Glastonbury, Avalon Koor. 8 / boodschap nummer 8

Live Kryon Channeling:

Glastonbury, Avalon Koor. 8

25 mei 2018 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Lieve mensen, dit is boodschap nummer 8

Ik wil graag dat jullie allen de ogen sluiten om samen met mij te visioneren. Ik wil dat jullie de nacht visioneren in een gigantisch stadion vol publiek. Het stadion is immens groot. Je kunt de aparte stoeltjes niet zien maar het stadion is vol. Het lijkt erop dat de toeschouwers in het donker zitten maar jullie zien lichtpuntjes van iedereen. Het lijkt er wel op dat zij allemaal een lucifer hebben aangestoken. Iets dat algemeen is, net zoals het bewustzijn dat jullie hebben. De lucifers zijn aangestoken, lichtpuntjes door duizenden, tienduizenden mensen. In het midden van het stadion, precies in het midden, is er een spotlight dat zo helder is als het maar kan zijn. Het spotlight verlicht daar de grond en daarop een rots op een platform. Het is een stille nacht, je kunt het in de lucht voelen. Er is geen geluid van de wind. De rots in het midden is daar al heel lang. Zij hebben namen, deze dingen. Door de geschiedenis van de Aarde heen hebben jullie namen gegeven aan deze gereedschappen. Al deze dingen hadden persoonlijkheden, allemaal. De rots heeft een naam, en de naam is: Duister van het Verleden. De steen heeft vele namen want door de geschiedenis van de Aarde heen, cultuur na cultuur, heeft men de steen allemaal namen gegeven. 

In deze plaats, Glastonbury, is de steen welbekend, hij is de steen van Excalibur. Met een persoonlijkheid van zichzelf en een meesterschap van zichzelf en kon niet vernietigd worden, maar hij blijft op zijn plaats. Zoals de legende vertelt was de enige die het zwaard uit de rots kon trekken degene die was voorbestemd voor de energie en een beetje magie. En dan komt er iemand en loopt langzaam naar de steen. Het spotlight beweegt even terwijl de persoon loopt met als doel de rots. De toeschouwers kennen het verhaal dat zoveel mensen dit hebben geprobeerd en faalden. De naam van de mens in dit speciale scenario….geen man, geen vrouw, is…de mens. Een andere naam zou mensheid zijn, als jullie willen. Deze beschaving – nummer vijf – als jullie willen. De mens loopt naar het platform en kijkt naar het zwaard en de mens glimlacht, er is geen druppel zweet want de mens weet dat het zwaard vrij zal komen. En zoals jullie weten heeft de mens het gedaan….de MENS heeft de magie.

De mens heeft feitelijk een magiër. De mens heeft het uitgezocht en gedaan. De magiër zijn de 23 paar chromosomen. De supermens-magiër is de mens van vandaag met het DNA van de Pleiadiers. De magiër is de Pleiadier binnenin jullie. Jullie hebben hun biologie. Er zijn mensen op deze planeet die jullie en jullie geloof zullen beschuldigen: “Jullie zijn allemaal ET’s” zeggen zij. “Jullie komen allemaal ergens anders vandaan” zeggen zij. De hele mensheid bestaat uit ET’s, lieve mensen, ieder van jullie! Jullie hebben er 23! Zichtbare chromosomen! Jullie komen allemaal van de sterren, maar zo velen van jullie weten dit niet. En met de herkenning van de magiër is er de herkenning van de Schepping van de magiër. Jullie hebben het Hoger Zelf, bij iedereen, dat is de God binnenin. Dit is wat de Pleiadiers jullie gaven. En jullie trokken het zwaard uit de steen. Jullie verwachtten dat de toeschouwers in juichen uitbarstten, maar er is geen geluid. Zie je, lieve mensen, er is geen geluid in de ruimte! Daar zijn de veronderstelde melkwegstelsels, de sterren en de planeten en toen jullie in 2012 het zwaard uit de rots trokken, wisten zij het allemaal!!! Allemaal!!! En toen zongen jullie een lied. Sommige waren helemaal van jullie en andere niet. Daarom zijn jullie hier.

Dit was de voltooiing van de heldenreis, lieve mensen, en het is niet het einde van de mensheid en het is niet het einde van het verhaal. Het is de voltooiing van het eerste deel. De veldslag met het duister hadden jullie ditmaal met licht dat jullie voorheen niet hadden, en jullie realiseerden je dit ook. En met jullie metgezellen, deden jullie het! Net zoals jullie voorgangers het voor jullie deden op andere plaatsen en in andere tijden. Jullie kunnen zeggen: “Dit is een beetje te dramatisch, Kryon!” Echt? Kijk eens naar de legenden hier in Glastonbury en onderzoek hen. Kijk eens naar deze heldenreizen en onderzoek hen, er is overal romance en er is overal diepgang, elegantie die van jullie is. De naam van het zwaard dat bij zo velen bekend is, is: Vrede op Aarde. De stad op de heuvel, Excalibur, het Nieuwe Jeruzalem! Het zwaard heeft vele namen en zij zijn allemaal prachtig en zij vertegenwoordigen allemaal wat jullie op dit moment doen. De menselijke soort staat te stralen in het licht en de mensheid neemt dit mee als zij het stadion uit gaat. Klaar voor de veldslag om de duisternis te verslaan.

Dit is het einde hiervan, van dit koor, maar het is niet het einde van de reis. Ieder van jullie heeft het in zich, lieve mensen, om het zwaard uit de rots te trekken. Ik wil dat jullie dit in je geest, in je herinnering vasthouden, in jullie visualisatie over wie jullie zijn en waar jullie vandaan kwamen.

En zo is het.

Kryon