Jullie kunnen het niet fout doen!

Live Kryon Channeling:

Jullie kunnen het niet fout doen!

14 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 juni 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De boodschap van vanavond, die mijn partner al kent,  is niet alleen voor degenen die hier in de zaal zijn. Voor degenen die deze dingen willen horen en die ze willen lezen. Voor een deel van de groep ontwaakten op de planeet dat toestemming heeft gekregen om de bel van hun realiteit uit te strekken, inclusief hetgeen er voorheen als vreemd werd gezien. Deze dingen, lieve mensen, zorgen ervoor dat jullie anders zijn dan de anderen omdat jullie verder kunnen gaan dan jullie angst en hetgeen dat echt voor jullie is verder kunnen duwen naar een plaats die niet vertrouwd voor jullie is. Een plaats waar jullie vragen moeten stellen als: “Wat nu? Waar ga ik naartoe? Wat kan ik verwachten?” en niet de gebruikelijke driedimensionale antwoorden krijgen. Wij weten dit. O, lieve mensen, er is zoveel hulp voor jullie. Wij hebben jullie al vaak de principes hiervan gegeven: jullie zijn niet alleen in deze dingen.

Als jullie besluiten om wat dan ook te doen is dit geheiligd en wat jullie spiritueel zouden noemen of wat jullie werken aan jezelf noemen. Er is een attribuut waarover wij juist in deze omgeving hebben gechanneld. Jullie zenden feitelijk een energie uit vanuit jullie cellulaire deeltjes die goddelijk zijn. Er is naar hen een signaal gestuurd dat hen activeert waarvan jullie niet eens wisten dat jullie dit hadden en dat dit bestond.

Als jullie dus geloven dat jullie God binnenin hebben moeten jullie ook begrijpen dat daar ook iets is dat zal antwoorden op jullie pogingen om God te bereiken, God kan ontmoeten op een manier die je vredig in leven houdt op deze wereld. Vrij van ziekten, een leven met de benodigde energie voor de tijd waarin jullie leven en dit is absoluut. Deze energie zal jullie geleverd worden en jullie zullen hem zien en voelen in jullie verlangen om te ontmoeten wat er in je cellen is. Het is moeilijk om jullie uit te leggen wat zo onzichtbaar is, zo geweldig. Het is voor mij zelfs nog moeilijker om de dingen uit te leggen die jullie nooit zullen kunnen zien. Een systeem dat wij hebben en waar jullie alles over kennen als jullie niet aan deze kant van de sluier zijn. Het is zo complex dat het verder gaat dan jullie kunnen geloven omdat het in het driedimensionale niet begrepen kan worden. En toch gaan wij het vandaag voor jullie beschrijven. Wij willen echt dat jullie dit goed begrijpen.

Wij brengen dit vandaag om degenen van jullie die zich dingen afvragen tevreden te stellen maar ook om jullie informatie te brengen die een verhoging betekent van de pracht van de mens.

Ik wil het hebben over jullie vorige levens, maar niet op de manier die jullie denken maar ik wil over hen allemaal spreken. Wie denken jullie dat jullie zijn? Wat is de geschiedenis waarvan jullie denken dat jullie die hebben? En tussen twee haakjes vertel ik jullie dat hoe complex het ook is, jullie er een box omheen hebben gebouwd en dit geldt zelfs voor de esoterische mensen in de zaal. Deze box is heel menselijk, ongeacht hoe vaak jullie hier al zijn geweest, wie jullie ook zijn geweest, en je bijdrage leverden aan de energie van de Aarde.

