Glastonbury, Avalon Koor. 7 / Boodschap nummer 7

Live Kryon Channeling:
Glastonbury, Avalon Koor. 7

Boodschap nummer 7

25 mei 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Voor de doctor!

Jij hoeft niet terug te gaan naar het verleden, Yah-Wee, jouw taak is nu, en dat betreft nu ook weer een andere toonzetting. Zo gaat het altijd! Laat mij even herhalen: de tonen die zes jaar geleden zijn geschapen zijn de tonen die jullie je vanuit je Akasha hebben herinnerd en beschreven. Het gaat terug naar de tonen waarmee jullie hulp hebben gehad en die jullie niet al te vaak hadden gehoord. De inhoud is wat jullie hebben in een slaapliedje. Nu wil ik jullie uitdagen voor iets dat heel makkelijk is. Maar hoewel deze een simpele constructie heeft zal het moeilijker te herinneren zijn. Laat mij dit uitleggen: Voordat de Pleiadiers hier kwamen, lieve mensen, waren zij gegaan door waar jullie nu doorheen gaan.

Van alle planeten van vrije keuze hadden die van de Zeven Zusters het meest pittige verleden. Wij hebben jullie in een vorige channeling verteld dat zij zelfs genocide (volkerenmoord) hadden. Het donkerste van het donker, wat jullie ook denken dat er op deze planeet is gebeurd dat zo afschuwelijk is als jullie je kunnen voorstellen, zagen zij! Zelfs nog erger! En toch trokken zij zichzelf door een beschaving heen en namen een beslissing; net zoals jullie hebben gedaan!

Degenen die hier voor het eerst naar luisteren zullen zeggen: “Welke beslissing? Ik kan mij niet herinneren dat ik heb gestemd!” Het was de mensheid die opeens besloot om de cyclus te stoppen, de cyclus die jullie oorlog na oorlog, en meer, zou brengen. De cyclus die niet eens slim genoeg was om het disfunctioneren in zichzelf te zien…..omdat het nooit iets had opgelost. Het menselijk ras nam collectief de beslissing dat het genoeg was geweest. De mensheid nam de beslissing dat het verleden niet langer de toekomst zou gaan bepalen. Dit is wat jullie nu doen! Jullie zijn daar inderdaad voorbij gegaan terwijl er was voorspeld dat jullie dit niet zouden doen. Jullie passeerden het jaar 2.000 dat werd beschreven als het jaar van Armageddon. De tijd waarop de oorlog uit de hand zou lopen en de mensheid zoals jullie die vandaag kennen zou ophouden te bestaan.

Jullie gingen door de opwaardering van 2012, het jaar waarop jullie kalender eindigde door de profetieën die jullie eraan herinnerden dat jullie de afgrond in zouden gaan, maar er was geen verdere profetie en die is er nog steeds niet. Jullie zitten in een tijd die niemand voorspelde…en jullie vierden dit esoterisch met de tonen en degenen van jullie die geloven dat de Pleiadiers hier waren vierden dit ook. Het ging door het melkwegstelsel en dan begon men te groeien.

Ik heb jullie verteld, lieve mensen, dat er een tijd zou komen waarin jullie terug zullen kijken naar deze jaren en zien en dat jullie je kalender nogmaals gaan veranderen en helemaal opnieuw beginnen. Jullie zullen de jaren voor 2012 de Barbaarse Tijd noemen. Dit zal de tijd van compassie worden en langzaam, heel langzaam, zullen jullie de mensheid zien samenkomen en zien dat de hebzucht van het verleden niet meer de toekomst zal gaan bepalen. Israëli’s en Palestijnen zullen samen deze keuze maken en op een dag zullen ook hun leiders dit doen. Zij zullen letterlijk zeggen: “Wij hoeven niet terug te kijken want wij weten wat er allemaal is gebeurd en het kan ons niet schelen. Wat wij willen is de toekomst. Wij willen ons het verleden niet herinneren en elkaar de schuld geven. Wij willen geen vergelding….wij willen de toekomst die wij vanaf nu gaan ontwerpen!”

Dit is wat jullie gaan doen en dit is wat de Pleiadiers deden. Ja, dit is wat zij deden! Eeuw na eeuw gingen zij door met verhogen van hun bewustzijn en het begon multidimensionaal te worden. Zij eerden degenen die dit zaaiden, lieve mensen, wij hebben jullie hierover verteld, en zij zongen hier liederen over. Zij zongen overwinningsliederen! Op hun planeet hadden zij vieringen, ook jaarlijkse. Zij kwamen samen en zongen het lied van de overwinning; een eenvoudig lied. Een lied dat zij allemaal kenden, over de overwinning die zij behaalden op de dualiteit en een barbaarse tijd en zij realiseerden zich dat de zielen van deze oude tijd ook weer waren geïncarneerd en deel uitmaakten van het nieuwe. Zij begrijpen nu, en toen, en zelfs daarvoor, het systeem. Yah-Wee, jouw uitdaging is deze: Ik wil dat jij je iets herinnert dat je nog nooit hebt gehoord. Ik heb jou verteld dat jouw moeder hier is. Jouw Akasha herinnert dit zich, alles: Elke Pleiadier herinnert zich dit lied. Moeder ging nooit weg en zij ging door met een Akasha samen met jou. Jij, de voorouders, de regisseurs, kwamen hiermee naar voren. Laat mij jullie iets vertellen over dit Lied der Overwinning. Ik ga nu iets doen dat ik nog nooit eerder heb gedaan. Ik ga jullie de attributen van de tonen geven. Jullie stralen iets uit dat diepgaand Pleiadisch is. En zij kenden het lied. Net als de anderen is het een een-tonig lied naast een ander – een paar. Gewoon een paar. Hier is de uitdaging; houd het simpel als 17 en 24. Er zullen mensen zijn die het kunnen zingen zonder ooit bij het koor te hebben gehoord. Hier zijn de attributen en de betekenissen: het is een lied waarin dualiteit Eenheid betekent; het is de viering van de overwinning van de dualiteit naar de Eenheid. Van dualiteit naar Eenheid!!! Het is een lied van de overwinning op het duister. Waar de dualiteit begint op te houden te bestaan en er vrije keuze is om EEN te worden met ALLES!!!

De attributen van deze tonen zijn deze: twee tonen….eenvoudig! Tegen elkaar in gezongen, maar op drie plaatsen in de zangserie komen jullie tot een waar unisono. Laat mij vertellen wat unisono is. Unisono is dezelfde exacte noot in de muziek, gezongen door beide kanten en ook met hetzelfde, identieke geluid….beide zijden. Het gebeurt drie keer per serie en het vertegenwoordigt drie maal de dualiteit die tot eenheid komt. De laatste keer Eenheid is ook het einde. Ik wil dat jullie het einde van dit lied onthouden omdat het einde heroïsch is. Het eindigt niet zachtjes, doctor, het eindigt met een overwinningsschreeuw. In unisono, dezelfde lyriek en dezelfde noten. Jij weet dat het er is; het zit in de Akasha van jouw moeder. Zij is hier en zij viert wat er van jou en jouw zus is geworden. Zij is hier voor het volgende deel en omdat zij deel kan uitmaken van het transitielied dat zij eens voor jullie heeft gezongen. Stel je eens voor: zij is nu een deel van iets dat jullie zo lang geleden vierden.

Dit lied zal makkelijker komen dan jullie denken. Heroïsch, simpel en makkelijk.

Ik kom weer terug,

Kryon