Deze zomer zal de wereld veranderen

Live Kryon Channeling:

Deze zomer zal de wereld veranderen

 Mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 18 juni 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt opzij. Hij moet wel.

De panelen openen zich op een bepaalde manier en de mensen raken eraan gewend dat de filters zijn verdwenen. De filters zijn: het menselijke. Als de filters op hun plaats zijn en de mens niet volledig opzij stapt zullen de boodschappen door hun filters en hun bewustzijn vertekend raken.

Dit is de manier waarop jullie kunnen herkennen of een channeling puur is of niet. Als het meest pure van de mens wordt gecombineerd met de channeling zal de gelaatsuitdrukking nog steeds menselijk zijn. Jullie weten waar jullie naar luisteren. Het is een gedeeltelijk kanaal. En soms is dit de manier en dit is ook de manier waarop de mens moet channelen om het voor hen een beetje comfortabel te houden. Maar de meest pure kanalen zijn degenen waar helemaal geen filter is. Dit is moeilijk en er is oefening voor nodig. Soms stapt de mens in en uit, zelfs tijdens het channelen en dan is de filter er wel en dan wordt hij weer verwijderd, afhankelijk van het kanaal. Zo brengen wij jullie deze informatie omdat het iets toevoegt aan jullie dagelijks leven en als jullie je in een positie bevinden waarin jullie kunnen oefenen met je intuïtieve zelf, neemt dit de filter weg.

De filter zal jullie vertellen wat jullie hersenen willen horen in plaats van hetgeen er door de panelen komt, en dat zijn jullie intuïtieve gedachten. Het is deze oefening die zich zal uitbetalen met een pure en intuïtieve communicatie die dan een heldere, veel heldere combinatie zal voortbrengen, een samensmelten van wat wij levensenergie zouden willen noemen; jullie toestemming geven om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

Ik vier deze tijd met jullie, lieve mensen. Er zijn mensen die later lezen en luisteren en mensen die in de zaal zitten en nogmaals vertel ik jullie dat ik tegen jullie allen spreek. Op dezelfde tijd, want ik zie jullie luisteren en lezen, lieve mensen. Het is voor ons geen mysterie wie er naar deze boodschap willen luisteren. Jullie zitten in een nieuwe energie en dit is steeds een onderwerp geweest. Wij hebben jullie enkele verbazingwekkende dingen verteld en alleen de tijd kan hen bewijzen. Dit is ook gepast, want zo zijn wij begonnen, 23 jaar geleden, mijn partner opende toen voor het eerst zijn mond of zette het op papier. Alweer zegt Kryon: voor degenen die het wilden horen. De boodschappen die wij toen brachten zijn de boodschappen die wij nu brengen….compleet! Wij vertelden dat er geen Armageddon zou komen en er was geen Armageddon. Wij keken naar de potentiëlen voor een derde wereldoorlog en wij zeiden dat die er niet zou gaan komen. Wij gaven jullie boodschappen die geen waarzeggerij waren maar wij brachten hetgeen de inheemsen op de planeet al wisten, en de profetieën begonnen.

Nu zitten wij dus in de nieuwe energie en ik breng jullie dezelfde soort boodschappen die zijn gebaseerd op de potentiëlen van wat er zou kunnen gebeuren.

Wij hebben jullie verteld dat jullie zelfs de menselijke natuur zouden gaan her-lijnen. Als jullie moeite hebben met dingen van het esoterische of de New Age brachten wij jullie informatie over wat er verandert en wij brachten jullie de uitnodigingen om weg te stappen uit praktijken die de planeet niet zouden gaan helpen.

Een deel van het nieuws is moeilijk voor jullie geweest en ook moeilijk voor ons. Wij beginnen de realiteit die jullie hebben te herschrijven. Hier is dus een boodschap: een welwillende viering van hulp. Ik zal jullie – weer – informatie geven die controversieel is: wij zouden de dingen die gezegd moeten worden niet zeggen als er geen waarheid en het puurheid achter de woorden zit.

