Glass House Mountains, Australië. 1

Live Kryon Channeling:

Glass House Mountains, Australië. 1

18 november 2018/Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Australië, aan wat men de Zonnekust noemt, een plaats van schoonheid en een berg die Glass House wordt genoemd, daar zijn wij. Geen van deze namen is accuraat, niet echt, maar het zijn de namen van vandaag de dag. Generaties vanaf nu zullen deze namen misschien veranderen omdat zij aan andere namen denken. Er begint lichte regen te vallen, een zegening van Gaia, want dit is waarover wij willen spreken. Waar jullie zijn is het een feitelijk gemaakte omgeving die jullie in staat stelt om te zitten en te luisteren, op prachtig gras. Ik wil jullie mee terug nemen naar waarom deze omgeving is wat hij is. Hij is zoveel krachtiger dan jullie denken! Jullie kunnen dit ook nergens opzoeken, want wat hier feitelijk gebeurde is zoveel diepgaander dan alles wat jullie weten of je misschien voor kunnen stellen.

Ik wil jullie een stelling vooraf geven die elke moeder hier, elke moeder, zal begrijpen. Moeders, jullie slapen en hebben een baby in een wieg in een andere kamer en opeens worden jullie wakker en moeten even naar het kinderkamertje gaan, en dit doen jullie ook. Terwijl jullie binnenkomen zien jullie dat het kind op een ongemakkelijke manier is verstrengeld tussen de lakens. Jullie pakken het kind, nemen het op en leggen het bevrijd weer terug in de wieg, het kind slaapt en jullie gaan weer terug naar je eigen kamer. Vraag: Hoe wisten jullie dit? Hoe wisten jullie dit?? Elke aanwezige moeder heeft dit soort dingen meegemaakt – soms op dramatische manieren en soms zoals ik het heb beschreven. Jullie zullen zeggen dat er een verbinding is tussen het kind en de moeder en jullie zullen vragen wat deze verbinding is. “Het moet meer dan menselijk zijn en het zit in het DNA! Omdat het DNA van de moeder en het kind elkaar maandenlang hebben gedeeld.” Het kind werd geboren en de ziel daalde daarin en je kon het ongemak, de worsteling of de nood van het kind bemerken.

Jullie zouden het intuïtie kunnen noemen, maar, lieve mensen, er is meer. Er is communicatie die nog niet is gemeten maar die welbekend is. Vraag het maar aan elke moeder! Identieke tweelingen delen een DNA dat bijna perfect is. Het is hetzelfde; het is identiek. Identieke tweelingen zullen jullie verhalen vertellen dat als zij duizenden kilometers van elkaar gescheiden zijn en er bij de een iets gebeurd, de ander dit kan voelen. Als er iets gebeurt met een familielid weten zij dit en het is iets dat wel bekend is maar niet uitgelegd kan worden. Er is een communicatie die veel sneller is dan licht die het DNA verstrengelt met bewustzijn waardoor jullie weten hoe het met de ander is. Je zou kunnen zeggen dat dit iets is dat de familie zou moeten delen. Nu breng ik jullie terug naar waar wij nu zijn.

Duizenden jaren geleden hadden degenen die hier leefden een communicatie die precies hetzelfde was. Deze communicatie vond plaats met familie en de familie werd genoemd: Gaia! De Aarde sprak net als het kind tegen de moeder spreekt, zoals de tweelingen dit doen….een communicatie met de familie van Gaia die informatie gaf over het weer enzovoorts….omdat, lieve mensen, Gaia familie is. Dit is de ontbrekende schakel waar nieuwe generaties naar zullen gaan kijken en begrijpen en het misschien zelfs kunnen meten.

“Kryon, denk je dat er een tijd komt waarin mensen hier naartoe zullen komen om hetzelfde mee te maken als vroeger?” Ik zal jullie dit vertellen: Ja! Het zullen niet de Ouden zijn, lieve mensen, het zullen nieuwe mensen zijn die in staat zijn om Gaia over de Ouden te horen spreken. Als Gaia vertelt over de geschiedenis van deze plek en wat er gebeurde, zal de communicatie weer open zijn tussen de familie der mensheid en Gaia. Laat de wijsheid van de voorouders en de kennis die zij hadden jullie tonen dat deze communicatie niet uniek is en alleen hen toebehoorde. Jullie hebben de muren eromheen afgebroken, het is niet weggegaan maar de Aarde was geduldig en de familie is geduldig en zal jullie nooit in de steek laten en wacht erop tot jullie terugkomen voor deze kennis….degenen die de boom omarmen weten waarover ik het heb. Er zullen ook anderen zijn. Langzaam, langzaam zal er een herleving zijn van deze dingen van de familie. Ik wilde het jullie nu alvast laten weten. Er zullen misschien mensen zijn die dit in de toekomst horen en zij zullen zeggen: “Weet je, hij had gelijk! Kijk maar naar wat er aan de hand is!”

En zo is het.

Kryon