En als jullie dit hebben gedaan zou ik willen zeggen: hoe bijzonder! Hoe geweldig! Jullie hebben geen idee! Er is een systeem, een systeem dat groter is dan jullie kunnen bevatten. Jullie zijn stukjes van God en God heeft geen leeftijd!!!  Wat jullie de energie van God noemen, de Schepper van het Universum is niet alleen maar de Schepper van dit Universum, deze energie is de Schepper van alle dingen, ook de dingen die er waren voordat dit Universum er was. Je kunt geen Universum beginnen maar laten wij eens zeggen dat wij dit doen, gewoon om het eenvoudig te maken, en laten wij ons dan eens focussen op jullie melkwegstelsel. Wij concentreren ons niet op de miljoenen andere melkwegstelsels, alleen maar op dat van jullie. En laten wij zeggen dat jullie Aarde een baby is die is gemaakt van hetzelfde stof als de rest van het melkwegstelsel en ook helemaal hiermee is verstrengeld, net als alle andere planeten etc. De zonnestelsels, de sterrenhopen, zij gaan allemaal voort met dezelfde snelheid terwijl zij allemaal verstrengeld zijn.

Maar deze kwantumverstrengeling heeft ook iets waarvan jullie af zouden moeten weten. Waar er ook leven is in het melkwegstel, is het ook uitgerust om met elkaar te kunnen “spreken” om vele uitvindingen te kunnen doen. Jullie kunnen hen vele namen geven en jullie kennen hen. Degenen van Orion, degenen van de Pleiaden, van Arcturus! En wat is hun relatie met jullie? Hebben wij het hier ooit wel eens over gehad? Jullie zitten achterover en zeggen: “Goh, ik zou wel meer over hen willen weten”, maar misschien zouden jullie even moeten begrijpen dat jullie dit niet hoeven te denken omdat JULLIE daar zijn geweest.

Maar jullie ziel is gegaan naar een nieuwe plaats van vrije keuze. Jullie werden maar 200.000 jaar geleden gezaaid door de Pleiadiers,  jullie zijn een baby in het melkwegstelsel, jullie waren een nieuwe levensvorm in het melkwegstelsel. De nieuwste levensvorm die iets geplant hadden gekregen dat kennis zou gaan worden, van energie die hoog en laag zou worden. Al het leven in dit melkwegstelsel heeft dit zaad, lieve mensen, en een deel hiervan is gewoon natuurkunde. Wees voorzichtig: de Schepper heeft een scenario gemaakt met planeten die elkaar verhogen en jullie zijn op het moment de nieuwste. Ik heb dit al drie keer eerder gezegd: vinden jullie het niet vreemd dat deze Aarde van jullie er zo lang over gedaan heeft om zich te ontwikkelen. Jullie waren hier meer dan vier miljard jaren en de mensheid zoals jullie die kennen is niet meer dan 200.000 jaar oud. Als jullie teruggaan zoveel als jullie kunnen komen jullie niet verder dan 10.000 of 15.000 jaar. Hoeveel jaren hadden de Pleiadiers tot het moment van hun promotie naar een geavanceerde staat van zijn? Tot het moment waarop zij jullie zaaiden waren zij er al een miljoen jaren. En in die tijd waren zij de baby. Zij meten dit overigens niet in jaren, dat kan niet want een jaar is alleen maar een terminologie voor de tijd die het voor jullie Aarde duurt om eenmaal rondom jullie zon te draaien.

De Galactische meetmethode wordt bepaald door de tijd waarin de sterren rondom het Centrum draaien en omdat zij allemaal met dezelfde snelheid gaan is het een algemene manier van meten voor elke ster en elke sterrenhoop en elke planeet in het Universum dat jullie Melkwegstelsel is. Het kost 214.000 miljoen van jullie jaren om eenmaal rond het Centrum te draaien. Zij noemen dit 1 rev. (1 omloop). Er zijn beschavingen die feitelijk al een omloop van meer dan 214.000 miljoen jaren bestaan en jullie zitten hier met 200.000 jaren.

Wat ik jullie dus wil vertellen, lieve mensen, dat als jullie het hebben over vroegere levens, jullie het hebben over geïncarneerde zielen, waar de planeten jullie ook naartoe leidden om dit te doen, en jullie zijn hier geweest, minstens een rev lang en gingen en gaan naar andere planeten met omstandigheden zoals deze. Is er enig bewijs voor deze dingen? Nog niet. Er zal een tijd komen – en dit zal niet snel zijn – waarin er op deze planeet een uitvinding zal komen waarmee men beschavingen kan meten. Alles dat voor deze uitvinding is, zal lijken op de donkere tijden en er zal een nieuwe planeet Aarde zijn. De uitvinding waar wij het over hebben is er een waarmee de maten worden gemeten in een kwantumstaat en dit zal beginnen bij degenen die uitpluizen hoe zij dit moeten zien.