Wij willen het hebben over een snel-spoor en dit is op zichzelf een moeilijk onderwerp want jullie moeten je voorstellen hoeveel hulp er nu voor de mensheid om jullie heen is. Als jullie hier voor het eerst naar luisteren hebben jullie een ongelooflijke hoeveelheid informatie gemist en zouden jullie heel veel achtergronden en begrip hebben over deze zaken. Ik wil jullie uitnodigen om te luisteren en te onthouden en enkele boodschappen van het begin van dit jaar te beluisteren of te lezen. Jullie gaan naar een energie die jullie zal steunen en jullie komen van een energie die jullie nooit heeft gesteund. Hij gaat werkelijk van het duister naar het licht en de metafoor is compleet. Dit is wat de profetie altijd was en de inheemsen wisten het. Allemaal gecentreerd rondom de schommeling van de precessie van de equinoxen en als jullie er wiskunde en astronomie bijhalen zullen jullie zien dat er een 18-jarig venster van nu tot aan het einde van de precessie is. Dit is kritiek.

Achttien jaar….dit is het tweede jaar van de achttien. Dit is het structuur-jaar. En als jullie willen weten wat dit betekent: dit is het jaar waarin jullie inzicht planden. Dit is het jaar waarin jullie gaan uitvogelen wat jullie moeten doen. Dit is het jaar waarin jullie een samen-stroming van begrip zullen hebben. Dit betekent dat jullie je met ons verbonden. Dus gaan wij jullie vertellen over enkele dingen op de planeet die jullie gaan helpen. Het proces geeft jullie wat ammunitie om geen angst voor dingen te hebben. Dit is snel-spoor! Dit is wat er gebeurt als degenen om jullie heen je de envelop met welwillendheid in de handen drukken.

Wij hebben jullie de beschrijving gegeven van de rasters rondom de planeet en wij vertelden jullie dat zij allen welwillende hulp geven. Vandaag nog heeft mijn partner jullie de negen attributen van de mens gegeven en de uitleg hiervan en in alle structuur kunnen jullie zien dat er welwillende natuurkunde is. Er is een bewustzijn van hulp, zelfs de chemie van jullie lichaam begint beter dan ooit, zichzelf te helen. De nieuwe mensen in de zaal moeten dit horen omdat er niets aan de hand is en zij geen angst hoeven te hebben. Zelfs jullie cellulaire structuur begint te antwoorden op de nieuwe, welwillende energie. Wij blijven het woord welwillend gebruiken omdat dit het enige woord is dat wij hebben. Om een systeem te beschrijven dat weet wie jullie zijn is moeilijk en het werkt, tegen alles in, met jullie samen. Het is geen toevallig systeem dat je af en toe eens nodig hebt en dat dan iets goeds doet. Het is geen systeem dat tegen jullie is of waartegen jullie moeten vechten. Dit is een systeem dat jullie namen kent en het ziet voor de eerste keer in de menselijke geschiedenis dat jullie richting het doel gaan dat uiteindelijk de mensheid zal verenigen. Dit is al 22 jaar de boodschap van Kryon geweest.

De boodschappen zijn tot nu toe cryptisch geweest, maar jullie zijn nu het ijkpunt voorbij, nietwaar?  Wij konden jullie vertellen over jullie toekomst en wij konden jullie zeggen dat er geen allesvernietigende oorlog zou komen. Maar er was altijd angst omdat de profetieën vertelden dat er een zou komen.

Alle verkeerde informatie over wat er in 2012 zou gaan gebeuren werd jullie gebracht door diegenen die verkeerde bedoelingen hadden. Jullie moesten daar doorheen. Geen woord van Kryon kon door deze angst heen gaan, deze angst voor realisatie van de oorlog, maar het gebeurde niet. En hier zitten jullie dan…..in een nieuwe energie. Als jullie om je heen kijken in je wereld en angst en gedoe zien, als jullie in het zonnestelsel om je heen kijken en angst zien….vertel ik jullie dat dit allemaal snel-spoor is. Laten wij nu eens gaan beginnen met kijken naar de dingen die jullie zien en die jullie slecht nieuws vinden….zij zijn het echter niet.

Spirit weet dat de mensheid aan zichzelf moet werken. Spirit begrijpt hoe de mensheid puzzels moet uitwerken. Wat gebeurt er met het werken in de oude energie…jullie reinigen energie! En sommige puzzels zijn moeilijk. Wij zullen jullie vijf attributen geven van snel-spoor op de planeet.

