Glastonbury, Avalon Koor. 4

Live Kryon Channeling:

Glastonbury, Avalon Koor. 4

25 mei 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, dit is de vierde boodschap. Het getal vier is in de numerologie het Gaia-cijfer. Dit is voor niemand van jullie onbekend, maar het gaat waarlijk alleen over Gaia. Helemaal over de rasters die onderling verbonden zijn met Gaia.

Hoe zal ik hiermee beginnen? Laten wij opnieuw beginnen met de supermens, de Pleiadier. Als er een eerste richtlijn in het DNA geïnstalleerd zou zijn, als zoiets mogelijk is, zou dit niet zijn dat jullie vrije keuze hebben, dit is niet de eerste richtlijn. Vrije keuze is een mogelijkheid, een vermogen. Wat zou de oorspronkelijke zaad-gedachte zijn geweest over het Wiel van Lering waarvan de Pleiadiers wilden dat de mensen het zich zouden herinneren voor een lang bestaan van de mensheid op deze planeet…. wat zou het zijn? Ik zal het jullie vertellen: Dat jullie magnifiek zijn geboren! Dat jullie verbonden zijn met de Creatieve Bron! Dat is de eerste richtlijn!!! En door de eeuwen heen, lieve mensen, en door wat de mensheid heeft gedaan, waar het bewustzijn met vrije keuze ook heen gaat, is de eerste richtlijn steeds aanwezig! Jullie zijn geweldig! Jullie kunnen alles! Jullie kunnen verbonden zijn met de Bron van de Schepping en een planeet opbouwen die van Licht is…. als jullie dit willen.

Wat heeft dit met Glastonbury te maken? Alles! Want op deze plaats is het raster het sterkst; het versterkt de eerste richtlijn en deze eerste richtlijn – wij hebben het veel vaker gezegd – is de held, want jullie weten wie jullie zijn. Elke vrouw, elke man, heeft de fantasieën over een held te zijn, het respect van de overwinnaar te hebben, van rechtop staan! Jullie denken dat dit toeval is? Dat is niet de menselijke natuur, lieve mensen, dit komt van de supermens die jullie die vonk van kennis heeft gegeven dat jullie groots op deze planeet werden geboren. Zo is de pracht van dit verhaal ook verhoogd, verhoogd en verhoogd.

Mijn partner bracht mij naar dit land, het oude Europa. Een paar weken geleden bracht ik 30 boodschappen en de laatste 16 hiervan gingen over dit verhaal en het is er voor jullie om naar te kijken en terug te zien… alles! Ik sprak ook over de beker, die jullie de Graal noemen. Ik sprak over het laatste avondmaal en ik had het over Jezus. Laten wij daar even mee doorgaan. Ik wil dat jullie weten dat er een prachtig verhaal is: Kwam Jezus hier? Jazeker, hij had het niet willen missen. Jullie noemen het de ontbrekende jaren van Jezus. Zij ontbraken niet, zij waren gewoon saai. Alles wat jullie je herinneren zijn twee elementen…. geboorte en dood! En alles wat er tussenin zat…wie weet? Feitelijk is dit heel goed gedocumenteerd, het staat in de rollen en het staat geschreven in jullie geschriften. Je kunt je afvragen waarom, maar jullie hebben het gelezen. Maar hij kwam hier en hij kwam hier met zijn oom Jozef. Hij kwam hier drie keer in een andere realiteit, lieve mensen, in een andere waarheid, in een andere dimensie, want dit is het waar hij wilde leven. Weg van de Romeinen, als het kon, maar zij kwamen hier ook. Hij vond het heerlijk om hier te zijn. Waarom zou de meester van liefde hier herhaaldelijk zijn om te handelen onder de hoede van zijn oom Jozef – zij importeerden tin in Palestina? Hij voelde de liefde hier, hij voelde de heldenreis hier lang voordat hij zich realiseerde wat zijn eigen reis zou kunnen zijn…. lang voor het laatste avondmaal…. was hij hier. Het komt bij de mystiek van alles wat hij was, legenden, en zij circuleren hier. Laten wij beginnen.

