en jullie kunnen daar niets tegen doen. Waarom gaan jullie nu niet op de rechterkant van de bank zitten?

Is dit te hoog gegrepen? Is het te simpel?  Om te denken dat de wereld samenkomt en het tapijt onder het duister vandaan trekt, waar zij ook zitten, en ook de cocon met geld waar zij in zitten – zou dit werkelijk kunnen gebeuren? Let maar eens op een wild card! (Kryon grinnikt weer)

Als jullie dit zouden doen zou dit de soort aanslagen zoals in Parijs veranderen, nietwaar? Tenslotte was dit helemaal geen leger, het waren er maar een paar. Het antwoord is ja – want de weinigen antwoorden de velen en zij werden door velen getraind. Zij zagen de velen als de gevestigde orde van waaruit zij kunnen werken. Zonder deze kern is er geen doel. De weinigen zijn dan teruggeworpen op zichzelf zonder dat zij door wie of wat dan ook in de rug gedekt worden.

Het hangt van jullie af, niet alleen van degenen die in de zaal zitten. Degenen die later luisteren of lezen zullen weten dat ik gelijk heb. Dit is geen duistere boodschap. Dit is een Lichtboodschap!!! Het begin is er. De dingen zijn aan het veranderen. Jullie zijn getuigen van de veranderingen terwijl wij daarover spreken.

Er zal een dag komen waarop jullie dit nooit meer zullen zien gebeuren, deze georganiseerde groepen van het kwade.

Dit is de vreugdevolle boodschap die ik vandaag voor jullie heb. De geschiedenis zal zich deze tijden herinneren als de wereld uiteindelijk samenkomt en zich realiseert waar wij naartoe gaan. Op dit moment is het moeilijk. Het verandert het paradigma van het bestaan. Levens, regeringen en het zakenleven zullen allemaal beginnen te begrijpen dat de veldslag aan de gang is en dat zij die kunnen winnen. Wat is jullie reactie?

Ik wil dat jullie degenen die gisteren in Parijs verloren gingen feliciteren, liefde sturen en hen begrijpen. Ik heb dit eerder gezegd: Zij zijn nu aan mijn kant van de sluier. Het gaat goed met hen. Zij kijken nu naar jullie en – wij hebben de zin eerder gebruikt – zij zeggen: “Wij hebben ons deel gedaan. Nu zijn jullie aan de beurt.” Zij zullen terugkeren naar deze planeet – allemaal, en meedoen in de schoonheid van het Licht dat jullie in deze tijd van opwaardering op de planeet scheppen.

Geloof mij, het einde heeft al plaatsgevonden. Dit is het begin.

Ik ben verliefd op de mensheid vanwege hetgeen ik jullie heb zien doen.

En zo is het

KRYON

* “De Her-ijking van Licht en Donker”

www.kryon.com/k_channel11_San%20Antonio-12.html

** “Onthullingen van het Duister”

www.kryon.com/CHAN2014/k_channel14_Philadelphia-14.html

*** Binnen enkele dagen circuleerde juist hiervoor een petitie: https://petitions.whitehouse.gov/petition/create-international-transparent-forensic-accounting-system-end-all-funding-terrorist-groups-isisisisil