Kryon in Edmonton, Canada. /Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 4

Live Kryon Channeling:
Edmonton, Canada.

Het Welwillende Systeem van Engelen en Gidsen. 4

25 januari 2014 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gidsen – Niet Wat Jullie Denken

Ik wil het over gidsen hebben. Mijn partner heeft jullie verteld dat jullie je eigen gidsen zijn. Ik weet dat dit voor jullie moeilijk te begrijpen is en ik weet ook dat jullie hier niet van houden. Toch zal het nog wat ingewikkelder maken. Hij heeft gelijk, maar ik wil dat jullie het ook op een andere manier zien.

Jullie hebben iets dat jullie het Merkabah noemen. Losjes gedefinieerd is dit jullie kwantum-energieveld dat ongeveer acht meter groot is. Het is een veld dat is geschapen door de som van moleculen van jullie DNA dat samen is verstrengeld op een biologisch niveau. Ieder mens heeft dit veld. DNA is uniek en dus is elk Merkabah uniek. Het veld van jullie Merkabah is niet je ziel. Het is zelfs niet je Hoger Zelf. Het is JIJ!!! Het veld van je DNA heeft een compleet en totaal ander doel om met alles in contact te staan, behalve met jullie vleselijk lichaam. Dit is wat het doet. Het onderhoudt contact met jullie en met jullie bewustzijn.

Dit is complex en moeilijk uit te leggen. Het Merkabah bevat veel over jullie omdat het de brug is met jullie “innerlijk aangeborene”(Het slimme deel van jullie lichaam).

Het draagt jullie goddelijkheid, jullie blauwdruk van levenskracht en zelfs jullie Akashakroniek zit in jullie DNA, het is ook een deel van het Merkabah. Daarom zou je kunnen zeggen dat jullie altijd je verleden uitzenden door het veld van je Merkabah. Dit, lieve mensen, is de reden waarom jullie je vorige levens kunnen “lezen.” Het sjabloon van alles wat jullie zijn zit in de geheiligde patronen van jullie Merkabah.

De stukjes en delen van wat jullie Akashakroniek vormt zijn in je Merkabah en in jullie 3D. Sommige van hen worden gezien als jullie gidsen, maar feitelijk zijn zij in jullie. Maar in jullie zienswijze kan het een JIJ zijn uit een verleden en heeft het daardoor een ander gezicht. Begrijpen jullie dit? Er is meer: Om het nog ingewikkelder te maken, er is een systeem van welwillendheid dat prachtig is en wij hebben het hier eerder over gehad. De Akasha-familie waarmee jullie binnenkomen en die jullie je lichamelijke vader, moeder, zus en broer noemen, of wat jullie je familie of je geliefden zouden noemen, maken allemaal op een of andere manier deel uit van jullie Akasha.

Op een kwantummanier is er voor hen een realiteit die ik jullie niet kan uitleggen omdat jullie je niet bewust zijn van de manier waarop deze kwantumsoep werkt. Ik zal de woorden: “verstrengelde staat met je ziel” gebruiken en jullie zullen het nog steeds niet begrijpen. Het is complex, maar hier is het resultaat: Als jullie een geliefde in je familie kwijtraken gaat een deel van de energie van de ziel (of godsdeel) in jullie Merkabah en is dit je hele leven lang bij jullie.

Dan, als jullie overgaan, doen jullie hetzelfde voor jullie kinderen, broers en zusters, vrienden, man of vrouw. Laat mij jullie vertellen wat dit betekent: Zij zijn nooit weg! Horen jullie mij? Zij zijn nooit weg. Dit is een welwillend systeem dat jullie nooit hadden verwacht!

Het is werkelijk waar, lieve mensen. Wij beginnen jullie nu de complexiteit te geven die jullie verdienen te kennen. Velen van jullie zullen het niet begrijpen maar jullie kunnen het concept wel bevatten. Elk deel hiervan is een deel van een welwillend ontwerp om jullie vredig en liefhebbend te houden in de ogen van God.

