Channeling 172: Hot Springs, Arkansas. / De fundamentele Fractal – 1

Live Kryon Channeling 172:
Hot Springs, Arkansas.

De fundamentele Fractal – 1

11 april 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Hot Springs, Arkansas.

Gegroetgeliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wij willen een moment nemen om de wetenschap van vandaag te eren, van gisteren, die in deze zaal gisteren werd gepresenteerd (sprekend over de presentaties tijdens de conferentie).

Al 26 jaar heb ik jullie steeds weer boodschappen gebracht die voor jullie vreemd kunnen hebben geklonken. Als ik jullie waarheden heb gebracht die nog niet bewaarheid waren of jullie dingen heb verteld die niet voorkwamen in de meeste gedachten, waren dit gewoon dingen die op dat moment geen basis hadden.

Jaar na jaar kwamen deze dingen langzaamaan tot bloei, maar nu beginnen jullie pas de waarheid te zien over de boodschappen die op deze manier werden gebracht. Ik wil de gaten opvullen, gewoon een beetje, in deze laatste boodschap van vandaag.

De wetenschap die dit weekend is gebracht is compleet en accuraat. Voor degenen die niet hier waren en hiernaar luisteren klinkt het alsof het werd gehaald uit de pagina’s van de Kryon-boodschappen door de tijd heen.

Wij vertelden jullie jaren geleden over hoe lang de mensheid hier al echt is geweest. Wij gaven jullie de tijdlijn van de mensheid sinds wat wij het “inzaaien” noemen dat 200.000 jaar geleden gebeurde. Wij vertelden jullie verhalen die jullie in die tijd misschien niet geloofden. Wij gaven jullie aantallen en cijfers om naar te kijken en wij gaven jullie zelfs onbekende geschiedenis om over na te denken. Het staat hier allemaal voor jullie eigen ogen, de kaarten, de grafieken, het onderzoek.

De wetenschappers komen alleen maar een beetje in de buurt van de waarheid en vertellen jullie wat zij kunnen, en om goede redenen. De waarheid die zij spreken over dingen die geldig dienen te worden, bewezen en onderzocht dienen te worden. Zij kunnen dit nog niet, maar zij kunnen jullie op het punt van geldigheid brengen door jullie het bewijs te laten zien. Bewijs is wat moeilijker te geven en de wetenschap wil bewijs hebben. Zij presenteren dus het onderzoek dat zich opstapelt tot conclusies van gezond verstand en zij verbinden de puntjes.

Er is inderdaad steeds weer gebleken dat onderzoek zou aantonen dat jullie biologisch gezien misschien helemaal niet van de Aarde komen. De ontbrekende schakel blijft onbekend. Dit zeiden wij jaren geleden al. Wij vertelden jullie dat die altijd onbekend zou blijven, omdat jullie hier niet vandaan komen en nu klinken deze woorden door in de leringen van de laatste twee dagen.

Deze wetenschappelijke leraren nemen jullie mee tot de rand, maar zij vertellen jullie niet “wie” er betrokken zouden zijn geweest bij jullie eerste begin. Het esoterische van dit alles is mijn taak en ik zal beginnen om het plaatje compleet te maken en dat zal dan vanzelf een huwelijk aangaan met de wetenschap.

De wetenschappers vertellen jullie over fractals (waarbij elk deel hetzelfde statische karakter heeft als het geheel). Fractals zijn de manier van alle natuurkunde. Als je een fysicus vraagt naar fractals zullen zij jullie alle meetkunde geven – van groot naar klein, groter, kleiner – en dit alles vertegenwoordigt fractals van hetzelfde. Biologen weten dat alles in fractals van klein naar groot gaat.

Dit is gewoon de manier waarop dingen zijn. De leraar Gregg (Gregg Braden) komt met onderzoek dat absoluut, 100% nauwkeurig is als hij begint te vertellen over het potentieel dat tijd zichzelf herhaalt, iets dat jullie al je hele leven horen. Het is duidelijk dat het zichzelf af en toe herhaalt, maar zou het zo kunnen zijn dat het dit doet op manieren die jullie nog helemaal niet kennen? Hij heeft gelijk.

Ik wil dit naar een ander niveau brengen. Ik was in Turkije en bracht jullie een boodschap over onbekende geschiedenis. Wij vertelden jullie dat jullie beschavingen zouden ontdekken waar jullie geen documentatie over hebben en dat jullie niet zouden geloven dat het gebeurde. Wij vertelden jullie zelfs dat deze planeet vele beschavingen voor jullie heeft gehad en dat zij op verschillende manieren aan een einde kwamen.

Nu komt de wetenschap zoals die vandaag is gepresenteerd met dezelfde boodschap. Het begint zichzelf te omwikkelen, nietwaar, lieverds? Jullie hebben de leringen van de vreemde, esoterische dingen jarenlang van mij gekregen en nu horen jullie dit van anderen die gaan beginnen om hen geldig te verklaren.

Nu wordt erover gediscussieerd, zij worden ontdekt en onderzocht – en het plaatje begint duidelijker te worden.

Wordt vervolgd.