Als jullie een kwantumstaat kunnen zien, en het in kwantumstaat in 3D kunnen zien zal er een openbaring zijn want jullie zullen dingen zien die tot nu toe voor jullie onzichtbaar waren en dit zal jullie naar uitvindingen leiden die jullie nu nog niet kunnen bevatten.

Laten wij eens zeggen dat Christoffel Columbus uit zijn schip kan stappen en jullie vandaag ontmoet en het jullie taak is om het internet aan hem uit te leggen. (Kryon lacht) Er zal geen begrip zijn, hoe lang jullie het ook proberen. Jullie begrijpen het, maar voor zijn bewustzijn, met wat hij gelooft, in zijn tijd, in zijn realiteit, kan het nooit matchen met hetgeen jullie weten.

Er zal een tijd komen waarin jullie terugkijken op wat jullie vandaag weten en dit op dezelfde manier bekijken omdat jullie ervoor hebben gekozen om door een barrière te gaan en deze barrière is precies wat wij verwachten toen wij 22 jaar geleden hier kwamen en wij zagen toen al het potentieel en dit potentieel is uitgekomen.

Jullie vinden het misschien niet leuk wat er in jullie land gebeurt (Verenigde Staten) maar jullie her-lijnen dingen waarvan dit nodig is om te kunnen gaan naar wat wij jullie toekomst noemen. De zaden voor de toekomst. Het zal alles veranderen. Bewustzijn met hebzucht kan niet verdergaan in een verlichte staat. Er zijn vele dingen die zichzelf zullen her-lijnen waarvan jullie natuurlijk zouden verwachten dat zij geschapen moeten worden. Er zal een tijd komen waarin politiek niet hetzelfde zal zijn als vandaag. Dit zal vereisen dat degenen die nu ouder zijn en op plaatsen van macht zitten, vervangen zullen worden. Dit zal gebeuren door pensionering en dood.

Als de nieuwe generatie op zijn plaats zit zullen wij een andere manier van denken zien en komen er systemen waar nog nooit iemand aan heeft gedacht om de dingen te scheppen waar jullie vandaag de dag mee worstelen. Hoe kunnen jullie tegelijkertijd een oorlog en welbevinden scheppen? Het antwoord is nu: dat kunnen jullie niet! En dit zal een ontdekking zijn. Het is niet prettig met oude dingen als er nieuwe zijn, als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Jullie zitten hier voor mij met 23 chromosomen en jullie denken dat dit gewoon de manier is waarop dit werkt. Nou, dat is niet zo! Alle anderen om jullie mensen heen hebben er 24. Wat jullie hebben gaat tegen alle gezond verstand van de evolutie in. Twee ervan zijn samengesmolten tegen alle evolutie in. Met alles dat jullie in de natuur kunnen zien zijn jullie de enige zoogdieren die er maar 23 hebben. En jullie denken dat alles in orde is. Als er wie dan ook naar jullie planeet zou komen en kijkt naar het systeem zou hij het jullie toeschreeuwen: “Kunnen jullie niet zien dat jullie anders zijn en niet van hier komen?” Niet hiervandaan! (Kryon lacht)

Als jullie het dus hebben over vorige levens hebben jullie het niet alleen over de levens van jullie voorouders maar ook over allen die daarvoor kwamen, over degenen die planetair gezien jullie ouders en voorouders waren. Hoe jullie hen ook noemen, lieve mensen, degenen die kwamen zijn ook de Siriers en de Arcturiers die heel hulpvaardig zijn, nietwaar, omdat zij grootouders zijn en de Siriers zaaiden de Pleiadiers en sommigen van de Pleiadiers hebben jullie gezaaid.