Nummer een: Politieke strijd.

Hoe kan politieke strijd op deze planeet verbonden zijn met de welwillende energie van snel-spoor? Juist hierbij wil ik dat jullie een lineair systeem van verwachtingen hoe de dingen werken, opzij schuiven. Er zijn op dit moment oorlogen, maar zij hebben iets gemeen: zij zijn anders dan voorheen. Er zijn op dit moment oorlogen en degenen die worden vermoord komen naar onze kant van de sluier. Wij kunnen jullie vertellen over de verschrikkingen in bepaalde landen, maar het is niet meer het ene land tegen het andere, lieve mensen, hebben jullie dit in de gaten? Geen een van hen, lieve mensen. Zij gaan over vele landen en steden heen. Er zijn burgers die tegen elkaar vechten voor wat zij willen en wat hun regeringen willen en voor wat er van hun landen zal gaan worden en zijn op plaatsen waar jullie dit niet hadden verwacht, nietwaar?

Nooit verwacht dat daar iets zou gebeuren vanwege de kracht van hun regeringen of anderen die willen “ver-westelijken” en hun ogen op het westen hebben gericht. Dit zal meer gaan gebeuren. Jullie zullen dingen zien uitbarsten die jullie nooit hadden verwacht en in vele, vele landen zal de bevolking hun regeringen vertellen dat zij iets beters willen. Het gaat niet alleen maar over het tegengaan van corruptie, het gaat ook niet om het vervangen van de ene hebzuchtige politicus door de andere, het gaat om verbetering van de levens van de doorsnee burgers. Wij vertelden jullie ook dat er in het Midden Oosten potjes op het vuur staan en zij kunnen jullie verrassen als zij gaan gebeuren. Het gaat allemaal om gewone individuen die beginnen te zien dat zij een beter leven kunnen hebben met betere regeringen en goede dingen voor henzelf zoals ziekenhuizen en scholen. Mogelijkheden om vooruit te komen: dingen die alle mensen willen. Politieke strijd is dus een snel-spoor. Het drukt tegen de energie-envelop, zou je kunnen zeggen, en laat dingen gebeuren in plaats van statisch te wachten op een of twee volgende generaties en niet te veranderen. Dit was nummer een.

Sommigen van jullie zullen deze informatie tot zich nemen en zeggen: “Kryon, dit is goed. Er zullen helaas mensen worden gedood.” Maar dat is niet wat ik vertelde. Ik zeg jullie dat de menselijke omstandigheden bekend zijn. Hoe jullie je puzzels uitwerken is bekend. Het snel-spoor is er voor jullie om eindelijk wakker te worden waardoor bepaalde mensen in het land zich gaan realiseren dat het niet werkt! En soms is het vredig en soms niet. Dit was dus nummer een. Snel-spoor naar politieke strijd.

Nummer twee: Akasha-herinnering

Ik ga het nu hebben over de verandering en de herijking van de Akasha-herinnering. Ik heb hier nog niet over gesproken omdat de tijd hiervoor nog niet rijp was. Mijn partner heeft een her-ijkingsboek en hij klaagt erover dat ik hier niet eerder over heb gesproken zodat hij het in zijn boek kon opnemen. Het was de tijd nog niet. Het is de herijking van de manier waarop jullie Akasha-herinnering in de toekomst zal gaan werken. Laten wij eens kijken hoe dit in het verleden werkte. Akasha-herinneringen, die jullie energieën van vorige levens noemen, hebben jullie puzzels gegeven en in het verleden heeft het jullie dingen gegeven die jullie moesten uitwerken. Er kwamen dus dingen, energieën, uit jullie vorige levens die dramatisch waren. Brute dood, veldslagen, vroege dood van jullie kinderen. Jullie droegen dit in je huidige leven mee en waren bang voor het effect dat zij hebben. En dus gaan jullie naar een helderziende over je vorige levens wiens taak het is om deze dingen naar voren te brengen zodat jullie hen zien en je angst ervoor kwijt te raken. Het is dus iets dat ervoor zorgde dat het wegging. En bij dingen van de oude energie was het overweldigend waar jullie doorheen moesten gaan. Vraag eens aan een regressietherapeut wij zij meestal doen. Zij zullen zeggen dat zij proberen om de problemen op te lossen want de energieën van het verleden scheppen angst in het huidige leven. En ik zeg jullie, lieve mensen, oude zielen, dat dit gaat veranderen.