Een holle boom was de manier om in oude tijden berichten door te geven. Poëzie was de manier om in Oude tijden te communiceren en poëzie bevat de grootste avonturen van de mensheid en degene die jullie je in deze beschaving het best kunnen herinneren is het verhaal van Jason en als jullie het verhaal van Jason gaan analyseren zien jullie de elementen van een heldenreis. Elke man of vrouw die dit deed moest bovennatuurlijke gaven hebben om zo’n reis te maken om de eigen realiteit te redden en op deze reis verzamelden zij vrienden, medestanders, gelijkgezinden, die vanwege dezelfde redenen bij hen waren. Op hun reis ontmoetten zij draken van de dualiteit die hun realiteit testten, hun kracht, en die hadden zij altijd, altijd! Allemaal! En altijd vertegenwoordigde de Magiër de Grootsheid. Ieder mens in elk magisch heldenverhaal dat ooit op deze planeet is verteld, en verteld bleef worden, heeft een zwaard en een tovenaar. Jullie lezen dit weer en denken aan het verhaal, of de vele verhalen die er waren. Wat gebeurde er met Luke Skywalker?

Zijn tovenaar was maar heel klein van lengte. Hij ging erop uit om met zijn vrienden veel sterkere tegenstanders te overwinnen. Met zijn tovenaar. De kleine gebrilde jongen ging er met zijn vrienden op uit om overweldigend sterkere krachten te overwinnen. Het verlichtte het Licht in de menselijke ziel en het brengt jullie naar een plaats waar jullie anders niet zouden zijn geweest omdat door de pracht, Arthur anders niet in de harten en zielen van de mensen zou hebben gezeten. Er zijn feitelijk vele Arthur’s en zij zouden vierhonderd jaar oud zijn. Teveel Arthur’s. En toch was hij echt. In deze verhalen leeft hij in de pracht van jullie allemaal! En dit land staat bekend om zijn legenden over heldendom. Ik was op een plaats als deze en herinnerde de luisteraars eraan dat de heldenreis hier feitelijk was uitgevoerd en dit was een van de redenen waarom de slag om Engeland werd gewonnen! Tegen alles in had het Kristallijnen Raster jullie hier versterkt. Het verzwakt boeven en het versterkt helden, daar is geen misverstand over dat degenen die hier wonen op kunnen staan omdat zij prachtig werden geboren en zij zouden het kwaad op hun weg vernietigen. En dit deden zij ook! EN DIT DEDEN ZIJ OOK!!!

In dit land…en dat is geen legende!!!

Jullie zien wat ik hiermee bedoel. Lieve mensen, jullie zitten hier op een piek. Ik wil dat jullie wat huiswerk gaan doen over een dal. Het is in Groenland en het dal dat daar in het Veld is…. Groenland was niet altijd een groen land. Groenland was geen Groenland toen de pieken en dalen daar werden geplant…het was gewoon land! Wees niet verrast als ik jullie vertel dat het gebied van dit dal ook IJsland betreft. Als je naar Groenland gaat, vertel ik jullie: als jullie daar ooit zijn geweest, voelden jullie niets van angst aldaar, jullie waren versterkt tegen wat daar is. Zijn daar legenden? Oh, ja, die zijn er. Er was het Welshe Gedicht. In dit gedicht werd er gesproken over een man met een zwaard: Arthur! En zij spreken over Camelon, geen Camelot!!! (Kryon lacht) Als jullie naar Groenland gaan zullen jullie dit merken. De Welshmen reisden rond; zij waren voortreffelijke dichters en zij begrepen het, zij hadden hun legenden, lieve mensen, en jullie zullen merken dat zij veel op elkaar lijken.

En zo is het weer genoeg voor vandaag.

Kryon