Dit werd niet op een veroverende manier gedaan, puur uit liefde en niet zoals jullie veroveringstactieken. Het was Goddelijk geïnspireerd, gepast en correct. Op een dag zal de kwantumuitvinding die jullie zullen doen jullie iets laten zien. Zo gauw zij hun instrumenten hebben en gebruiken en naar een mens kijken zullen zij kwantumzaken zien en die zullen schokkend zijn. Zij zullen ontdekken dat jullie biologie kwantum is en dat dit bij andere zoogdieren niet het geval is. Het zal ervoor zorgen dat zij zich dingen gaan afvragen over de mens, die speciaal is en dan zullen zij hun ogen gaan richten op wat er is: multidimensionaal en Goddelijk. Jullie werden geboren in de wetenschap dat er een Schepper is. En jullie gaan zoeken naar deze Schepper vanaf het moment dat jullie willen weten wat er aan de andere kant van jullie realiteit is. Meer dan 80% van de mensheid doet dit en hoort op de een of andere manier bij een organisatie, gezegend zijn allen voor de zoektocht naar God op welke manier dan ook en het wordt als passend gezien.

Hoe zit het met de vorige levens hier in de zaal? Nu komen wij in het systeem waar jullie meer vertrouwd mee zijn en wat jullie de Akasha noemen. Akasha en erfenis is waar wij over willen praten. Jullie komen in een cirkel van leven, jullie komen en gaan en komen en gaan.

Het oude systeem van komen en gaan is anders dan het nieuwe systeem en dit is voor sommigen moeilijk te geloven omdat zij denken dat systemen altijd hetzelfde blijven. Dit is niet zo! Zij veranderen met en door energie. En omdat jullie andere soorten van energie op de planeet manifesteren reageren de systemen daarop. Wat was het intuïtieve systeem dat de Ouden in het verleden hebben opgezet? Mijn partner heeft hier vandaag nog over gesproken. Wat was het intuïtieve systeem van de oude religies op de planeet, en het antwoord is: het Leven! Dit is lang zo gebleven tot wat jullie de moderne tijd noemen. Deze moderne tijd heeft de systemen die jullie voorheen leefden opzij geschoven en de reden hiervoor was, lang geleden: CONTROLE. Want als jullie maar EEN leven hebben, hebben jullie ook maar EEN LEVEN NA DE DOOD! Als jullie maar een leven na de dood hebben zullen jullie je in het gewone leven heel correct willen gedragen! (Kryon lacht) Het idee dat jullie hier misschien nog eens zouden kunnen komen legt de controle dan in de handen van degenen die dit graag willen. Het maakt niet uit wat de mens gelooft; echt niet! Zo lang men zich bewust is van de God binnenin want vele systemen dienen de mensen bij het aanbidden, zelfs degenen die niet geloven in een leven na de dood. Er is dan nog steeds de Liefde van God in elk leven dat wordt verhoogd door bewustzijn, aanbidding, meditatie, energie, dingen die door God allemaal worden gezien als een aanraking van de Familie. Een stop dichterbij het begrip over Wie Jullie Zijn.

