Kryon in Edmonton, Canada / Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 1

Live Kryon Channeling:
Edmonton, Canada

Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 1

25 januari 2014 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er was een tijd in het proces van channeling waarin mijn partner niet in die mate werd betrokken als tegenwoordig. Het nieuwe gezegde is dat hij “opzij stapt” en dit betekent dat hij nog steeds hier is. Het proces van channeling is geen overname en tegen degenen die dit horen of lezen en denken dat dit raar, mysterieus of griezelig, wil ik dit zeggen: De inheemsen van jullie planeet begrepen dit proces en zij deden dit op regelmatige basis. Er waren namen voor en pas toen jullie je “moderne spiritualiteit” kregen, verdwenen deze dingen.

Er zal een tijd komen waarin dit soort communicatie niet meer nodig is. Dingen veranderen, lieve mensen, en de mensheid verandert. De ontwikkeling van de menselijke geest zal uiteindelijk op een plaats komen waar de meeste mensen direct boodschappen zullen ontvangen. Dit zal zijn omdat hun pijnappelklier voor hen wijd open zal staan en zij hebben geen channel-entiteiten nodig met rare namen en ook geen magnetische meesters. Het ontvangen van welwillende, prachtige boodschappen van Thuis zal er voor iedereen zijn. Ik weet wie hier zijn en wat ik jullie nu ga geven is plezierig voor mij.

De ont-mystificatie van de Nieuwe Tijd en het esoterisch geloof komt eraan. Dit komt gewoon omdat dit veel logischer is voor degenen die jullie beter willen leren kennen. De dingen die ik jullie ga vertellen kunnen niet kloppen met hetgeen jullie is verteld en geleerd.

Soms worden tradities gewoon waarheid; gewoon omdat zij oud zijn. Veel van wat ik jullie vandaag ga vertellen kan anders zijn dan jullie traditionele gedachten. Als dit zo is wil ik jullie om balans vragen.

Weeg deze dingen minstens af met je intuïtie en oordeel er niet onmiddellijk als verkeerd over. Het toestaan van nieuwe gedachten is onderdeel van herijking. De manier waarop de dingen echt werken kan anders zijn dan jullie denken en misschien grootser.

Verkeerde informatie over prachtige dingen is algemeen bij de menselijke geloofssystemen. Dit komt omdat jullie in je geschiedenis alleen toegang hadden tot deze dingen binnen een diepgaande oude-energie-planeet. Dit filterde de waarheid, zoals je zou kunnen verwachten, en het gaf jullie alleen maar een deel van de puzzel van de manier waarop de dingen werkelijk werken.

Lieve mensen, ik ben nooit mens geweest. Jullie hebben geen idee van het ontzag dat ik voor jullie heb. De soep van God is verdeeld tot op een bepaalde hoogte als het op dienstbaarheid aankomt. Dit moet ook wel – niet zoals jullie zouden denken, maar de stukjes en delen die Mens worden op een planeet zoals die van jullie, of op verschillende andere planeten, zijn specialisten. Jullie vallen allemaal in die categorie en door de miljarden jaren heen hebben jullie een selecte groep gevormd. Dit is wat jullie doen. Verlies niet uit het oog dat jullie een stukje van de Creatieve Bron zijn! Maar dit is wat jullie doen.

De Menselijke Afstamming

Wij gaan het hebben over zielen en Hoger Zelven. Wij gaan praten over engelen en gidsen en dat is alles waar wij het over gaan hebben. Maar voordat wij beginnen wil ik dat jullie de afstamming van jullie dienstverlening zien. Jullie pogingen begonnen niet op deze planeet, weet je, lieve mensen? Dit is al een heel lange tijd aan de gang. Onze laatste boodschappen gingen hierover. Jullie planeet, zoals jullie die nu zien, oude zielen, is er een van velen waar jullie op zijn geweest.

De puzzel die velen van jullie in je Akasha hebben bevat de energieën van het verleden van dat jullie dit al eerder hebben gedaan op andere planeten. Jullie zijn en waren mens op al deze planeten, en hier zijn jullie weer! Ik, als Kryon, deed daar nooit als mens aan mee. Ik ben wat jullie een helper noemen.

Vandaag ben ik Kryon voor jullie. Op andere planeten in ascensie, soms in de toekomst, zal ik iets anders zijn. Ik ben tijdens deze puzzel steeds bij jullie geweest en jullie hebben mij eerder gezien.

Sommigen van jullie hebben de stem van mijn partner gehoord, of zijn woorden gelezen, en er was iets dat waarheid leek die verder gaat dan wat jullie in dit leven hebben ervaren.

Jullie herkennen mij, maar niet van deze planeet, lieve mensen. Jullie zijn hier eerder doorheen gegaan weet je, en ik was veilig, en jullie wisten dat ik van jullie hield. Ik gaf jullie informatie die jullie welwillende dingen in je leven zouden brengen en jullie konden mij vertrouwen. Voor sommigen van jullie betrof dit planeet na planeet.

Dit is nu jullie Akasha-herinnering en sommige oude zielen die hier luisteren of dit lezen, weten dit. Sommigen van jullie die naar deze channeling luisteren, weten waarom het is dat als jullie het boek openen en de woorden lezen, er iets uit de pagina sprong en jullie dit in je hart voelden.

Sommigen van jullie huilden – niet door de informatie maar door de perceptie van herinnering.

Oude zielen, die luisteren en lezen, jullie hebben leven na leven op deze planeet doorgebracht en jullie zijn eraan gewend. Maar er was een andere planeet voor deze – en daarvoor ook een en weer een daarvoor. Jullie zij een deel van de Creatieve Bron en van een prachtig systeem – jullie allemaal!!!

Wordt vervolgd