Het is waar, en jullie weten het, dat de rasters om de Aarde zich aan het herijken zijn, en als jullie luisteren naar de woorden die zijn gesproken zullen jullie weten dat dit zich anders gaat herinneren, en dit geldt ook voor jullie Akasha! Jullie Akasha gaat enkele van de beste dingen die jullie ooit hebben gehad naar voren brengen. Het zal jullie helpen om liefde opnieuw te definiëren. Het helpt jullie te begrijpen Wie Jullie Zijn. Ja, lieve mensen, het helpt jullie je te herinneren dat jullie Lemuriers zijn. En dat ZIJN jullie! Is jullie ziel niet oud genoeg? Wie heeft jullie dat verteld! Dit is jullie oude twijfel aan je zelfwaarde. Jullie zijn geweldig!

Het is een zeer oude ziel die hier zit – die zou niet in deze zaal zitten….dit zou niet zo zijn als het niet zo was! Jullie zullen geen jonge zielen vinden bij dit soort samenkomsten omdat zij er niets van zouden begrijpen. Ik heb gezegd!

Jullie Akasha is zich aan het her-lijnen om jullie herinneringen te geven die jullie zullen helpen om door te drukken naar een welwillende energie en jullie de gereedschappen te geven die jullie nodig hebben, en geen obstakels die steeds maar weer op de weg liggen. Wat vinden jullie hiervan? Sommigen van jullie zullen dromen gaan hebben, de oude zielen, en jullie zullen meesters gaan zien, jullie zullen gaan leviteren, jullie zullen in je dromen kleuren hebben en niet weten wat zij betekenen. Jullie zullen ontwaken met een glimlach omdat dit goed voelt. En dit komt in de plaats van het tegenovergestelde dat zoveel van jullie hebben, oude zielen, ik weet wie hier zijn. Realiseren jullie je de afschuwelijkheden waar jullie doorheen zijn gegaan? Zij staan gebeiteld in jullie Akasha en geven jullie een gebrek aan zelfwaarde. Ik wil jullie vertellen dat dit zich naar het positieve gaat bewegen. Jullie hoeven daarvoor niet in een nieuw lichaam geboren te worden; jullie hoeven hiervoor geen nieuw leven te hebben. Jullie verdienen het NU, en dit was nummer twee.

De manier waarop de Akasha jullie herinneringen levert gaat omslaan naar het positieve, het gaat jullie geen problemen meer geven, maar oplossingen en ook suggesties en misschien zelf enkele uitvindingen. Dit was nummer twee.

Nummer drie: Her-lijning van Gaia

Nummer drie is moeilijk om over te spreken omdat er zoveel angst is. Gaia is zich aan het herlijnen voor welwillendheid. En zij staat jullie niet toe om dit te bederven. Nu wordt het controversieel: er is zoveel angst over bepaalde dingen die onlangs hebben plaatsgevonden en daardoor ook voor de toekomst. Wij hebben jullie verteld te stoppen met het vervuilen van de oceanen, wij vertelden jullie te stoppen met het verontreinigen van de lucht. Dit is een boodschap die Kryon niet hoeft te brengen….echt niet! Die bewijst zichzelf wel en is overduidelijk! De mensheid begint dit te zien. Dit is niet het onderwerp van Kryon. Het onderwerp van Kryon is dit: Ik wil dat jullie begrijpen dat de oceanen van deze Aarde zich veel beter kunnen herstellen dan jullie je kunnen voorstellen. Dit is jullie al eerder getoond en jullie zijn nog steeds bang. Wat gebeurt er als een kerncentrale smelt en de vervuiling ervan in de oceaan komt? Het eerste is onze boodschap: begrijpen jullie, dat atoomenergie niet jullie eerste optie is? Dit is een boodschap!! Een zeer heldere boodschap en als jullie denken dat het een veilige optie is, zeggen wij weer dat dit de duurste stoommachine is die de mensheid heeft gekend. Dat is een kerncentrale!!!