Elk systeem dat is gebaseerd op Liefde is een goed systeem. Want Compassie en Liefde zijn de kern van het systeem. Daarom hebben jullie voorbije levens. Elk apart leven dat jullie leven wordt opgeslagen en opgeslagen op twee plaatsen; een ervan is het kristallijnen raster van de planeet en de andere is in jullie Akasha. Jullie Akasha bevindt zich feitelijk op drie plaatsen, wij hebben jullie dit eerder verteld, maar degene waar wij ons nu mee gaan bezighouden is jullie DNA. Het slaat zichzelf op zodat jullie het later kunnen gebruiken en dit is de lering van vandaag geweest. Wat vertelde men jullie over het systeem? Het oude systeem was dat jullie moesten reageren op karma. Karma is niet-complete energie van een uitdrukking in het verleden, dat wil zeggen dat jullie niet compleet hier binnenkwamen op een manier waarbij jullie een levensles moesten doorlopen om te corrigeren die jullie nu – of de tijd daarvoor – niet hebben voltooid. Wij hebben jullie jaren geleden gezegd dat jullie dit systeem van onvoltooidheid nu weg kunnen gooien. Jullie kunnen dit Nu niet alleen manifesteren met jullie eigen Akasha-herinnering en energie, maar dat gaat nog komen. Laat mij dit uitleggen: Jullie komen naar de planeet en er is karma. Jullie weten nu hoe jullie dit kunnen verwijderen omdat jullie nu komen met een bewustzijn dat zegt dat jullie het niet nodig hebben en dus verwijderen jullie het. In plaats van karma hebben jullie iets nodig dat jullie voortstuwt naar het volgende. Wat jullie voortstuwt zijn Licht, Compassie, Bewustzijn en daarmee controleren jullie je leven en de energieën van je leven tot op die hoogte dat familieleden zullen uitroepen dat jullie niet tot hun familie behoren. Jullie veranderen Wie Jullie Zijn. Jullie hebben de leiding over je eigen schip. Jullie hebben het roer in handen en sturen het schip waar jullie naartoe willen.

Dit is de energie van vandaag en laat mij jullie vertellen over de energie van morgen en ik heb dit pas een keer eerder verteld. Wij vertellen jullie nu niet alleen dat jullie deze keer de eigen schip besturen; jullie kunnen nu ook een intentie afgeven over wat jullie de volgende keer als jullie hier komen, willen doen, terwijl jullie hier deze keer zijn. Dit was voorheen voor jullie gereserveerd als jullie naar de andere kant van de sluier gingen, naar mijn kant, en nu doen jullie dit hier.

Door jullie intentie om te zien wat er gedaan moet worden kiezen jullie ervoor: Zal ik in dezelfde familie terugkomen of niet met betrekking tot jullie nieuwe onderwerp. Wat zal ik doen wat ik nu niet heb gedaan vanwege wat ik ben en wie ik ben, en hoe zal ik dit veranderen, en jullie geven die intentie af. Dit is nieuw!

Ik wil jullie iets vertellen, lieve mensen: dit is meester-kwaliteit. Dit is wat de meesters deden. En jullie doen het! Jullie weten het niet eens. Jullie werken aan je zelfwaarde en weten niet eens hoe ver jullie komen. (Kryon lacht)

Goed, laten wij enkele dingen onthullen die jullie de laatste tijd niet zijn verteld over het gehele proces van voorbije levens. Wij slaan de bladzijde om en wijken uit naar iets anders, maar niet echt. Wij willen jullie nu iets onthullen dat ons al vele malen is gevraagd maar wij willen dit nu duidelijker aan jullie vertellen. Hier is de vraag: Reïncarneren dieren ook? Hebben zij voorbije leven en waarnaar reïncarneren zij? Ik zal hier antwoord op geven en velen van jullie zullen het niet leuk vinden. Hier is het antwoord: Gooi allereerst jullie idee weg over de lineaire vooruitgang van reïncarnatie van dieren, als jullie geloven dat dit bestaat. Een muis wordt geen dolfijn. Een dolfijn reïncarneert niet om een mens te worden. Jullie zouden in de ogen van een mens kunnen kijken en zeggen dat jullie daarin dolfijnen-energie zien omdat hij of zij een dolfijn is geweest. Er zijn nog meer dingen. Hiermee ontkrachten wij het idee dat er een lineaire vooruitgang is in de reïncarnatie van dieren, met een uitzondering hierop. Jullie dieren reïncarneren, ja. Wat is het systeem? Dit systeem is moeilijk te beschrijven omdat het niet lineair is. Ik zeg jullie dat de enige dieren die reïncarneren de dieren zijn die zich om de mens heen bevinden. Dieren uit de oerwouden: zijn doen dit niet. Dieren van de steppen: zij doen dit niet. Met andere woorden: er moet invloed zijn van het menselijk bewustzijn. Het menselijk bewustzijn verhoogt dit. Zij hebben geen goddelijkheid in zich, er is geen test in zich zoals dit bij jullie het geval is. Zij hebben hun intelligentie in zich, zoals jullie allemaal weten, het concept van onvoorwaardelijke liefde. En dat is niet jullie eigendom, nietwaar? Jullie moeten ervoor werken. Zij zijn er met maar een doel om jullie heen: Liefde! Als dit in ieder dier aanwezig is, vormt dit een systeem. En dit systeem kan dan steeds en steeds weer uitgebreid worden omdat zij niet lang genoeg leven. Er zijn mensen in deze zaal die het nodig hebben om dit te horen, mensen die dit lezen en later horen. Er s een manier om de liefde met jouw dier uit te breiden, te vergroten. Nadat het dier is overgegaan en jullie de stof in de aarde stoppen, willen zij terug komen, er is een systeem. Ga naar ze zoeken!!! Dit is het systeem, en het is prachtig. Verwacht niet dezelfde kleur, dezelfde soort of hetzelfde dier. Maar jullie kunnen hen in de ogen kijken en hen herkennen want zij bevinden zich om jullie heen. Kijk dus om je heen en zij zullen doorgaan met hun liefdesaffaire. Jullie zullen hen herkennen door hun manieren en hun gewoonten. Jullie zullen het weten. Doe het! Het is een prachtig systeem en het is geschapen voor jullie!

