Interview met Lee Carroll 3 / By Ron McCray

Interview met Lee Carroll. 3

By Ron McCray

8 augustus 2000
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Wat is Kryon’s huidige boodschap met betrekking tot bezoeken van buitenaardsen?

Lee: Wacht tot na 2012. Hij zegt dat zij hier niet zullen komen voordat het hier vredig is. Hij zegt ook dat degenen die wij hier hebben zien rondhangen er altijd zijn geweest. Dit weten wij al zestig jaar. Wij zijn vrediger dan zij zijn. Zij zijn hier om uit te zoeken wat wij hebben dat zij niet hebben. Het staat in de boeken. Hij zegt dat zij zelfs bang zijn om op het gazon van het Witte Huis te landen uit angst dat wij hen zullen laten oplossen. Wij hebben volledig de controle over alles dat zij zouden kunnen doen. Zij zijn gewoon schorriemorrie. Kryon heeft dit woord niet genoemd maar in feite klopt het wel. Degenen die te maken hebben met onze zaad-biologie komen in 2012 en toen zei hij dat wij niet verrast moeten zijn als zij precies op ons lijken, en dat is interessant. Dat zou wat zijn!

Ik las gisteren in Time Magazine hoezeer dit was geëscaleerd omdat tien jaar geleden iedereen dacht dat de zoektocht naar leven in het universum dom was en er nu in staat dat we water op Mars is ontdekt. Zij kunnen niet wachten om daar naartoe te gaan  en te zien wat voor leven daarin zit omdat zij ervan overtuigd zijn dat waar water is, ook leven is. Dit is zo anders dan voorheen. Zij denken dat er water is op een maan van Jupiter en tevens ook leven. Nu denken zij dus heel, heel sterk dat er leven is in andere delen van het universum. Het heeft heel lang geduurd voordat de wetenschappers ook maar aan de mogelijkheid dachten dat er leven zou kunnen zijn – het is heel grappig om te zien. Het idee van ET’s is richting 2012 al helemaal niet zo vreemd beangstigend meer.

Vraag: Wil jij commentaar geven op jouw boek: De Indigokinderen? Wat zijn Indigokinderen en hoe kan een ouder een indigokind herkennen?

Lee: Het is moeilijk om dit in een paar zinnen uit te leggen. Je moet echt het boek lezen zodat er geen simplificaties of halve antwoorden komen over zo’n diepgaand gebeuren als dit. Het is een belangrijk onderwerp over de veranderingen in kinderen – wereldwijd! Deze kinderen komen nu en masse binnen (bijna 100% van de kinderen die nu worden geboren zijn Indigokinderen) en zij vertegenwoordigen een nieuw bewustzijn van de mens.

Het is niet zo dat zij spirituele reuzen gaan worden, maar toch, zij hebben een andere geestesgesteldheid  als zij binnenkomen en dient dit door de ouders te worden herkend anders reageren zij kwaad. Punt hierbij is dat 20% van de voorschoolse kinderen aan de ritalin is! Waarom? Het is geen “gekregen” ziekte; het is een gedragsstoring. Toch lijken miljoenen kinderen het nodig te hebben. Dit komt omdat de symptomen van ADD en ADHD heel veel lijken op wat er met een indigo gebeurt als zij niet als zodanig worden herkend. Het boek gaat over het identificeren hiervan en wat je eraan kunt doen.

Deze informatie is diepgaand en wij hebben ontzettend veel bijval van experts van over de hele wereld dat de kinderen inderdaad veranderen. Zelfs deze maand had Time Magazine artikelen over bedriegende leraren en kinderen die weigerden om stomme tests te doen. Wel, leraren vallen in dit geval tussen de wal en het schip…..zij worden onderbetaald en hebben een passie voor kinderen!

Het enige dat een leraar vals kon laten spelen en antwoorden geven aan de kinderen is als hij er zeker van is dat zij de tests niet zouden doen. Dit is precies wat er gebeurt en jullie kunnen het in het indigoboek vinden. Deze kinderen zijn heel anders dan wij waren……en slimmer.

Er is veel meer dan ik ooit in een interview kan vertellen. Van alle boeken die wij hebben geschreven is dit nummer een. Anders dan de andere Kryon-boeken is dit algemeen. Je kunt hetvinden bij Barnes and Noble onder de sectie ‘Partnerschap.” Dat is precies wat Jan en ik wilden.

Vraag: Wat zou Lee Carroll willen zeggen tegen de lezers van Planet Lightworker?

Lee: Je weet dat mij dit nooit is gevraagd. Ik wil jou zeggen dat ik mij zeer vereerd voel. Ik voel mij zo vereerd op dit moment in mijn leven omdat ik ben gekozen als communicator voor deze informatie – voor dit stuk informatie. Ik ben overweldigd als mensen hierop reageren. Ik ben dus heel dankbaar. (Ron: het moet je hart raken) O, dat doet het dagelijks. Ik moet ook zaken doen maar in het proces van zaken doen zie ik altijd zoveel dankbaarheid.

