Channeling 172: Hot Springs, Arkansas. / De fundamentele Fractal – 3

Live Kryon Channeling 172:
Hot Springs, Arkansas.

De fundamentele Fractal – 3

11 april 2016 /Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Wij hebben dit eerder gezegd. De Pleiadiers hebben een beschaving die miljoenen jaren ouder is dan die van jullie, lieve mensen. Hoe denken jullie dat die eruit zou kunnen zien?

Het is een zeer ontwikkelde beschaving die heeft meegemaakt waar jullie doorheen gingen. Zij hebben een zeer hoog, wijs bewustzijn dat zelfs natuurkunde kan beheersen door gedachten en zij kwamen hier met een goddelijk plan om jullie de kennis van licht en donker te geven en de vrije wil van dualiteit zodat jullie met de puzzel zouden kunnen werken.

Hun God is jullie God – de Creatieve Bron. Dat is wat zij hier deden en zij zijn als jullie biologische zaad-ouders en zij geven om jullie. Zij moeten hun handen van jullie afhouden, maar zij geven om jullie.

De Pleiadiers zelf gaven jullie een tijdslimiet voor jullie groei en het is precies degene waar jullie nu naar kijken. Het is het begin en het einde van de precessie van de nachtevening, het midden van de fundamentele cyclus, 25.630 jaar. Jullie hadden verschillende beschavingen die begonnen en ophielden in die tijd en als jullie het nu niet hadden gered, zouden jullie het helemaal nooit redden. Dit was jullie laatste kans!

Jullie begonnen in de laatste tientallen Jaren te veranderen en in de late tachtiger jaren was het duidelijk dat jullie zouden gaan veranderen en opwaarderen. De Harmonische Convergentie van 1987 was de ommekeer. Toen kwam ik in 1989. In het begin van 1992 maakten jullie een einde aan de koude oorlog. HET WAS BEGONNEN!!!

Toen de Pleiadiers jullie zaaiden zetten zij een systeem op voor het geval dat jullie het zouden halen en wij hebben jullie deze informatie eerder gegeven. Het heet: De Pieken en Dalen van de Aarde. De Pieken en de Dalen waren er gewoon en zij sliepen als tijdcapsules die erop wachtten om geactiveerd te worden. Die tijd is gekomen en wij hebben hen allemaal geïdentificeerd en zij beginnen zich te openen.

“Kryon, wij hebben hier nog nooit over gehoord. Dit is zo esoterisch en wij hebben hier geen kennis over. Er zijn ook geen Oude Geschriften die hierover melding maakten.”

Lieve mensen, gebruik jullie logica. Natuurlijk wisten jullie dit niet omdat jullie de finishlijn van 21 december 2012 nog niet hadden bereikt! Dit was informatie voor degenen die het zouden halen en niet voor een Aarde die altijd op het punt stond om zichzelf te vernietigen.

Wij zagen wat er gebeurde toen jullie een einde maakten aan de koude oorlog van jullie samenleving. Het bewijs dat het een last-minute omslag was is dat de meeste mensen die nog steeds verwachten. Het is bijna als het wachten totdat “de volgende schoen valt”, nietwaar?

Ik wil jullie een logische vraag stellen. Als jullie kinderen hebben en het tijd voor hen is om te leren fietsen, wat is dan het proces? Eerst zorgen jullie voor een fiets. Wat doen jullie daarna? Jullie geven hen de fiets en zeggen: “Veel succes, kind! Ik weet dat het veel mis zal gaan en jij jezelf pijn doet, maar dat is gewoon de manier waarop het werkt met fietsen!” Nee! Liefhebbende ouders doen dit niet. In plaats daarvan geven jullie hen zijwieltjes en helpen hen. Jullie houden de fiets vast totdat zij het gevoel ervoor krijgen; jullie rennen mee met de fiets met zijwieltjes totdat zij het te pakken hebben.

Jullie glimlachen en zijn vrolijk als zij de balans hebben waarvan jullie weten dat elk kind die uiteindelijk zal hebben en dan rijden zij weg zonder jullie terwijl jullie hen vrolijk toeroepen.

Wel, lieve mensen, de fundamentele fractal is voorhanden en de trainingswieltjes zijn de Pieken en de Dalen. Zij openen zich, activeren, gaan in paren en beginnen een deel van het negatieve en het duister van de planeet uit te wissen om jullie een snelspoor te geven naar een hoger bewustzijn.

