Channeling 164: Cuzco, Peru. /De Stoornis van het Duister. 1

Live Kryon Channeling 164:
Cuzco, Peru.

De Stoornis van het Duister. 1

14 november 2015./Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Cuzco, Peru,  op de dag na de terroristische aanslagen in Parijs.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De channeling van vandaag heeft vele energieën en er is veel onuitgesproken dat gezegd zal worden door wat de: “Derde Taal” wordt genoemd. De channeling van vandaag is voor iedereen. Iedereen kan ernaar luisteren – iedereen kan het lezen en het is beschikbaar vele velen in de komende jaren.

Wij zijn in Peru, aan het einde van het Menselijk Avontuur dat De Kundalini Tour wordt genoemd. Het Kundalini-avontuur kreeg zijn naam als metafoor van een attribuut van het menselijk lichaam. Het vertegenwoordigt de geboorte van een nieuw bewustzijn op de planeet en de voortplanting van het nieuwe in alle dingen. De geboorte van een kind is heel speciaal en het wordt gezien als een begin en niet als een einde. De geboorte wordt niet gezien als iets dat dramatisch en droevig is en vanwege het potentieel dat er is wordt nieuw leven op de planeet gevierd.

Dat is de metafoor van deze naam!

Jullie moeten de timing van deze channeling begrijpen. Wij zitten hier als groep, in deze tijd, en er is zojuist iets verfrissends gebeurd.

Het omvat de compassie van de hele planeet als wij zien wat mensen andere mensen aan kunnen doen. Het was pas gisteren dat de adembenemende gebeurtenissen in Frankrijk plaatsvonden. De compassie is vers; de tranen voor de dood die zinloos is, zijn vers. Er is veel lijden en levens zullen voor altijd veranderd zijn. Wat is jullie reactie hierop? Hier voor mij is een tafel die het Altaar van Compassie wordt genoemd. De zaal is gevuld met oude zielen.

Zij worden makkelijk emotioneel geraakt, maar zij hebben ook iets anders – iets waar ik even stil bij wil blijven staan. Daarbij wil ik graag dat iedereen eens over iets nadenkt.

Wat is jullie reactie?

Lieve mensen, zoals jullie hier zitten, kunnen jullie dan alles om je heen beïnvloeden? Zijn jullie ontvangers van energie, of overbrengers daarvan, of beide?

De meesten op de planeet voelen dat zij gewoon ontvangers zijn. Zij zijn slachtoffers van wat er om hen heen gebeurt. Het idee dat zij misschien in staat zijn om de planeet te veranderen met hun eigen bewustzijn is gewoon iets waar zij niet in geloven. Dit, lieve mensen, is dus de verandering waarover wij spreken.

Wij hebben eerder gesproken over de bewustzijnsniveaus van de mensen, maar nu wil ik dat jullie de informatie gaan gebruiken en je deze niet alleen maar realiseren. Oude zielen hebben in deze tijd ongelooflijke energie en kracht.

Hebben jullie het nieuws gezien? Er zijn mensen die tekenen zien en in wanhoop hun handen wringen. Zij zeggen: “Zie je wel? De Oude Profetieën kloppen. Het einde is nabij! Het komt eraan! De tekenen ervan zijn overal om ons heen!” Wel, ik heb nieuws voor hen en zij zullen dit misschien niet begrijpen omdat zij voelen dat zij slachtoffers zijn van wat er ook gebeurt, maar hier is het nieuws: Het einde is gekomen en het is weg. Het begin is hier!

Jullie Kracht

Oude zielen die hier voor mij zitten, het is tijd voor compassievolle actie. Een kleine groep mensen die samenkomen met gelijksoortige gedachten en weten dat zij overbrengers zijn van energie die degenen die achterblijven kunnen helpen om vrede te hebben met wat er is gebeurd.

Zij voelen dat zij slachtoffer zijn van het kwade en jullie kunnen dit veranderen! Jullie kunnen dit op lange afstand, vanuit Zuid Amerika, veranderen. Afstand betekent niets! Dat idee is zo lineair! Jullie kunnen je naar hen uitstrekken, zonder hun naam te kennen, en hen omhullen met de glorie en de vrede van God.

Zielen zijn eeuwig. Zij sterven nooit. Help hen om dit te begrijpen. Luister naar hen, spreek niet tegen hen, en geef hen een knuffel. Wees een deel van de heling die er – nu – moet zijn. Jullie zijn overbrengers en oude zielen kunnen dit heel, heel goed doen. Dat is wat ik nu wil dat jullie doen. Jullie hebben lang genoeg in de klas gezeten. Ik wil dat jullie nu slagen en dit in praktijk gaan brengen. God is binnenin! Projecteer deze energie nu naar anderen die deze compassie nodig hebben zodat hun zorgen een beetje minder worden.

Zij zullen jullie voelen. Zij zullen niet weten wat het is of waarom het is, maar er zal een vrede over hun verlies komen. Dan, als jullie als zielen later aan de andere kant van de sluier zijn, zullen zij in staat zijn om naar jullie te kijken en te zeggen: “Ik voelde jou die dag. Dat was jij! Dank je. Dank je wel!” Kunnen jullie dit voor hen doen?

Dit is het eerste deel van deze channeling. Het is het meest belangrijke dat wij jullie kunnen vertellen. Jullie kunnen niet in de stoel zitten en luisteren naar deze concepten zonder onderdeel te worden van wat er op de planeet gebeurt. Het is tijd voor actie!!!

De Duistere Dreiging is Hier

Ik heb jullie al jaren boodschappen gebracht over de her-lijning van licht en donker: “Beschaving zelf staat op dit moment op het spelen, jullie zijn het ijkpunt voorbij – een uitlijning waarover velen zeiden dat die nooit zou gaan gebeuren. Dit is de vijfde keer dat jullie door deze mogelijkheid zijn gegaan en nu, lieve mensen, gaan jullie naar het potentieel van vrede op Aarde. 23 jaar geleden vertelden wij jullie dat de potentiëlen hiervoor sterk waren.

Nu, alles om jullie heen is daarmee aan het worstelen, want de opwaardering is hier!!! Ik zal dit steeds weer zeggen: De oude energie van het duister sterft moeilijk, schreeuwt en worstelt om te behouden wat het heeft en het vecht tegen zijn eigen overlijden. Dit is dus de energie waar wij nu over spreken en het onderwerp is de balans van het menselijk bewustzijn tussen lichten donker.

Kryon, februari 2012, San Antonio, Texas*

Wordt vervolgd