Vraag: Zou Kryon willen communiceren met de lezers van PlanetLightworker?

Lee: Absoluut – de communicatie on is over het algemeen gelijk, maar dit is anders omdat wij in een nieuwe energie zitten die niemand had voorspeld. Er is geen entiteit in het universum die de mensheid tot op dit punt zag komen. Er is een ongelooflijke bekrachtiging van het menselijk ras. Wij zitten in een trein zonder rails. Wij bouwen de rails terwijl wij voortgaan. Ik zou je kunnen vertellen dat alles kan gebeuren, en dat is ook zo. Wij zijn hier vanwege een hoger bewustzijn van de mensheid. Een mensheid die zelfs het afgelopen jaar genocide op Aarde niet tolereerde en wij hebben het allemaal gezien, maar als wij dit doen tolereren wij het niet langer. Dat is het verschil.

Er was een tijd waarin wij de soevereiniteit van landsgrenzen niet respecteerden en zij rustig hun gang konden gaan. Dat is allemaal voorbij. Kijk maar eens naar de dingen die bewust hebben plaatsgevonden; alles wat ik zeg is dat er geen betere tijd is. Kryon zegt dat er geen betere tijd is om de interdimensionaliteit te ontdekken die jullie hebben als jullie aan het werk gaan, als je ’s morgens opstaat, rondloopt en je dingetjes doet. Er is hier zoveel meer en nu hebben wij een energie die het steunt als wij onszelf met de kop tegen de muur laten lopen om spiritueel te worden.

Ik wil zeggen dat als je kijkt naar enkele van de boeken die nu zijn geschreven en naar sommige dingen die nu om je heen gebeuren, is het diepgaand duidelijk dat er een ongelooflijke verhoging van energie is en wij nu een vrijgave hebben, een opening van deuren die wij nooit eerder hadden. Het is tijd om daarmee ons voordeel te doen.

Waar dit naartoe werkt is langer leven, een mogelijkheid om tijd te veranderen – dingen waaraan je denkt als griezelig. Onze nieuwe wetenschap zal ons hard en snel raken; wij krijgen daarbij ook te maken met integriteit. Het gaat weer lijken op Buck Rogers. (figuur uit science fiction. Henk) Wij zullen het grootste persoonlijke onderscheidingsvermogen gebruiken dat wij ooit in onze levens moesten gebruiken. Een goed voorbeeld daarvan is het internet. Er heeft niemand de leiding over; er is niemand die ons regels geeft; en wij moeten bij elke computer beslissen waar wij naar gaan kijken, waar onze kinderen naar gaan kijken en wat wij collectief gaan doen als bewakers daarvan.

En dit is een beetje een blik in wat wij verwachten te kunnen doen met wetenschap, cultuur, en zelfs oorlog en vrede. Kijk naar het boek met de naam Fatima Profetie (geschreven door Ray Stanford, gepubliceerd door Ballentine) Zelfs de Paus weet ervan.

De profetie werd oorspronkelijk geïnterpreteerd door het Vaticaan dat de Paus een moordaanslag zou meemaken. Dat was helemaal niet wat de profetie zei. Wat het zei was, iets waarvan zij helemaal niet wilden dat iedereen het zou weten – dat het overeenkomt met wat Kryon zegt. De actuele profetie is dat in deze tijden de waarheid zal worden onthuld buiten de kerk. Het is precies de situatie waarvan zij zeggen (het Vaticaan) dat het niet van hen komt.

Vraag: Als Kryon een korte, eenvoudige boodschap zou kunnen geven die wij met ons mee zouden kunnen dragen en waar wij steeds toegang toe zouden hebben, wat zou die dan zijn?

Lee: Dat is makkelijk. Het is heel makkelijk. Het is een deel uit het einde van boek vier (de parabels van Kryon). Wij hebben in al onze communicaties een tendens om een waslijst te hebben van wat wij nodig hebben. De hamvraag, makkelijk te herinneren, als je iets wilt zeggen tegen Spirit dat echt aandacht zou trekken is het: “Lieve Spirit, Wat is het dat ik moet weten?” Trek je dan terug en wacht af!

Commentaar: Dank je heel hartelijk voor jouw welwillendheid en het delen van jouw tijd met ons. Ik ben ervan verzekerd dat onze lezers met plezier jouw woorden en deze kijk in jouw leven als kanaal voor Kryon, zullen lezen.

Lee: Heel graag gedaan.

Additional information about the work of Lee Carroll and Jan Tober can be found atwww.kryon.com and www.indigochild.com. Lee’s eighth Kryon book, Passing the Marker, is scheduled for release in August 2000.