Het kan ook op een andere manier gebeuren….aardwarmte is de manier. Jullie hebben onbeperkte warmte onder jullie voeten en alles wat jullie hoeven te doen is de uitdagingen overwinnen om het uit de diepte omhoog te halen. Jullie kunnen het! Dit is de boodschap, maar met jullie proces vervuilen jullie de oceaan met jullie activiteiten.

Er is hier angst want het zal zich nestelen in de vissen die jullie eten, is het nog veilig om in de oceaan te zwemmen? Ik zal jullie vertellen, lieve mensen, dat de oceaan zich veel meer kan herstellen dan jullie ooit hebben gedacht.

Willen jullie met mij terugkijken en ergens aan denken? Toen jullie kernbommen in de kinderschoenen stonden en werden getest besloot de mensheid om waterstofbommen in de oceaan tot ontploffing te brengen. (Mururoa! Henk) (Kryon lacht) Herinneren jullie je dit? Er waren ook foto’s! De hoeveelheid straling die toen in de oceaan terecht kwam was nog veel groter dan wat er onlangs in Japan is gebeurd. Nu vraag ik jullie: “Zouden jullie in die oceaan gaan zwemmen? Wat is er gebeurd? Ik zal jullie een hint geven: Gaia is veel zelf-herstellender dan jullie denken en er zijn manieren om te veranderen en te neutraliseren die jullie niet kennen en het gebeurde al een keer. Kunnen jullie dit niet zien en uitvlooien? En niet bang zijn voor wat jullie verwachten. Kijk eens wat er is gebeurd, en blijf natuurlijk uit het centrum van de vervuiling vandaan, maar de oceaan zal dit zelf uitwerken.

Ik zal jullie een ander feit geven om over na te denken omdat ik hier al lange tijd ben. Er was een tijd, voordat jullie hier waren, waarin de oceanen constant te maken hadden met olievervuiling. Raad eens waar dit vandaan kwam. Zij kwam van olievelden die beneden het oppervlak lagen en door vulkaanuitbarstingen kwamen er ongelooflijke hoeveelheden olie vrij en die kwam op een natuurlijke manier uit de bodem van de oceaan. Veel meer dan jullie nu hebben gedaan. Verbind de puntjes nu maar…. Verspilling na verspilling na verspilling en er waren geen schepen in de buurt die olie lekten. En hoe is het vandaag? Heeft dit het milieu geruïneerd? Het antwoord is nee. Wat gebeurde ermee? Er is een systeem dat er altijd is geweest in de oceanen op manieren die jullie niet kennen. Zoek het eens uit en verbind de puntjes: jullie zijn niet de eersten die olie verspillen en in de oceaan terecht laten komen. De Oceaan kan zich op een natuurlijke manier herstellen. Vraag de geologen wat daar beneden is, vraag hen wat er nu ligt terwijl er nog steeds oliebronnen lekken…die zijn er. Het is een natuurlijke gebeurtenis….de oceaan herkent dit en neemt zijn maatregelen.

Jullie weten wat er met het weer gebeurt. Wij gaven het jullie een tijdje geleden: er komt een mini-ijstijd aan, die komt, wij hebben het jullie verteld zodat jullie begrijpen dat het kouder gaat worden. Dit is een deel van de oplossing die de oceanen hebben en dus veranderen de oceanen in de nabije toekomst en worden kouder. Dit is een onderdeel van een levenscirkel die vernieuwd moet worden, een deel van een schoonmaak.

Ik breng jullie de informatie dat het voor wetenschappers een generatie kan duren voor dat zij het zien en zeggen: “Oh, kijk hier eens naar!” En als zij dit doen wil ik dat jullie je deze dag herinnering waarop jullie dit van mij hoorden. De planeet zit op het snel-spoor door zichzelf te reinigen. Maar in de tussentijd: verontreinig de oceaan niet, verontreinig de lucht niet., maar begrijp wel dat er een bewustzijn in Gaia is dat ziet wat de mensheid doet en heeft gedaan en dat bereid is om met jullie samen te werken. Is dit duidelijk? Dit was nummer drie.

Er komen er nog twee. Ik wil jullie vertellen over iets dat in jullie melkwegstelsel gebeurt en het is angstwekkend.