Wij vertellen jullie dit al jaren – hoe fractaal zij werken en hoe zij de oude energie verwijderen van het Kristallijnen Raster, het Gaia Raster.

Deze hele conferentie  gaat over herinnering en toch zeggen velen: “Wat herinneren?” Ik vertel jullie wat jullie je dienen te herinneren. Ik wil dat jullie je de oorspronkelijke informatie herinneren die de Pleiadiers jullie gaven toen jullie hier kwamen! Dit is wat jullie je herinneren, oude zielen, en dat is wat deze Piek in het Kristallijnen Raster brengt. Het begint de herinnering van oorlog en lijden op deze planeet uit te vlakken.

Het gaat de tijdfractals zelf veranderen – bijna een herstart voor het Kristallijnen Raster.

Wat jullie moeten weten is dat het Kristallijnen Raster gedeeltelijk verantwoordelijk is voor het herinneren van de oude tijdfractals. Dit zijn de fractals die zeggen dat de geschiedenis zich zal herhalen ook al scheppen jullie een nieuwe toekomst en vermijden jullie hen. Als zij uitgewist gaan worden en her-kaderd, is het als een herstart van de energie van de mensheid.

Ik wil jullie vragen: “Zouden jullie dit niet voor je kinderen willen doen? Klinkt het niet logisch dat de Pleiadiers die jullie de prachtige energie van de liefde van God brachten jullie ook zouden helpen om door deze nieuwe en onbekende evolutie van het bewustzijn heen te gaan. Denken jullie niet dat zij jullie de zijwieltjes zullen geven? Begint er geen esoterische logica te komen dat deze nieuwe fundamentele cyclus iets moois in zich zal hebben als jullie het uiteindelijk hebben gered? Wel, het is hier al en deze beginnende cyclus is anders!”

Laat niemand jullie vertellen: “Hier gaan wij weer. Het is al zo lang geleden dat er oorlog was. Het wordt dus weer eens tijd!” Omdat jullie dit eerder deden is het geen garantie dat het weer zal gebeuren. Deze cyclus is anders.

Dat is al 26 jaar de boodschap – niet altijd met die woorden – maar het was de boodschap vanaf mijn eerste publicatie in Hoofdstuk Een van Kryon-boek Een: “Er zal geen Derde Wereldoorlog komen. Er zal geen Armageddon komen. De oude profetieën zullen niet uitkomen.” Zesentwintig jaar geleden zagen wij jullie opwaardering komen. De fundamentele fractal her-lijnt en is bereid om opnieuw te beginnen met een andere energie-set en dit is de reden waarom jullie het verleden niet gaan herhalen.

De timing van de zijwieltjes hangt van jullie af. Jullie hebben vrije keuze en kunnen het zo moeilijk of zo makkelijk maken als jullie willen. Zelfs met zijwieltjes kunnen jullie nog steeds vallen, maar met de hulp die jullie in deze nieuwe energie wordt gebracht, zullen jullie weer opstaan en doorgaan. Het kan een lange adem nodig hebben voor een oudere mensheid om een nieuw bewustheidssysteem te beginnen. Ik zal het nogmaals zeggen: “Twee stappen vooruit en een stap achteruit.” Het is een deel van de nieuwe mens en jullie zijn op de juiste tijd op de juiste plaats.

Voelen jullie het niet? Wat jullie vandaag en gisteren hoorden is het Paradigma van Waarheid. Klinkt het niet als Waarheid dat er iets aan de gang is dat speciaal en anders is? Ik zal jullie vertellen wat dit is: ”Jullie gaan door! Jullie hebben een hoger bewustzijn omdat jullie hier zitten en jezelf afvragen: “Wat voel ik dat zo anders is?”

De moeilijkheden waar jullie doorheen zijn gegaan aangaande de her-lijningen waarover wij hebben gesproken maken allemaal deel uit van deze langzame opwaardering naar een nieuw bewustzijn. Jullie gaan recht door zee door de oude fractals en potentiëlen heen!

Gefeliciteerd, lieve oude zielen, omdat jullie naar deze planeet kwamen en wisten dat dit moeilijke tijden zouden gaan worden.

Jullie wilden dit feestje toch voor geen goud missen, nietwaar?

En zo is het.

Kryon.

* Fractal Time by Gregg Braden

[www.hayhouse.com/fractal-time-2?utm_source=GB.com&utm_medium=Product_listing&utm_campaign=GB.com_FractalTime]

** [www.maya.nmai.si.edu]

KRYON