De pracht van het Goddelijke in de mens betekent dat het alles wat het aanraakt, verandert. Jullie kunnen degenen met 24 chromosomen beïnvloeden. (Kryon lacht) En de dieren antwoorden, of het nu om een muis of een paard gaat. Zelfs een olifant, het maakt niet uit! Zij komen terug!!!

Als jullie van hen houden……komen zij terug!

Laten wij dit even uitbreiden ….dit meest complexe dat ik jullie vandaag heb gegeven. De pracht en de complexiteit van de Akasha heeft twee helften. Omdat jullie lineaire denkers zijn, omdat jullie in drie dimensies zijn, hebben jullie altijd samengewerkt met jullie Akasha-chemie. De man die in de stoel voor jullie zit heeft vier Ierse generaties voor zich. Gaat helemaal terug naar het gezaaide land. Er is dus de gedachte dat zijn Akasha die aangeeft waar hij in zijn vorige levens was, overeenkomt met dat wat zijn chemie is. En dit is ook zo. Dit is ook niet zo met die van jullie. Er bestaan twee compleet verschillende helften. De man die voor jullie in de stoel zit, hoewel hij vierde generatie Iers is, heeft Iers bloed, Hij kan de laatste keer in India hebben geleefd. En wij zeggen: hoe kan dit werken, en dat is het punt: het werkt! De afstamming van je ouders maakt dus niet uit, dat is volledig chemie! En de genen die daar worden gepresenteerd zijn een systeem. Jullie kunnen de kleur van hun ogen hebben, hun gestalte en zelfs hoe zij eruit zien, maar jullie kunnen ook niets van hen hebben als je laatste leven in India was.

Maar kijk eens, jullie kwamen naar deze planeet en zijn geboren in Amerika, laten wij zeggen, voor de helft Iers, gewoon als voorbeeld, en je kan dan gewoon geen vlees willen eten. Je zal dus veganist worden en dit is goed voor je lichaam en degenen om je heen zullen zich afvragen of jij ooit op een zeepkistje gaat staan en gaat vertellen: “Dit is de manier waarop je moet eten!” (Kryon lacht)  Zij vergeten dat het verhaal eigenlijk zou moeten zijn: “Dit is de manier waarop IK het beste kan eten, gebaseerd op mijn Akasha-erfenis!” Verder gaat het voor jullie niet. Jullie hebben allemaal een andere erfenis. En als jullie die allemaal gaan combineren betekent dit dat iedereen in een stoel in deze zaal iets anders wil eten en sommigen zullen zich absoluut prettig voelen met het voedsel dat jullie in Amerika hebben omdat jullie hier al zo lang zijn dat jullie lichaam hieraan gewend is.(Kryon Lacht) Het kan ook zijn dat jullie hier voor het eerst komen en onmiddellijk op dit voedsel reageren omdat jullie dit nog nooit hebben ervaren. Nu kunnen jullie zeggen: “Wacht even! Dat is chemie!” Ik vertelde jullie dat het complex zou worden. De Akasha-erfenis en de Chemie-erfenis smelten samen op een zeer vreemde manier en scheppen een scenario dat niet uit te leggen is met lineaire woorden.

