Glastonbury, Avalon Koor. 2

Live Kryon Channeling:

Glastonbury, Avalon Koor. 2

25 mei 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, wij gaan verder.

Het verhaal over wat de Pleiadiers op deze planeet deden is opmerkelijk, een beetje ervan is bekend en een deel is onbekend, maar zal nog onthuld worden. Maar alles dat zij deden was in heiligheid voor jullie. Wat maakte deze mensen, supermensen? Was het datgene wat zij in zich hadden dat een ascensiestatus wordt genoemd? Zij hadden op hun planeet een hoger bewustzijn dat zij in hun Hoger Zelven nog verder in zichzelf hadden ontwikkeld. Zij waren zogezegd “multidimensionale bewustzijnspakketten.” Zij kwamen naar deze planeet om die te “zaaien” en jullie hetzelfde te geven.

Dit is het verhaal van Adam en Eva, hoewel…. een beetje anders. En wat zij deden, naast jullie als mensen te veranderen, zij zetten jullie op het spoor van heiligheid, van begrijpen, van licht en donker, van vrije keuze, maar wat zij als eerste deden was deze planeet in lijn brengen op een manier die voor jullie was/is. Zij brachten systemen op hun plaats en wij hebben jullie over een deel van deze systemen verteld. Maar met een van deze systemen – spectaculair – gaven zij Gaia bewustzijn. Jullie zouden uit de wouden lopen naar de schoonheid van de meren en de bergen en denken en voelen dat het altijd zo was geweest en toch voelen dat dit niet zo was. Dit gevoel dat jullie hebben, boomknuffelaars, werd gegeven door de Pleiadiers, dit is Gaia-bewustzijn. Zij spraken met de voorouders en gaven hen informatie. Het voedde jullie, gaf jullie water… dit was de lijn voor de mensheid, het WAS er voor de mensheid. Het Gaia-bewustzijn, lieve mensen, het gehele deel van jullie ontbreekt vandaag de dag op de planeet, als jullie dit hebben opgemerkt, behalve bij de Ouden.

Wij hebben jullie eerder verteld dat het tijd is om terug te keren naar een herkenning dat de Aarde deel uitmaakt van jullie goddelijkheid. Zij is een meewerkende entiteit van jullie en werkt schouder aan schouder met jullie. Het is diepgaand omdat het voor deze keer voor jullie magnetisch in lijn is gezet. Het is diepgaand dat jullie deze keer door weers-opwaarderingen heen gaan. Het is diepgaand dat Gaia weet van deze opwaarderingen en met jullie overal aan meedoet. Hoe jammer is het dat op deze planeet zo weinig begrip over de werkelijkheid bestaat. Dit zal veranderen. Dit zal veranderen als jullie kijken naar enkele voorouders, en naar de ouden en hun geloof en jullie je realiseren hoe diepgaand en accuraat zij waren. Alle tonen die jullie zingen zijn niet alleen een deel van de uitlijning van de sterren, maar van menselijk bewustzijn want zij beïnvloeden ook de pieken en dalen en ik ga jullie straks meer daarover vertellen.

Het tweede raster dat hier werd geplaatst heet het Kristallijnen Raster. Het is onzichtbaar, het is een multidimensionaal raster dat zich de menselijke handelingen herinnert en dit Kristallijn is een metafoor omdat jullie weten dat kristal een steen is, een element, of hoe je het ook zou willen noemen, het houdt frequenties in zich opgeslagen en deze dingen zijn daar om ontdekt te worden. Maar het Kristallijnen Raster is een metafoor voor een zich herinnerend raster en dit zich herinnerende raster is niet minder uniform voor de hele planeet, zoals het magnetisch raster is. Het magnetisch raster werd alleen voor jullie verplaatst rond 1980 en wij hebben jullie dit verteld. Het staat een hoger bewustzijn toe en staat zelfs de tonen toe om hun weg te gaan. Het moest zo zijn, een volledige uitlijning die door de Pleiadiers is opgezet. Wij gaan zo spreken over het Kristallijnen Raster.

De pieken en dalen zijn recent, zij zijn in jullie kennis maar zeven jaar oud. Zij zijn feitelijk 200.000 jaar oud. Zij zijn hier geplaatst voor het geval dat jullie het zouden halen. En dat deden jullie! Ik wil dat jullie weten dat ik rond 2012 de kennis over de pieken en dalen bracht als een deel van de reden waarom ik hier ben. Dit was een onthuld geheim dat de Pleiadiers hier plaatsten: Er Zijn Anderen! En door de stand van jullie bewustzijn zullen ZIJ ook worden onthuld. Maar de pieken en dalen zijn zo belangrijk; zij begonnen met een; er was een tweede en zij pasten bij elkaar en er kwamen er meerdere en ook zij pasten bij elkaar omdat jullie hen bij het huidige bewustzijn nodig zouden hebben. Ik zal jullie hen een voor een geven en uitleggen wat zij doen.

De pieken en dalen, zoals je zou kunnen zeggen, zijn hier geplaatst voor een zich ontwikkelend bewustzijn dat nu het merkteken passeerde, het signaal uitzond en het menselijk bewustzijn begint omhoog te gaan. Maar dit gaat niet, zoals het gewend was, heel erg langzaam, het gaat snel, zoals jullie misschien al hebben gemerkt. In het nieuws misschien, en door dingen die er misschien gaan gebeuren, door yin en yang, en door vooruitgang en achteruitgang en het goede en het slechte. Wij weten waarin jullie zitten, nietwaar? De pieken en dalen zijn volledig verantwoordelijk, zij duwen en trekken. Je zou kunnen zeggen dat zij duwen wat dramatisch nieuw en goed is en trekken aan hetgeen oud en niet zo goed is. Dit is hiervoor nodig: Het zijn tijdcapsules die van alles kunnen bevatten. Wat denken jullie daarvan…. tijdcapsules! Wat zij bevatten is een systeem van vooruitgang, en als het daarvoor tijd was zouden zij zich openen. Jullie zitten hier nu op een piek en dit is Glastonbury.  Jullie zijn bij zoveel ervan geweest; jullie waren in Maui, jullie waren op Shasta, en nu in Glastonbury. Wat maakt dit anders? Waarom is deze piek anders?

Wordt vervolgd,

Kryon