Glastonbury, Avalon Koor. 3

Live Kryon Channeling:

Glastonbury, Avalon Koor. 3

25 mei 2018 /Lee Carrol
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, dit is de derde korte boodschap en wij gaan door met het verhaal over de rasters. Elk raster dat op deze planeet werd geplaatst is dynamisch. Wat ik daarmee bedoel is dat geen van hen statisch is. Zij zijn – van de ene plaats naar de andere – niet hetzelfde, en het klassieke raster is: magnetisme. Magnetisme is constant dynamisch. Zelfs bij een statische magneet die je in je hand houdt, zouden jullie zeggen: “Hij verandert niet! De polariteit is de polariteit” Hij beweegt! Stel je voor dat jullie een microscopisch diertje zouden zijn en op die magneet zouden liggen en erop rond zouden kruipen. Zou het verschil maken of jullie op de positieve of op de negatieve pool waren? Is de positieve anders dan de negatieve? Het antwoord is JA! Magnetisme staat in contact met bewustzijn.

Het is verschillend op verschillende plaatsen op de planeet. Wetenschappers meten dit door de kracht hiervan op verschillende plaatsen te meten, en dit is niet alles. Omdat het magnetisch raster contact uitwisselt met andere rasters, geschapen door de Pleiadiers, komen er afwijkingen. Dit geldt ook voor het magnetisch raster. Ik vertelde jullie dat het op de menselijke acties reageert en ze hen herinnert. De lering luidt als volgt: Zijn jullie ooit in een ouderwetse veldslag geweest? De gevoelige mensen onder jullie hebben nu iets gevoeld. De vraag is nu: Waar kwam dit “iets” vandaan? Jullie zouden zeggen dat dit de energie is van wat er hier is gebeurd. Het is het mechanisme dat jullie voelen van het kerkhof en van het slagveld, of van elke andere plaats waar dramatische dingen zijn gebeurd met mensen. Het antwoord is: het Kristallijnen Raster. Het is er en herinnert zich dingen en dan produceert het dingen en “speelt hen terug”, dat wil zeggen: voor iemand die daar gevoelig voor is. Dit raster, dit Kristallijnen Raster, is ook niet statisch. Er zijn plaatsen waar het meer of minder statisch is… nu dit hebben jullie goed gehoord! Er zijn plaatsen waar het sterker is dan op andere plaatsen! Er zijn tijden en plaatsen. Zouden jullie geschokt zijn als zelfs het Kristallijnen Raster variabel is als gevolg van de seizoenen en de uitlijningen van de planeet? Al deze rasters bewegen en hebben contact met elkaar op verschillende tijden en plaatsen.

Nu over het Gaia-raster waarover wij hebben gesproken: De feitelijke energie van de Aarde. Er zijn plaatsen waar die sterker is, lieve mensen, waar jullie de impact van de liefde van Gaia sterker voelen dan op andere plaatsen. De meesten van jullie zijn nooit op de Noordpool geweest. Het is daar niet zo lekker! (Gelach) Het magnetisme is daar ook niet zo lekker! Voor het Kristallijnen Raster is daar niets om te herinneren. Dit is een voorbeeld. 

Hetzelfde, waar jullie ook gaan op de Pool! Een tijdje geleden vertelde ik jullie over iets dat hier in de buurt is en dat nu wordt begrepen door degenen die willen geloven in deze dingen. Ik vertelde jullie dat er anomalieën waren die dichtbij zijn en bestaan in wat jullie nu Ierland noemen. En deze anomalieën lijken heel erg op die van de Bermuda Driehoek en dat er een overlapping is die bepaalde rasters uitsluit. Een daarvan die helemaal is uitgeschakeld is het Kristallijnen Raster. Het Gaia-raster ontbreekt ook tot op bepaalde hoogte en het resultaat is dat op deze plaats van anomalieën de vrijheid is om jullie dingen te laten voelen die andere plaatsen jullie nooit zouden laten zien of voelen. Het verschijnen van feeën, de kabouters etc., de multidimensionale wezens, de dieren in het woud, allemaal, al honderden jaren zijn zij op een bepaald niveau gekend en herkend, door de Ouden en zelfs door de huidige regering aldaar.

Lieve mensen, dit komt door de anomalieën in die gebieden. Vinden jullie het interessant om te weten dat juist het tegenovergestelde hiervan in Glastonbury gebeurt; dat het Kristallijnen Raster hier twee tot driemaal sterker is dan waar ook op de planeet? Als het nu waar is dat het Kristallijnen Raster verbonden is met het menselijk bewustzijn, zou dit betekenen dat hier, en in deze omgeving, misschien het gehele eiland, het bewustzijn wordt versterkt, en dit is ook zo. En wat betekent een versterkt bewustzijn? Het betekent dat iedereen hier wil zijn. Het betekent dat het door bepaalde dingen beroemd is. Het betekent dat het bewustzijn dat in ieder mens is, de verlangens, de Reis van de Helden, dat wat jullie zo graag willen, hier is.

Meer dan dat, het is verhoogd. Vinden jullie het niet interessant dat er weinig plaatsen op de planeet zijn waar men veldslagen romantiseert en dit betekent dat het Kristallijnen Raster hier gaat voor het Leven, gaat voor wat mensen willen en versnelt dit. Jullie zitten in een heel speciaal raster, lieve mensen. Het is veel krachtiger dan welke andere piek op de planeet ook, behalve Lemurie. Dit komt omdat deze piek precies in het midden is van een verhoogd raster. Maar een ding kan ik jullie wel vertellen: De pieken en de dalen waren hier al lang voor dat de rasters hier waren. De rasters en de pieken waren hier al lang voordat de landen namen hadden.

Toch is dit de plaats waar jullie naartoe komen om deze verhalen te horen; jullie zitten aan de voeten van de dichters en luisteren naar de muziek. Wat kan er hier allemaal zijn gebeurd? Wat kan er hier allemaal zijn gebeurd? Was er een zwaard? Was er een koning?

Wordt vervolgd.