De Waarheid over het Systeem

Elk deeltje van het creatieve systeem dat ik jullie vanaf nu ga onthullen heeft een attribuut: welwillend ontwerp. De systemen die bestaan tussen mens en Spirit zijn ontworpen om de mensheid te helpen. Zij zijn er niet om jullie rond te duwen of om over jullie te oordelen. Zij zijn er om jullie te onderwijzen en te helpen, als jullie hen dit toestaan.

De engelen toonden zich alleen om te helpen. Hebben jullie daar ooit wel eens over nagedacht? Er is geen engel ontworpen om zich te vertonen en over jullie te oordelen. Steeds als een engel zich in jullie leven laat zien is hij daar als een liefhebbende gids. Hij kent jullie ziel. Hij weet wie jullie zijn. Hij kent jullie Hoger Zelf.

Luister, lieve mensen, mensen worden geen engelen en engelen worden geen mensen. Ik vind het jammer als iemand jullie dit heeft verteld want het is moeilijk af te leren. Engelen zijn specialisten en dat zijn jullie ook. Menselijke spiritualiteit brengt mensen voort en dit is het “werk” dat jullie ziel doet als hij bestaat in dit melkwegstelsel. Engelen zijn altijd engelen en helpers zoals ik zijn altijd helpers zoals ik. Als jullie dit in een hokje willen stoppen als “speciale dienstverlening” – mij best. Het is niet helemaal zo want er is ook een beetje van mij in jullie. Dit is gewoon de manier waarop het is.

Mensen willen een graduele schaal van capaciteiten en beloningen. Als jullie ergens goed in zijn, of iets goed leren, gaan jullie, in 3D naar het volgende niveau. Zo gaat het niet met het systeem van de ziel, lieve mensen. Menselijke zielen komen niet van dierenzielen. Menselijke zielen blijven binnen hun eigen systeem en dierlijke zielen doen hetzelfde. Zij zijn een hulpvaardige, welwillende groep en sommige van hen zijn hier om van jullie te houden. Dit is een systeem van welwillendheid. Hebben jullie dit gemerkt?

Er is iets dat jullie je zouden moeten realiseren. Het systeem van het Universum is gebaseerd op welwillende Liefde. Als jullie atheïst zijn of agnostisch, kunnen jullie dit negeren als jullie dit willen. Jullie kunnen de zaal uit gaan en de deur sluiten en je hart afsluiten. Maar wij gaan desondanks van jullie houden. Wij zullen in stilte bij jullie zijn en als jullie ooit beslissen om verder te kijken, zullen wij er zijn. Wij gaan jullie jullie niet verlaten omdat jullie niet in ons geloven.

Dit is de belofte en als het voor jullie niet op deze manier voelt komt dit omdat jullie vrije keuze hebben om van A naar B te gaan – en soms gaan jullie via Z.

Zo is het gewoon; het wordt evolutionair leren genoemd en het is welwillend.

Dit is onze boodschap. Kan het helderder? Dingen zijn niet altijd wat zij lijken te zijn en wij ont-mystifyceren nu deze systemen waarover jullie hebben gehoord zodat jullie de echte waarheid kunnen begrijpen.

Er is eenvoud, pracht en welwillendheid in de systemen die voor jullie zijn gebouwd, lieve mensen, omdat jullie, net als ik, van een andere plaats komen. Als jullie niet hier zijn, in de korte tijden die jullie bij ons zijn, hebben wij een feest dat jullie niet zullen geloven! Er is allemaal licht om ons heen en wij zingen jullie namen in licht.

Dit is moeilijk voor te stellen, nietwaar? Wij vieren jullie Thuis en het is voor jullie verborgen. Wij doen dit elke keer! Jullie weten hier niets vanaf totdat jullie je laatste adem uitblazen. Dan herinneren jullie het je en is er een loslaten, een vrijkomen. Geloof mij, dit is de manier waarop het gaat. Het is de Liefde van God. Het is een systeem van eerbetoon aan wie jullie zijn.

En zo is het.

KRYON

Deze channeling verscheen oorspronkelijk in mei 2014.