Nu heb ik jullie zojuist iets gegeven om over na te denken, maar het begint enkele dingen  aan jullie uit te leggen die voor jullie onlogisch lijken. Hoe jullie enkele attributen van je ouders kunnen hebben en toch ook andere, jullie hadden geen idee! Maar wij weten dat een reading over vorige levens zou kunnen helpen. Nu weten jullie dat er complexiteit is. Nu weten jullie het. Laten wij het hebben over de laatste complexiteit, en dit zal nergens op lijken te slaan. Jullie kunnen incarneren in dezelfde familie. Hoe is het dan mogelijk dat jullie van verschillende plaatsen kunnen komen?

Nu, ik heb niet gezegd dat jullie allemaal van verschillende plaatsen komen. Wat ik jullie heb verteld is dat jullie incarneren als familie en dit hoeft niet noodzakelijk jullie chemie-familie te zijn. En hier is wat dit betekent: Nu, in deze zaal, ontmoet familie, familie! Jullie kunnen in ieders ogen kijken: dit is familie! Jullie houden van je vader en moeder, je zuster en je broer, maar jullie wisten dit, nietwaar? Al hun chemie en hun verbondenheid op een bepaalde manier, maar jullie voelen het, nietwaar?

Dit is geen spirituele band; jullie incarneren als familie en dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat jullie elkaar snel vinden…er is geen timing! Jullie hebben verzonnen dat jullie hier allemaal samenkomen. Niet altijd, maar jullie vinden elkaar vaak. Ook in deze samenkomst laten jullie zien dat jullie samenkomen, als familie! Het zorgt ervoor dat jullie je de Liefde van God realiseren voor alle levende wezens, inclusief de lucht en de rotsen, inclusief al hetgeen jullie nog niet hebben ontmoet en wat jullie voorouders van hen op andere planeten zijn. Zij weten wat jullie doen.

Wij staan samen om jullie te feliciteren en jullie te vertellen dat jullie uiteindelijk de systemen zullen leren kennen. Het zal praten zijn als op school. (Kryon lacht) Maar nu nog niet. Dit is de manier waarop het op andere planeten is gegaan en dit is de manier waarop het hier zal gaan.

Tot besluit willen wij zeggen dat jullie je niet moeten laten ontmoedigen omdat jullie in je jeugd van verlichting zitten. Dit gaat pas na dit leven gebeuren, zelfs voor de jongsten onder jullie. Maar jullie zijn de zaden hiervoor en jullie zullen hier zijn als het gebeurt. Jullie zullen terug komen. Allemaal! En jullie zullen het graag willen. Allemaal! Want als jullie de volgende keer op Aarde ontwaken – en dit is een belofte – zijn jullie verlicht en zullen jullie daar geen problemen mee hebben. Jullie zullen niet hoeven te worstelen zoals deze keer want jullie zullen ontwaken met het concept van God binnenin jullie. Dit allemaal omdat jullie de energie van de planeet hebben verhoogd en jullie gaan daarmee door. Het kristallijnen raster weerklinkt hiermee en zal ermee samenwerken en het wacht af wat jullie vervolgens gaan doen. Gaia wacht af wat jullie vervolgens gaan doen en zij zal veranderen om de energie die jullie scheppen aan te vullen.

En dus, lieve mensen, is er iets om te vieren. Jullie verlaten deze zaal op een andere manier…anders!!

En zo is het.

Kryon