Nummer vier:

Jullie zonnestelsel beweegt zich rond het centrum van jullie Melkweg op dezelfde manier als alle andere sterren dit doen. Wij noemen dit rev’s (revoluties), of omwentelingen om het centrum. Er zijn miljoenen jaren nodig voor een omwenteling. De mensheid heeft nog nooit een hele omwenteling meegemaakt. Jullie bewegen je constant naar nieuwe gebieden in de ruimte. Jullie hebben het nog niet uitgevogeld, maar de tijd gaat altijd in cirkels. En de ruimte waar jullie naartoe gaan is onbekend gebied voor jullie, is anders dan hij was en dit is ook de bedoeling en het is precies op tijd. Jullie gaan naar een andere soort straling die jullie zon zal beïnvloeden en ook alle planeten en jullie meteorologen berichten jullie er al over want het is een onderdeel van de opwaardering en het weer, de zonnevlekken, de radiologische cirkel van de zon zelf, omdat jullie de straling waar jullie met je zonnestelsel naartoe bewegen nog nooit eerder hebben gezien. Niet jullie mensen! Niet ALS mensen! En jullie zijn bang. Jullie kijken ernaar en sommigen zeggen: “Dit is het einde!” Anderen zeggen: “Het zal gevaarlijk worden!”

Hier is wat ik jullie ga vertellen: Deze straling gaat direct naar jullie magnetisch raster en het zal jullie DNA gaan veranderen en jullie zullen nog een tien procent bij krijgen, (Kryon lacht) van efficiëntie; het is precies op tijd en precies volgens plan. Het is welwillende natuurkunde die wist wat jullie aan het doen waren. Begrijpen jullie dit? Waar anderen bang voor zullen zijn is jullie evolutie van bewustzijn. Als jullie niet eerder boodschappen van mij hebben gelezen zullen jullie niets begrijpen van wat ik heb gezegd. Maar wat er aan de hand is, is een welwillend systeem, welwillende straling die goede dingen voor jullie zal brengen en de functionaliteit van jullie DNA zal laten toenemen. Het is een soort systeem, wij wisten dat jullie eraan kwamen.

Dit was nummer vier.

Nummer vijf: Kwantumenergie

Over de laatste hebben wij het eerder gehad en ik vertel jullie dat het eminent is. Onze klok is niet jullie klok. Wij zien dat aankomen. En als jullie zeggen dat het langer duurde dan jullie dachten, hmmm, langer is geen woord dat wij begrijpen…. Wij weten gewoon dat het komt. Dus is de timing, zoals jullie zouden zeggen, niet iets waar wij ons bewust van zijn. Wij weten van jullie klok. Wij zien dat jullie ongeduldig zijn omdat de dingen niet volgens een spoorboekje, in drie dimensies verlopen. Wat maakt het voor verschil. Het zal komen wanneer het komt en jullie zullen erbij zijn. Sommigen van jullie zullen niet dezelfde leeftijd hebben of hetzelfde geslacht, maar jullie zullen erbij zijn. (Kryon lacht) Wat maakt het uit? Jullie zullen het zien.

Als een planeet gaat naar wat wij een snel-spoor noemen, gaan uitvinden nog sneller toenemen dan jullie hadden gedacht; het is Hoge Technologie. Wat de technologie zal gaan zien gaat veel verder dan de driedimensionale technologie zou verwachten, want het zal kwantumtechnologie zijn en die begint langzaam. Net als de evolutie van dingen in jullie geschiedenis en technologie die jullie in het verleden hadden. Het gaat langzaam en dan opeens sneller en aan het einde veel sneller….het ene na het andere en ik zal het jullie nogmaals zeggen: Planeten die naar een ascensie-status gaan  moeten een eventualiteit hebben van begrip over kwantumenergie en het begin van het begrijpen van kwantumenergie is de vaardigheid om het te meten en te zien. Zelfs als jullie het niet kunnen produceren of veranderen, of ermee kunnen werken, moeten jullie wel in staat zijn om het te kunnen zien. Kunnen jullie je een schilder voorstellen? Hij wil een prachtig schilderij maken en heeft alle kleuren voor zich, maar hij ziet niets omdat hij blind is. En ik zal jullie vertellen dat dit precies de positie is waar jullie je bevinden. Alle kleuren zijn er en zij zijn er ook altijd geweest en als jullie kwantumenergie kunnen zien in welke vorm dan ook, zullen jullie beginnen te begrijpen hoe jullie dit in een betere vorm kunnen zien en als jullie het in een betere vorm gaan zien zullen jullie de patronen die erin zitten gaan zien. Als jullie deze patronen gaan zien hebben jullie een miljoen vragen die niet beantwoord kunnen worden maar het zal een progressie van uitvindingen laten zien en jullie zullen het ene na het andere gaan ontdekken…en wat jullie zien hebben jullie nooit eerder gezien, en de kleuren zullen geweldig zijn – en dit is een metafoor voor helderziendheid.

Dit is een snel-spoor omdat het vragen zal gaan scheppen waar jullie als menselijk ras nog nooit over hebben nagedacht. Kunnen jullie je zoiets voorstellen? Net toen jullie dachten dat jullie het allemaal wel zo’n beetje hadden uitgezocht. (Kryon lacht) Het zal natuurkunde naar een gloednieuw perspectief brengen en jullie zullen de ontbrekende wetten zien. Jullie zullen uiteindelijk in staat zijn om de dingen te manipuleren waarvan jullie denken dat jullie een slachtoffer zijn. Dit zijn de geschenken voor een planeet terwijl die vooruit gaat en jullie zijn daar heel dichtbij. Jullie, lieve mensen, hebben nog steeds vrije keuze. Jullie kunnen dit veranderen, jullie kunnen het terugbrengen en jullie kunnen het cancelen als jullie dit willen.

Ik kwam hier 23 jaar geleden en op onze klok konden wij jullie hier vandaag zien zitten. Met andere woorden: wat ik zie in twintig jaar zijn de potentiëlen die jullie niet kunnen zien over dingen die al beginnen op deze planeet. Zij zullen de medische wereld voor altijd veranderen…..voor altijd. Het is klaar voor het einde van maar een soort van heling en voor de opening van andere wegen. Het is klaar voor intelligente kwantumheling. Ik kan jullie op geen enkele manier deze heling beschrijven. Het is geen proces, mijn partner, gebruik dit woord niet. Een heling-paradigma dat jullie niet kunnen zien, je niet kunnen voorstellen maar dat een huwelijk aangaat tussen jullie DNA en je lichaam. Met de vaardigheid om zichzelf een imprint te geven en zichzelf te helen door het gebruiken van zijn eigen gegevens, zijn eigen DNA.

Zover kan ik gaan…(Kryon lacht)

Kunnen jullie je voorstellen dat je internet moet uitleggen aan een samenleving die geen elektriciteit heeft? Daarom is het zo moeilijk om jullie uit te leggen wat er zo duidelijk IS. Jullie hebben nog steeds je keuze, maar de potentiëlen zijn al aan het uitrollen naar welwillendheid en oplossingen en vrede. Als de landen uiteindelijk vastleggen wat zij willen en leiders hebben die vastleggen wat zij intuïtief willen zal er nooit meer een uitbarsting hoeven te komen. En nu zien jullie op zoveel plaatsen in de wereld dingen gebeuren….het is snel-spoor! Het helpt jullie om sneller een stap omhoog te maken dan als jullie dit alleen hadden moeten doen, en jullie worden omgeven door hulp. De Aarde zelf, en de persoonlijkheid die jullie kennen als Gaia, Moeder Natuur, kijkt nu naar jullie en glimlacht en zegt dat jullie dit verdienen.

Alle dingen die ik vandaag het gezegd, zijn waar.

Nu sluit ik af. Als dit waar is, als jullie voelden dat de boodschap in deze zaal jullie raakte, hebben jullie gevoeld wat er verder in deze zaal gebeurde. Hebben jullie alleen maar naar woorden geluisterd, of was er nog een andere energie die rond cirkelde en die jullie hand vasthield, misschien wel een knuffel gaf als jullie dit toestonden en zei: “Luister, luister, oude ziel. De tijd waar jij om hebt gevraagd, is er nu!”

Doe er iets mee. Laat het niet weglopen, doe er iets mee. Wees er een deel van!

Ik Ben Kryon en ik ben verliefd op de mensheid. (Kryon lacht) En met goede redenen!

En zo is het.

Kryon